Dankort betaling er i øjeblikket ude af drift, anvend MoblilePay eller MasterCard i stedet
Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Grimms trælegetøj

48
Anbefalet Alder (Legetøj)

Grimms trælegetøj

Lærerigt trælegetøj til børn fra Grimms

Grimms er et familieejet firma, som har en bæredygtig fabrik beliggende ved de Schwabiske alper, hvor de producerer det skønneste, interaktive trælegetøj til børn. 

Grimms producerer legetøj efter den mantra, at legetøj til børn ikke blot skal distrahere dem, men frem for alt at det passer til deres alder og udvikling. Børns kreativitet og fantasi skal stimuleres, så det er evner børn kan vokse op med og udvikle gennem livet.

Grimms smukke trælegetøj i flot håndværk gør netop dette. Kvaliteten er helt i top, og man får smukke, unikke produkter for pengene.

Unikt trælegetøj fra Grimms

Grimms legetøj er altid unikt. Legetøjet er, med få undtagelser, håndslebet og håndmalet af erfarne håndværkere og legetøjsmagere. På den måde får legetøjet et unikt og autentisk præg i top kvalitet. Legetøjet er produceret i elle-, lime-, bøge-, og ahorntræ. Træet kommer fra bæredygtigt håndterede skove i Europa. Grimms er et FSC-certificeret firma, som også arbejder med diverse projekter for genplantning af skove. 

Grimms legetøj til børn er designet i minimalistiske former, og er skabt til at holde. De smukke farver og bløde designs er indbydende for børn i alle aldre. Alle materialer til produktionen gennemgår streng kvalitetskontrol i Tyskland inden de bliver brugt til produkterne.

Grimms legetøj i mange farver

Du finder farverigt trælegetøj, når du vælger Grimms legetøj til dit barn. Især Grimms regnbuen er blandt de farverige typer af legetøj fra Grimms, som du finder i vores sortiment. Du kan altid anvende vores filter til at finde lige netop det Grimms legetøj, som du søger.

Desuden bliver legetøjet malet i hånden med kærlighed for detaljer. Malingen som anvendes til Grimms legetøj er lavet med vegetabilsk olie. Malingen er giftfri og spytresistent (hvis dit barn er meget glad for at putte ting i munden, er det altså intet problem). Du kan rengøre produkterne let med lidt vand, sæbe og en klud.

Shop Grimms legetøj med gratis fragt

Når du køber Grimms legetøj her hos Kids-world, så tilbyder vi gratis fragt på din ordre, så længe du har en dansk leveringsadresse. Det tilbyder vi, uanset om du køber Grimms legetøj eller noget andet i vores store stortiment.

Tilføjet kurv