Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

American Vintage

31
Størrelse
35%
35%
American Vintage Smækbukser - Joybird - Dirty American Vintage Smækbukser - Joybird - Dirty 682,47 DKK
Oprindeligt:  1.049,95 DKK  
35%
American Vintage Bluse - Uld/Polyamid - Polar Melange American Vintage Bluse - Uld/Polyamid - Polar Melange 506,97 DKK
Oprindeligt:  779,95 DKK  
35%
American Vintage T-shirt - Sonoma - Hvid American Vintage T-shirt - Sonoma - Hvid 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
35%
American Vintage Bluse - Sonoma - Vintage Black American Vintage Bluse - Sonoma - Vintage Black 227,47 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
35%
35%
American Vintage Bluse - Strik - East - Rye Melange American Vintage Bluse - Strik - East - Rye Melange 552,47 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
35%
American Vintage Fløjlsbukser - Padow - Vintage Carbon American Vintage Fløjlsbukser - Padow - Vintage Carbon 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
American Vintage T-shirt - Sonoma - Arbuste Vintage American Vintage T-shirt - Sonoma - Arbuste Vintage 194,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  

American Vintage

American Vintage - Tøj til børn

Velkommen til vores kategori med American Vintage tøj. American Vintage er et eksklusivt brand kendt for sin unikke stil og kvalitet i tøjverdenen. Vi er glade for at kunne tilbyde dig et bredt og varieret udvalg af American Vintage, der er skabt til at klæde børn i stil og komfort.

American Vintage er synonymt med tidløs elegance og autentisk design. Vi har samlet et udvalg af American Vintage tøj, der omfatter alt fra skjorter til sweatshirts, bukser, bluser og meget mere. Udforsk vores sortiment og find det perfekte stykke tøj til dit barn.

Historien bag American Vintage

American Vintage har en spændende historie, der begyndte med en passion for at skabe ægte og autentisk tøj. Brandet blev grundlagt med en vision om at levere klassiske og tidløse styles til moderne mennesker. American Vintage er kendt for sit fokus på komfort, kvalitet og enkelthed i designet, hvilket har gjort det til et af de mest populære tøjmærker i dag.

Grundlæggeren af American Vintage satte sig for at skabe tøj, der er inspireret af amerikansk livsstil og æstetik. Dette afspejles i hvert stykke tøj, hvor komforten møder elegance og stil. Brandet fortsætter med at imponere med dets æstetik og dedikation til at skabe tøj til folk i alle aldre.

Hos Kids-world er vi stolte af at kunne præsentere American Vintage, og vi er sikre på, at du vil finde noget, der passer til din smag og stil blandt vores udvalg.

Bredt udvalg af American Vintage tøj

Hos Kids-world kan du udforske vores spændende udvalg af American Vintage tøj til børn. Vi tilbyder alt fra American Vintage strik til American Vintage t-shirts, der alle er designet til at give dine børn en stilfuld og komfortabel påklædning.

Vores American Vintage sortiment omfatter et væld af farver, mønstre og designs, der giver dig mulighed for at finde præcis det, der passer til dit barns personlighed og stil. Vi har sammensat vores udvalg med omhu, så du kan vælge blandt de bedste American Vintage styles til dine små.

Udforsk vores American Vintage kollektion og find det perfekte tøj til dit barn, der både er moderigtigt og behageligt.

American Vintage t-shirts til børn

American Vintage t-shirts er en essentiel del af enhver børnegarderobe. Disse t-shirts er designet med fokus på komfort og stil, og de er perfekte til både hverdagsbrug og særlige lejligheder. Vores udvalg af American Vintage t-shirts til børn inkluderer et bredt spektrum af farver og mønstre, så du kan finde den helt rigtige til dit barn.

Disse American Vintage t-shirts er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og langvarig brug. American Vintage t-shirts er ikke kun behagelige at have på, men de tilføjer også et strejf af stil til dit barns outfit. Giv dit barn muligheden for at skinne med American Vintage t-shirts fra Kids-world.

Uanset om dit barn foretrækker enkelthed eller farverige mønstre, har vi noget for enhver smag i vores udvalg af American Vintage t-shirts til børn.

Forskellige farver tøj fra American Vintage

Hos Kids-world tilbyder vi et bredt udvalg af American Vintage i forskellige farver, så du kan finde præcis den farve, der passer til dit barns præference og stil. Fra neutrale og klassiske farver som sort, hvid og grå til mere livlige farver som blå, rød og grøn - vores sortiment har det hele.

Se vores American Vintage kategori og udforsk de farver, der er tilgængelige for de forskellige tøjstykker. Uanset om du leder efter en diskret nuance eller noget mere iøjnefaldende, har vi det ideelle American Vintage tøj i den rigtige farve til dit barn.

Vælg din yndlingsfarve og giv dit barn en stilfuld og farverig påklædning med American Vintage fra Kids-world.

American Vintage bukser til børn

American Vintage bukser til børn er et populært valg for forældre, der ønsker kvalitet og stil til deres børn. Disse bukser er designet med fokus på komfort og bevægelsesfrihed, hvilket gør dem perfekte til leg og aktivitet.

Vores udvalg af American Vintage bukser inkluderer forskellige designs, farver og størrelser, så du kan finde den helt rigtige pasform til dit barn. Uanset om du leder efter bukser til hverdag eller til særlige lejligheder, har vi noget for enhver smag i vores sortiment.

Se vores udvalg af American Vintage bukser, og klæd dit barn i stil og komfort, som kun American Vintage kan levere.

