Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Minimalisma babytøj og børnetøj

121
Størrelse

Minimalisma babytøj og børnetøj

Minimalisma - det sødeste minimalistiske tøj til baby og børn

Minimalisma er smukt dansk design, i afdæmpede farver og stil. Børnetøjet kommer i små kollektioner med de samme farver, så man kan købe flere dele og let kombinere, samt mixe og matche dem.

Der er meget lækkert basic børnetøj i form af trøjer, bodies, t-shirts, kjoler, leggings og meget mere til fornuftige priser, så man kan udfylde eventuelle mangler i barnets garderobe.

Minimalisma tilbyder luksuriøst børnetøj, produceret med kærlighed og af naturlige materialer. Minimalisma er især kendt for deres børnetøj i silke og uld.

Minimalismas historie

Grundlæggeren voksede op på en lille ø, og naturen var en stor del af at vokse op der. Naturen har da også været en stor inspiration for hendes arbejde med Minimalisma.

Hun var interesseret i mode fra en tidlig alder, og hendes mor var i stand til at strikke stort set hvad som helst, så hun voksede op iført strikkede kjoler og sweatere.

Den første Minimalisme kollektion af børnetøj udkom i 2012, var en af kollektionens sweatere håndstrikket af grundlæggerens mor, i det blødeste cashmere-garn.

Hun flyttede til Schweiz fra København og sagde sit job indenfor mode op, og så begyndte eventyret. Hun startede Minimalisma, eftersom hun savnede fantastisk skandinavisk design med et minimalistisk look, af den bedste kvalitet.

Flotte Minimalisma tørklæder

Et Minimalisma tørklæde er ideelt som tilbehør til jeres dreng eller piges påklædning - året rundt. Tørklæder giver er velkendt for at give ekstra beskyttelse til halsen på kølige og blæsende dage - endvidere fungerer Minimalisma tørklædet også som prikken over i'et.

Minimalisma laver tørklæder i en høj kvalitet og i de lækreste materialer, som er behagelige at svøbe omkring halsen.

Vi kan tilbyde tørklæder fra blandt andet Minimalisma i mange forskellige nuancer, designs og farver.

Hårpynt fra Minimalisma i god kvalitet

Skal I have fat i hårbøjler, hårklemmer, spænder, hårelastikker og hårbånd fra Minimalisma til jeres børn, er dette stedet I skal lede.

Minimalisma og de andre mærker producerer forskelligt flotte, farverige, neutrale og festlige produkter indenfor hårpynt og meget mere til drenge og piger.

Hvad end I er på udkig efter noget Minimalisma hårpynt til at give dagens look et løft eller blot til sjov og leg ifm. rolleleg, så kan I finde det her hos os.

Fint og stort udvalg af Minimalisma

Vi er stolte af at kunne præsentere vores omfattende udvalg af Minimalisma tøj til børn. Vores sortiment omfatter alt fra bodystockings og bluser til huer, kjoler og leggings - alt sammen i det velkendte minimalistiske design.

Uanset om du leder efter tøj til hverdag eller specielle anledninger, tilbyder vi et varieret udvalg af Minimalisma, der matcher ethvert behov og stil.

Opdag vores fine udvalg af Minimalisma og klæd dit barn på i tøj, der kombinerer kvalitet, stil og bæredygtighed.

Farverigt Minimalisma tøj

Hos os finder du et bredt udvalg af Minimalisma i forskellige farver, der passer til enhver smag og stil. Uanset om dit barn foretrækker klassiske nuancer eller mere dristige farver, har vi det rette tøj til dem.

Opdag vores sortiment af Minimalisma i farver som neutrale toner, pasteller og mere livlige farver. Skab den perfekte garderobe til dit barn med vores farverige udvalg.

Find dine favoritfarver fra vores Minimalisma kollektion og lad dit barn udtrykke deres personlighed gennem tøjvalg.

Minimalisma bodyer

Vi præsenterer vores eksklusive udvalg af Minimalisma bodyer til babyer og børn. Vores Minimalisma bodyer kombinerer enestående komfort med enkel elegance, og de er perfekte til at holde dit barn både stilfuldt og tilpas.

