Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lilliputiens dukker og tilbehør

185
Anbefalet Alder (Legetøj)

Lilliputiens dukker og tilbehør

Fantastisk legetøj og udstyr til baby og børn fra Lilliputiens

Lilliputiens produkter kan nok bedst beskrives som fantastiske. De skaber vidunderlige karakterer, og produkterne har skjulte overraskelser.

Hvert eneste stykke legetøj har sin egen historie, og Lilliputiens mange maskotter har hvert deres magiske univers. De bløde materialer og søde karakterer skaber tillid hos barnet, og med de mange farver, former og lyde, bliver børn udfordret dagligt.

Lilliputien tilbyder en sjov måde at lege på, hvis man leder efter stimulerende, sødt, og helt børnesikkert legetøj, så har Lilleputien det.

Lilliputien er et belgisk firma, som specialiserer sig i tilbehør og legetøj i stof. Den utrolige kvalitet og de kreative produkter gør firmaet til noget helt unikt.

Lilliputiens blev skabt af to venner

Firmaet blev oprettet i 1995, med et mål om at skabe det bedste bløde legetøj til børn. Det må man sige, at de opnåede! I dag er kollektionen vokset, og er fyldt med farver, materialer og utrolige karakterer som børn elsker. Velkommen til Lilliputiens utrolige kreative verden!

Lilliputien skaber legetøj, som børn kan lære og vokse med. Der er altid noget nyt at opdage!

Babylegetøj fra Lilleputiens

Babylegetøj fra Lilleputiens er udviklet til at stimulere og udvikle det lille barns sanser og motorik.

Der findes en lange række af forskellige slags babylegetøj til både piger og drenge, som på hver deres måde forsøger at fange barnets opmærksomhed, samtidig med at det er med til at udvikle babyen motorisk og sanseligt.

Spændende babylegetøj fra Lilleputiens

Noget legetøj til babyer kan sige spændende lyde eller har andre funktioner, som er designet til at fremme jeres barns udvikling, mens andet babylegetøj er blødt og hyggeligt for jeres baby at omgive sig med.

Køb Lilleputiens babylegetøj her

Hos Kids-world kan I altid finde et stort udvalg af legetøj til babyer fra Lilleputiens. Vi har altid forskellige farver, materialer og prisklasser.

Lilliputiens dukker

Mange børn nyder at lege med dukker fra blandt andet Lilliputiens. Skal du bruge en en dukke fra Lilliputiens til dit barn, er du havnet det helt rigtige sted.

Kun fantasien sætter grænser med en dukke fra Lilliputiens

Kun dit barns fantasi sætter grænser for, hvilken personlig Lilliputiens dukken skal besidde, når din dreng eller pige leger med Lilliputiens dukken.

Glem ikke at udforske de andre kategorier for dukkesenge og tøj til dukken.

Lilliputiens badelegetøj

Lilliputiens producerer badelegetøj, som din dreng eller pige vil nyde at lege med, og her hos os har vi et fint udvalg af Lilliputiens badelegetøj og badelegetøj fra mange andre.

Med dét sagt, håber vi på, at det lykkedes dig at finde det badelegetøj fra Lilliputiens, som du leder efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du leder efter noget særligt fra Lilliputiens eller et af de andre brands.

Lilliputiens badelegetøj er fantastisk at have med på stranden eller ved poolen. Mange piger og drenge nyder at lege i vandet - nogle endda i mange timer.

Lilliputiens fremstiller sjovt badelegetøj til piger og drenge i alle aldre - ideel til de varme sommerdage, som de kan boltre sig med i vandet på de varme dage.

Du vil bestemt kunne finde noget fedt badetøj fra Lilliputiens eller legetøj fra et af de andre lækre mærker.

Lilliputiens bamser

Her finder du vores lækre udvalg af bamser fra Lilliputiens til drenge og piger. Det er intet mindre end fantastisk at se, hvordan børnene elsker synet af deres elskede bamse, når de har været hjemmefra hele dagen.

Hvad end du leder efter en Lilliputiens bamse til en pige eller dreng, så finder du den i vores sortiment af bamser fra Lilliputiens og mange andre i forskellige strørrelser, udtryk og farver.

Lilliputiens bamser produceres til både piger og drenge - ens for dem alle er, at de er indbydende og sjove at lege med for de små. Vores sortiment af dukker og bamser har noget til ethvert barn. Bamser fra Lilliputiens er perfekte som gaver, eksempelvis som fødselsdagsgave, julegave og dåbsgave.

En bamse fra Lilliputiens til lege og som sovedyr

Bamser fra Lilliputiens er skønne og indbyder til leg og hygge i den bedste stil. Både piger og drenge holder af bamser, hvilket der er mange gode grunde til.

Lilliputiens bamserne giver med hvert af deres nuttede og kærlige udtryk, både drenge og piger lyst til at putte sig med dem.

Bamser er hos mange børn det foretrukne sovedyr, fordi de er særligt bløde at ligge og kramme, eller til at putte hovedet på, som var den en hovedpude.

Lilliputiens giver dig forskellige bamser i en række forskellige udseender, farvekombinationer og strørrelser. Der vil helt sikkert være en bamse eller to, som dit barn vil glæde sig ved.

Liliputiens rangler til drenge og piger

Liliputiens rangler er fantastisk legetøj til babyer. Liliputiens laver de fineste rangler i gedigne materialer.

Rangler fra Liliputiens og motorisk øvelse

Liliputiens ranglerne og de andre brands er kendetegnet ved deres flotte designs som f.eks. flamingoer, hunde og bjørne. Eller måske er ranglen fra Liliputiens designet som en giraf, svane eller en kat.

Køb rangler fra Liliputiens i tidssvarende farver

Liliputiens og de andre mærker producerer forskellige rangler i flotte farver samt giftfri og miljørigtige materialer.

Lilliputiens madkasse

Denne kategori viser dig alle Lilliputiens madkasser til piger og drenge. Uanset dit barns alder, får du gode muligheder for at finde den bedste madkasse fra Lilliputiens til din pige eller dreng.

Vi har et fint sortiment af madkasser mærker - inklusive Lilliputiens. madkasser fra Lilliputiens er et godt valg.

Vi vil foreslå at du bruger vores filtersystemet når du leder efter Lilliputiens madkasser til din pige eller dreng. Uanset din smag kan vi forsikre dig om, at du vil finde den madkasse som du og dit barn vil elske.

Køb madkasser fra Lilliputiens i dag

Vi håber, at du kan finde den perfekte madkasse fra Lilliputiens til dit barn på Kids-world.

Vi fører nye Lilliputiens madkasser. Derfor stoler vi på, at du vil finde helt specifikt hvad du søger.

Køb dukker og tilbehør fra Lilliputiens med gratis fragt

Når du shopper her hos Kids-world.dk, har du, så længe at leveringsadressen er i Danmark, mulighed for at vælge at få leveret din ordre med dukker og tilbehør fra Lilliputiens helt gratis.

Vi tilbyder gratis kredit: Når du handler her på Kids-world.dk, kan du tilvælge vores gratis kreditordning, hvor du kan vælge at betale den første i en måned, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor du også kan se de forskellige kreditmuligheder.

Når det er sagt, håber vi på, at du finder et eller flere dukker og tilbehør fra Lilliputiens blandt det store udvalg, som du kan lide.

Ønsker du at finde nogle bestemte dukker og tilbehør fra Lilliputiens her på Kids-world.dk, er du meget velkommen til at sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv