Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Britains

19

Britains

Britains legetøj - flotte og detaljerede arbejdsmaskiner til børn

Britains er Europas ældste specialist inden for legetøjs replika af store arbejdsmaskiner.

Britains har altid arbejdet tæt sammen med producenterne af arbejds maskinerne, for at kunne få flest mulige detaljer med i deres legetøj.

I dag er Britains et kendt og veletableret mærke, som er kendt for deres kvalitet, innovation, og perfekte maskinmodeller og legetøj. Med masser af flotte maskiner og legetøj til børn i alderen 3+, kan alle børn for en autentisk følelse for maskiner og livet på en bondegård.

Britains historie

William Britain begyndte at skabe legetøjssoldater i 1893 ved hjælp af hule støbeforme. William Britain arbejde oprindeligt med messing, men begyndte snart at producere mekanisk legetøj sammen med sin familie i deres hjem.

I 1907 blev firmaet registreret som Britains Ltd.

Under første Verdenskrig i 1914-1918 faldt salget af militær-relateret legetøj. Britains var nødt til at gøre noget for at erstatte de manglende salg. I 1921 udgav de en ny verdenskendte Britains bondegård, som bestod af 30 bondegårds figurer og dyr, som blev introduceret sammen med den første arbejdsmaskine '4F'.

De næste par år udkom der nye dele til bondegården, og flere og flere arbejdsmaskiner.

Populære Britains traktorer

Tænk sig engang, at det er muligt at få en så livagtig Britains traktor hos Kids-world. Disse helt unikke arbejdsmaskiner fra populære Britains står højt på mange børns ønskeliste - og med god grund.

Britains legetøj har skabt de mange forskellige arbejdsmaskiner for at give de absolut bedste forudsætninger for en livagtig leg. Hos Kids-world kan du også finde mange gode Britains arbejdsmaskine sæt, hvor du blandt andet både kan få en arbejdsmaskine, trailer, dyr og med mere i et legesæt.

Med en Britains gravko eller Britains traktor kan børnene øve sig i at læsse af og på, transportere ting og lege, at de bygger. Børnene kan leve sig fuldt ind i universet med Britains arbejdsmaskiner, hvilket er med til at styrke deres indlevelsesevne.

Du kan finde rigtig mange forskellige Britains arbejdsmaskiner hos Kids-world. Blandt andet kan du finde et stort udvalg af Britains traktorer, den klassiske Britains gravko, en gylletank og forskellige slags trailere, der kan kobles af og på. Det er det perfekte legetøj til børn, der elsker landbrugsmaskiner og måske drømmer om en dag at blive en rigtig landmand.

Arbejdsmaskinerne fra Britains er så livagtige og fulde af små detaljer, at de også er yndede samleobjekter. Start din samling af Britains arbejdsmaskiner hos Kids-world i dag og introducer børnene for det spændende univers.

Britains John Deere

Udvid din samling af Britains legetøj med en unik Britains John Deere traktor fra Kids-world.

Hos Kids-world kan vi byde på hele tre varianter af John Deere-traktoren. De er alle en tro kopi af vaskeægte udstillingsmodeller i skala forholdet 1:32.

Hos Kids-world kan du således finde John Deere 9RX-traktor, John Deere S780-mejetærsker og et helt samlesæt med John Deere - 20 dele.

Med en Britains John Deere-traktorkollektion får du ikke bare en almindelig legetøjstraktor. Du får en traktor med alle de små detaljer og bevægelige dele, ligesom den ægte vare.

Det gør Britains John Deere til helt unikt legetøj, der er tiltænkt de unge voksne eller voksne samlere.

I det store Britains John Deere samlesæt får du 20 forskellige dele, der består af både den klassiske John Deere traktor, trailer, høballer, køer, frontlæsser, malkestald, hegn, kvægskur, kvægstald og en hel gårdhave inkluderet. Der er dermed skruet helt op for kvaliteten i dette enestående legetøj.

Shop Britains med gratis fragt

Hvis du gerne vil introducere dine børn til landmandens verden på en sjov og hyggelig måde, så begynd med Britains legetøj i dag. Ved at give dine børn en af de livagtige Britains arbejdsmaskiner eller legetøjssæt vil du give dem mulighed for fuld indlevelse og timevis af leg. Britains samleobjekter egner sig også rigtig godt til unge voksne og samlere.

Vidste du, at du i dag kan bestille Britains legetøj hos Kids-world med fri fragt? Du kan derfor finde din yndlings Britains traktor til børnene uden at tænke på ekstra fragtpriser. Det eneste du blot skal være opmærksom på, er, at fri fragt kun gælder, når dine varer bliver leveret til en dansk adresse.

Tilføjet kurv