Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Fliink kjoler, skjorter m.m.

65
Størrelse
25%
Fliink Bluse - Alon Owl - Sandshell Fliink Bluse - Alon Owl - Sandshell 247,46 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
25%
Fliink Bluse - Strik - Janie - Peach Whip/Pompeian Red Fliink Bluse - Strik - Janie - Peach Whip/Pompeian Red 299,96 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
25%
Fliink Leggings - Strik - Benna Rib - Sandshell Fliink Leggings - Strik - Benna Rib - Sandshell 149,96 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
25%
Fliink Sweatpants - Jessy - Sandshell Fliink Sweatpants - Jessy - Sandshell 224,96 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
25%
Fliink Bukser - Love - Ash Rose Fliink Bukser - Love - Ash Rose 209,96 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
25%
Fliink Bukser - Clover - Humus/Carafe Fliink Bukser - Clover - Humus/Carafe 209,96 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
25%
Fliink Bluse - Jessy Max - Sandshell Fliink Bluse - Jessy Max - Sandshell 194,96 DKK
Oprindeligt:  259,95 DKK  
25%
Fliink Leggings - Strik - Avo - Humus Fliink Leggings - Strik - Avo - Humus 172,46 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
45%
Fliink Shorts - Musselin - Hello - Mazerine Blue Fliink Shorts - Musselin - Hello - Mazerine Blue 126,47 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  

Fliink

Fliink børnetøj

Fliink er et dansk brand stiftet i 2022. Deres vision er at skabe holdbart lækkert tøj, som vil være en favorit i små børns garderobe. Fliink designer og producerer kvalitetstøj til børn i alderen 0-6 år. Stilen er legende men tidløs. Der tilbydes børnetøj i moderne, kommercielle designs.

Der anvendes primært naturfibre og der kæles for alle detaljerne. Fliinks børnetøj bliver produceret til at holde længere end en enkelt sæson - med det formål at tage ansvar for planeten.

Fliink bestræber sig på hele tiden at udvikle sig som brand og finde nye mere ansvarlige måder at skabe tøj på. Sammen med deres produktionspartnere verden over tages der kærligt hånd om de forskellige designs, lige fra første skitse til det færdige produkt.

Børnetøjet har den perfekte pasform for at sikre børns komfort og god funktionalitet. Børnetøjet bliver fremstillet i naturlige, opgraderede eller innovative stoffer.

Fliink anvender kun de bedste materialer til produktionen af deres børnetøj. Lenzing Ecoverno Viscose er et naturligt og mere bæredygtigt fiber fra kontrollerede, certificerede skove. Derudover anvendes der naturligvis økologisk bomuld, uld, merinould og genanvendt polyester, som fremstilles eksempelvis af plastflasker.

Stort udvalg af Fliink børnetøj hos os

Hos os finder du et stort og varieret udvalg af Fliink børnetøj, der passer til alle sæsoner og lejligheder. Vi er stolte over at kunne tilbyde en bred kollektion, som er nøje udvalgt for at sikre høj kvalitet og komfort til børn i alle aldre. Vores sortiment af Fliink børnetøj spænder fra moderne og trendy designs til klassiske og tidløse stilarter, som appellerer til både børn og forældre.

Fliink børnetøj er kendt for sin holdbarhed og behagelige pasform, hvilket gør det til et populært valg blandt mange forældre. Vi har sørget for, at vores udvalg omfatter noget for enhver smag, hvad enten det er til hverdagsbrug eller til mere specielle anledninger. Vores webshop gør det nemt og bekvemt at finde præcis det Fliink børnetøj, du leder efter, med filtreringsmuligheder, der gør søgningen enkel og hurtig.

Uanset om du søger tøj til de mindste eller de lidt ældre børn, har vi det perfekte udvalg af Fliink børnetøj. Vi opdaterer løbende vores sortiment, så du altid har adgang til de nyeste kollektioner og trends inden for Fliink børnetøj. Besøg vores webshop i dag og oplev, hvor nemt det er at finde lækkert børnetøj, der både ser godt ud og føles godt at have på.

