Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Smashers

5

Smashers

Smashers

Historien om Smashers begyndte med en vision om at skabe unikke, overraskende og underholdende legetøjsprodukter til børn. Brandet har forpligtet sig til at bringe glæde og spænding til børns liv gennem innovative produkter. Smashers har siden da etableret sig som et pålideligt mærke med en passion for kvalitet og børns glæde.

Hos Kids-world er vi stolte af at præsentere vores omfattende udvalg af Smashers-produkter. Vores sortiment omfatter Smashers æg og vi er sikre på, at du vil finde noget, der vil glæde dit barn. Smashers' produkter er kendt for deres kvalitet og underholdningsværdi, og vi er stolte af at kunne tilbyde dem til vores kunder.

Sådan får du tilbud på Smashers

Vi ved, at alle elsker en god handel, og hos Kids-world er der flere måder at spare penge på dine Smashers-produkter. Besøg vores udsalgskategori for fantastiske tilbud på udvalgte Smashers-varer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev for eksklusive tilbud og rabatter direkte i din indbakke. Følg også Kids-world på sociale medier for at holde dig opdateret om vores seneste kampagner og konkurrencer.

Betal for Smashers med børnepengekredit

Hos Kids-world tilbyder vi vores kunder en gratis kreditordning ved hjælp af børnepengekredit. Dette betyder, at du kan købe dine Smashers nu og betale senere. Vi ønsker at gøre det så bekvemt som muligt for vores kunder at få de produkter, de ønsker. Med vores børnepengekredit kan du give dit barn det bedste uden at bekymre dig om økonomien.

Gratis fragt på Smashers

Når du handler hos Kids-world, tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser. Det betyder, at du kan få dine Smashers leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. Vi ønsker at gøre shopping så bekvemt som muligt for dig, så du kan fokusere på at glæde dit barn med de bedste Smashers-produkter.

Smashers dino æg

Vi tilbyder også et spændende udvalg af Smashers dino æg. Disse æg indeholder skjulte overraskelser og dinosaurfigurer, der kan samles. Smashers dino æg er en fantastisk måde at kombinere læring og sjov på, da børn kan udforske og lære om præhistoriske væsner.

Smashers light up dino

Vores sortiment omfatter også Smashers light up dino, der kommer i to varianter - Smashers mega light up dino og Smashers mini light up dino. Disse spændende varianter af Smashers light up dino tilføjer en ekstra dimension til legen. Børn kan bruge Smashers light up dino til at udforske en verden af sjov og spænding.

Udforsk vores brede udvalg af Smashers og find det perfekte produkt til dit barn. Hos Kids-world er vi dedikerede til at tilbyde dig det bedste inden for børneudstyr og tøj. Tak for at vælge os som din destination for Smashers og meget mere!

Tilføjet kurv