Minimalisma bodyer er skabt med omhu og omsorg for detaljer. De naturlige materialer og tidløse design gør dem til det ideelle valg for moderne forældre, der ønsker det bedste for deres barns garderobe.

Opdag vores udvalg af Minimalisma bodyer og klæd dit barn på i beklædning af højeste kvalitet.

Minimalisma uldtøj

Udforsk vores udvalg af Minimalisma uldprodukter til børn. Uld er et naturligt og åndbart materiale, der holder dit barn varmt og komfortabelt i køligere vejr. Vores uldprodukter kombinerer funktionalitet med minimalisme og sikrer en behagelig oplevelse for dit barn.

Opdag vores udvalg af Minimalisma uldprodukter og klæd dit barn på til enhver årstid.

Minimalisma huer

Giv dit barn et stilfuldt og varmt tilbehør med vores udvalg af Minimalisma huer. Vores huer er lavet af bløde materialer og fås i en række farver og designs, der passer til enhver stil.

Opdag vores udvalg af Minimalisma huer og fuldend dit barns look med et klassisk og tidløst tilbehør.

Minimalisma bluser

Uanset om du leder efter en let bluse til sommeren eller en varm uldbluse til vinteren, har vores udvalg af Minimalisma bluser noget for enhver sæson. Vores bluser kombinerer komfort med æstetik og er perfekte til dit barns garderobe.

Opdag vores udvalg af Minimalisma bluser og klæd dit barn på i tøj, der matcher årstidernes skiftende krav.

Minimalisma halsedisser

Hold dit barn varmt med vores udvalg af Minimalisma halsedisser. Vores halsedisser er lavet af bløde og naturlige materialer og er det perfekte tilbehør til at beskytte dit barn mod kulden.

Opdag vores udvalg af Minimalisma halsedisser og tilføj en praktisk og stilfuld dimension til dit barns påklædning.

Minimalisma kjoler

For en tidløs og elegant stil er vores udvalg af Minimalisma kjoler det rette valg. Vores kjoler er lavet af naturlige materialer og fås i en række designs, der passer til enhver lejlighed.

Opdag vores udvalg af Minimalisma kjoler og lad dit barn stråle i enkle og smukke outfits.

Størrelsesguide til Minimalisma

Vi forstår vigtigheden af at finde den rigtige størrelse til dit barn. Derfor tilbyder vi en omfattende størrelsesguide i produktbeskrivelserne for vores Minimalisma tøj. Guiden hjælper dig med at vælge den perfekte størrelse, så dit barn får den bedste pasform og komfort.

Opdag vores størrelsesguide og sikr dig, at dit barns tøj passer perfekt.

Vaskeanvisninger for Minimalisma

For at bevare kvaliteten af dit Minimalisma tøj anbefaler vi at følge de medfølgende vaskeanvisninger nøje. Hvis du har mistet anvisningerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for rådgivning om, hvordan du bedst plejer dit tøj.

Opdag de bedste plejetips og bevar kvaliteten af dit Minimalisma tøj i lang tid.

Få tilbud på Minimalisma

Ønsker du at spare på dit køb af Minimalisma tøj? Besøg vores udsalgskategori, tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på sociale medier for at holde dig opdateret om vores seneste tilbud og udsalg på Minimalisma.

Vi giver dig mulighed for at købe stilfuldt og bæredygtigt tøj til dit barn uden at overskride budgettet.

Opdag vores tilbud på Minimalisma og giv dit barn en garderobe fyldt med kvalitet og stil.

Betal for Minimalisma med børnepengekredit

Hos os tilbyder vi en bekvem måde at betale for dit Minimalisma tøj ved hjælp af vores børnepengekredit. Denne gratis kreditordning giver dig mulighed for at opdele betalingen over flere måneder, så du kan give dit barn det bedste uden at gå på kompromis med økonomien.

Opdag fordelene ved vores børnepengekredit og gør dit tøjindkøb endnu mere overkommeligt.

Shop Minimalisma med gratis fragt

Når I shopper her hos Kids-world, kan I kvit og frit få leveret jeres produkter fra Minimalisma ganske gratis til en adresse i Danmark. Også hvis de er fundet i vores Minimalisma udsalg.

Tilføjet kurv