Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Crocodile Creek

49
Anbefalet Alder (Legetøj)

Crocodile Creek

Lærerige og spændende produkter til børn fra Crocodile Creek

Crocodile Creek designer smukke produkter til børn. De har et udvalg af puslespil, vandflasker, drikkedunke, madkasser og andet. Crocodile Creek er særligt kendt for deres puslespil, som er et stort hit blandt familier og børn verden over.

Om Crocodile Creek

Crocodile Creek blev grundlagt i 1985 af Mel Brown. De første designs var inspireret af Mels rejse til Italien, hvor han blev forelsket i det europæiske legetøj og de designs han havde set. Produkterne bliver designet med henblik på at være lærerige og så sikre for børn at anvende som muligt.

Crocodile Creek har hovedkontor i Durham, North Carolina, USA. Produkterne sælges i dag i over 50 forskellige lande. Crocodile Creek er et firma dedikeret til at designe produkter af god kvalitet, som er sikre, kreative og sjove!

Puslespil fra Crocodile Creek

Hos Kids-world giver vi dig et fint udvalg af Crocodile Creek puslespil og mange andre brands. Uanset din pige eller drengs alder, er Kids-world stedet hvor du kan finde lige nøjagtigt det, du leder efter.

Vi har et bredt udvalg af puslespil brands - inklusive Crocodile Creek. puslespil fra Crocodile Creek er et godt valg.

Vi er sikre på, at vores filter system kan hjælpe dig i din jagt på de puslespil du søger efter.

Find Crocodile Creek puslespil i dag

Hvis du beslutter at købe din piges eller drengs nye puslespil fra Crocodile Creek hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi forsikre, at du ikke fortryder det.

Vi leverer smukke Crocodile Creek puslespil. Derfor stoler vi på, at du opdage helt specifikt hvad du leder efter.

Crocodile Creek plakater

Her hos Kids-world kan du finde et stort sortiment af dekorative plakater fra Crocodile Creek til at skabe stemning på babyværelset. En dekorativ plakat fra Crocodile Creek kan nemlig være et afgørende element til at personliggøre indretningen på børneværelset. Vi ønsker derfor, at du finder en Crocodile Creek plakat, som passer perfekt ind hjemme på børnenes værelser. Desuden er der Crocodile Creek plakater til både store og små børn.

Sæt farve på legeværelset med plakater fra Crocodile Creek

Crocodile Creek plakaterne er også perfekte til at tilføje lidt farve på børneværelset. Mange børn kan godt lide farver, så hvorfor ikke pryde væggene med nogle skønne og farverige Crocodile Creek plakater? Her hos Kids-world har vi fine plakater fra Crocodile Creek i fine farver, du kan naturligvis også vælge mellem mange fine motiver. Derfor håber vi, at du nemt vil kunne finde en flot plakat, som passer rigtig godt til indretningen på dit barns værelse.

Tilføjet kurv