Fliink - en populær favorit inden for børnetøj

Fliink er et brand, der har gjort sig bemærket inden for børnetøj, takket være deres unikke tilgang til design og kvalitet. Med Fliink får du børnetøj, der kombinerer stil og funktionalitet, hvilket gør det til et oplagt valg for forældre, der ønsker det bedste for deres børn. Fliink børnetøj er skabt med tanke på barnets komfort og bevægelsesfrihed, hvilket er afgørende i en travl hverdag.

Vi er glade for at kunne tilbyde Fliink børnetøj i vores webshop, hvor du kan finde alt fra bløde bodyer og heldragter til smarte kjoler og bukser. Uanset om du er på udkig efter tøj til leg, skole eller festlige begivenheder, har Fliink børnetøj noget at byde på. Brandet er kendt for at levere tøj i høj kvalitet, der kan holde til leg og sjov, uden at gå på kompromis med stil og design.

Når du vælger Fliink børnetøj, vælger du tøj, der er fremstillet med fokus på bæredygtighed og holdbarhed. Vi ved, hvor vigtigt det er, at børnetøj kan tåle både leg og gentagne vaske, og med Fliink kan du være sikker på, at tøjet holder sig pænt og komfortabelt i lang tid. Tag et kig i vores sortiment af Fliink børnetøj og find de perfekte stykker tøj til dit barns garderobe.

Børnepengekredit på Fliink børnetøj

Vi tilbyder vores kunder mulighed for at betale med børnepengekredit, når de shopper Fliink børnetøj hos os. Denne gratis kreditordning gør det lettere for dig at fordele betalingen af dine køb, så du kan få fat i det ønskede børnetøj uden at belaste budgettet. Med børnepengekredit kan du shoppe med ro i sindet, velvidende at betalingen kan udskydes uden ekstra omkostninger.

Fliink børnetøj er en investering i både kvalitet og stil, og med vores børnepengekredit kan du sikre, at dit barn får det bedste tøj, uden at du behøver bekymre dig om omkostningerne på kort sigt. Vi har gjort det nemt og bekvemt at benytte børnepengekredit, så du kan fokusere på at finde de rigtige styles og størrelser til dit barn.

Uanset om du køber Fliink børnetøj til hverdag eller til specielle lejligheder, giver børnepengekredit dig fleksibilitet i din økonomi. Du kan vælge at betale over flere omgange, hvilket gør det lettere at få fat i det tøj, du ønsker, uden at skulle gå på kompromis. Vi er her for at gøre din shoppingoplevelse så positiv som muligt, og vores børnepengekredit er en del af denne forpligtelse.

Få gratis fragt på Fliink børnetøj

Når du handler Fliink børnetøj hos os, kan du nyde godt af gratis fragt til danske leveringsadresser. Vi ved, at det betyder meget for vores kunder at kunne handle uden ekstra fragtomkostninger, og derfor tilbyder vi denne service, så du kan få leveret dit børnetøj hurtigt og bekvemt. Gratis fragt gør det endnu mere attraktivt at købe Fliink børnetøj hos os, uanset hvor i Danmark du bor.

Med gratis fragt bliver det endnu lettere at shoppe Fliink børnetøj online. Du kan vælge de styles, du kan lide, og få dem leveret direkte til døren uden at skulle bekymre dig om ekstra udgifter. Vi ønsker at gøre det så enkelt som muligt for dig at få fat i kvalitetsbørnetøj fra Fliink, og derfor har vi gjort det gratis at få dine varer sendt hjem til dig.

Uanset om du handler stort ind eller blot køber enkelte dele af Fliink børnetøj, vil du altid kunne nyde godt af vores tilbud om gratis fragt. Vi værdsætter vores kunder og ønsker at give den bedst mulige shoppingoplevelse, og gratis fragt er en del af den service, du kan forvente hos os.

Tilføjet kurv