American Vintage bluser til børn

American Vintage bluser til børn er en klassisk tilføjelse til enhver garderobe. Disse bluser er designet med fokus på kvalitet og stil, og de er perfekte til at skabe et smart og sofistikeret look til dit barn.

Vores udvalg af American Vintage bluser spænder fra enkle og elegante designs til mere mønstrede og farverige valg. Uanset om dit barn foretrækker en løs pasform eller en mere tætsiddende stil, har vi noget for enhver smag i vores sortiment.

Klæd dit barn i stil med American Vintage bluser fra Kids-world. Udforsk vores udvalg, og find den perfekte bluse til dit barns stil.

American Vintage sweatshirts til børn

American Vintage sweatshirts til børn er en ideel løsning til at holde dit barn varmt og komfortabelt uden at gå på kompromis med stilen. Disse sweatshirts er lavet af blødt materiale, der føles behageligt mod huden og holder dit barn varmt i kølige vejrforhold.

Vores udvalg af American Vintage sweatshirts inkluderer forskellige farver og designs, så du kan finde den perfekte sweatshirt til dit barns smag. Uanset om du leder efter en simpel sweatshirt eller en med et mønster, har vi noget for enhver stil i vores sortiment.

Klæd dit barn i stil og komfort med American Vintage sweatshirts fra Kids-world. Udforsk vores udvalg, og find den perfekte sweatshirt til dit barn.

American Vintage skjorter til børn

American Vintage skjorter til børn er et elegant og stilfuldt valg til både hverdag og særlige lejligheder. Disse skjorter er designet med fokus på komfort og pasform, hvilket gør dem ideelle til at klæde dit barn i en sofistikeret og smart stil.

Vores udvalg af American Vintage skjorter spænder fra ensfarvede til let mønstrede designs, så du kan finde den helt rigtige skjorte til dit barns stil. Uanset om du leder efter en skjorte til skole eller til familiebegivenheder, har vi noget for enhver smag i vores sortiment.

Klæd dit barn i stil med American Vintage skjorter fra Kids-world. Udforsk vores udvalg, og find den perfekte skjorte til dit barns stil.

Størrelsesguide for American Vintage

Hos Kids-world ønsker vi at sikre, at dit barn får den perfekte pasform, når det kommer til American Vintage tøj. Derfor tilbyder vi en detaljeret størrelsesguide, som du kan finde på hver produktside. Her kan du se størrelserne og læse om pasformen for det specifikke American Vintage produkt, du overvejer.

Vi anbefaler altid at konsultere størrelsesguiden, før du foretager dit køb, for at sikre, at du vælger den rigtige størrelse til dit barn. Vi ønsker, at dit barn skal føle sig godt tilpas og se fantastisk ud i American Vintage tøj.

Brug vores størrelsesguide som et værktøj til at træffe det bedste valg, når du handler American Vintage tøj hos Kids-world.

Vask og pleje af American Vintage tøj

For at bevare kvaliteten og levetiden af dit American Vintage tøj er det vigtigt at følge de vaskeanvisninger, der følger med produktet. Disse anvisninger giver dig information om den korrekte måde at vaske, tørre og pleje tøjet på for at sikre, at det forbliver smukt og i god stand.

Hvis du skulle miste vaskeanvisningerne, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at hjælpe og sikre, at du har den nødvendige information for at pleje dit American Vintage tøj på bedst mulig vis.

Tag vare på dit American Vintage tøj, så det holder sig flot og stilfuldt i lang tid. Følg vaskeanvisningerne og bevare kvaliteten på dit yndlingstøj til dit barn.

Sådan får du tilbud på American Vintage

Hos Kids-world har vi regelmæssigt tilbud på vores American Vintage produkter. For at få adgang til disse fantastiske tilbud kan du besøge vores udsalgskategori, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på sociale medier. På den måde kan du sikre dig, at du altid er opdateret med de seneste tilbud på American Vintage tøj til børn.

Hold øje med vores kampagner, rabatter og udsalg for at få dine yndlingsstykker fra American Vintage til en endnu bedre pris. Hos Kids-world stræber vi efter at give dig de bedste tilbud, så du kan shoppe kvalitetstøj til dine børn til overkommelige priser.

Udforsk vores American Vintage sortiment, find dine favoritter og få dem til en fantastisk pris i dag.

Shop American Vintage med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder muligheden for at betale med børnepengekredit. Det er en gratis kreditordning, der gør det muligt for dig at købe American Vintage tøj til dine børn uden bekymringer. Med vores børnepengekredit kan du shoppe med lethed og få det bedste til dit barn uden at tømme hele budgettet på én gang.

For mere information om vores børnepengekreditordning og hvordan du kan benytte den, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi står klar til at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have omkring denne fordelagtige betalingsmulighed.

Gør shoppingen af American Vintage tøj til en god oplevelse med vores børnepengekredit hos Kids-world.

Gratis fragt på American Vintage

Hos Kids-world ønsker vi at gøre din shoppingoplevelse så bekvem som muligt. Derfor tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser, så du kan modtage dine American Vintage produkter uden at bekymre dig om forsendelsesomkostninger.

Udnyt denne fordelagtige mulighed, og shop American Vintage tøj til dine børn uden ekstra omkostninger for levering inden for Danmark. Vi stræber efter at levere dine produkter sikkert og hurtigt, så du kan glæde dig til at se dit barn iført American Vintage tøj.

Gør brug af vores gratis fragt til danske leveringsadresser når du handler hos Kids-world.

Tilføjet kurv