Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sebra møbler, bamser og udstyr

421
Anbefalet Alder (Legetøj)

Sebra møbler, bamser og udstyr

Sebra leverer dansk design til gode priser

Den danske designer Mia Dela grundlagde Sebra i år 2004. Efter hun fik sit første barn og skulle indrette børneværelse, kunne hun ikke finde det hun søgte, og derfor blev Sebra til.

Siden da har Sebra taget Danske børnefamilier med storm, og alle kan uden tvivl finde noget helt uundværligt fra Sebra enten til selve børnene, værelset, eller til de voksne selv som hjælp i dagligdagen. Sebras møbler og udstyr er så fine, at de næsten ikke er til at stå for.

Sebra er et yderst miljøbevidst mærke

Sebra er et yderst miljøbevidst mærke, og mange produkter er økologiske. De går også op i gode arbejdsforhold og støtter lokale initiativer i afsætningslande.

De er bevidste omkring deres humanistiske ansvar, og leverer altid varer som lever op til hvad de lover, samt lytter til kunders feedback og ønsker. Alle Sebras produkter kan kendes på deres kvalitet, funktionalitet og unikke, smukke designs.

Alt til børnenes værelse og legekasse

Sebra laver alt fra de fineste pusleborde, senge, skriveborde, puslepuder, og andet praktisk til børneværelset, men også legetøj såsom tekøkken, dukkevogne, dukkesenge, bolde, og alt hvad du ellers kunne have brug for både til indretning, men også til leg, hygge, udsmykning, dekoration og meget mere. Der er taget højde for det meste udstyr og tilbehør til børnenes dagligdag.

De fleste produkter har et skandinavisk, rustikt look. Der er tænkt over alle detaljer, og farverne er bløde, afdæmpede og drømmende. Der anvendes ofte ægte håndværk som strik og hækling, og mange ting er håndavede. Resultatet er et altid afslappet og autentisk look.

Sebra seng

Sebra senge har, med deres stilrene og praktiske design, fundet vejen ind i rigtig mange børnehjem. Du finder hele vores udvalg af Sebra senge her i kategorien - uanset farve og størrelse.

Sebra seng til baby og junior

Sengene fra Sebra produceres i god kvalitetsmaterialer, og så kan modellerne tilmed justeres sådan, at sengen bliver længere. Dette er oplagt til jer, som er på udkig efter en seng til jeres baby, men som også gerne vil være klar til, at jeres barn på et tidspunkt er vokset så meget, at han eller hun ikke længere kan ligge i hverken en vugge eller en babyseng.

Netop denne funktion med, at Sebra sengen kan gøres længere, er en af de grunde til, at Sebra er blevet så populær. Dertil har det lækre design og de nøje udvalgte, rolige farver også en finger med i spillet. Farverne er tilnærmelsesvis tidsløse - ment på den gode måde.

Sebra sengerand

En Sebra sengerand er med til at skabe ro og afskærmer børnene for træk og forstyrrelser.

En sengerand fra Sebra kommer i en bred palette af søde farver og mønstre, som stimulerer barnets nysgerrighed og sanser. En Sebra sengerand kan ligeledes bruges som en barriere mellem barnet og væggene i sengen eller kravlegården.

Sengeranden fra Sebra giver tryghed

Sengerande fra Sebra passer til de fleste babysenge, hvor sengeranden fra Sebra placeres på indersiden af kravlegården eller sengen, så barnet ikke slår sig på kanterne og tremmerne.

Skummet i sengeranden fra Sebra virker stødabsorberende. Når barnet er blevet for stor til at sove i en tremmeseng, kan Sebra sengeranden bruges som ryglæn på diverse møbler. Sebra sengerande giver gode muligheder, og så er de lavet af rigtig gode materialer.

Sebra pusletaske

Her finder du vores sortiment af smarte pusletasker fra Sebra. Sebra er kendte for deres flotte pusletasker med et moderne touch og tidssvarende farver.

En Sebra pusletaske har plads til det meste

En Sebra pusletaske er genial, til når I skal ud på eventyr. Af nævneværdige ting og sager, som du med stor sandsynlighed kommer til at have med i pusletasken fra Sebra, er der sutter, vådservietter, sutteklude, bleer og stofbleer. Det er som ofteste nok med 5-7 bleer, alt efter hvor længe I skal være afsted.

Trælegetøj fra Sebra til børn

Trælegetøj fra Sebra holder virkelig godt og holder i flere generationer. Træ er et fint materiale til at fremstille legetøj af, da Sebra kan forme legetøjet som ønsket.

Sebra trælegetøj i en god kvalitet

Trælegetøjet fra Sebra er fremstillet af godkendt træ i en god og fremstillet af miljørigtige materialer.

Du vil helt sikkert kunne finde noget fedt trælegetøj fra Sebra eller et af de andre brands.

Sebra babylegetøj

Hos Kids-world kan du finde et godt udvalg af Sebra babylegetøj. Vi har babylegetøj i forskellige varianter. Noget er lavet af træ, som er et smukt og samtidig et meget holdbart materiale, andet babylegetøj er lavet af tekstil og er blødt og dejligt for de små børn at kramme og nusse. Andet laves i plastik, som er nemt at rengøre.

Underholdende Sebra babylegetøj

Babylegetøj skal underholde din pige eller dreng, samtidig med at det stimulerer og udvikler babyens sanser og motorik. I vores udvalg finder du kun legetøj til babyer, som er sikkert at bruge for de små piger og drenge.

Her hos os kan du se vores udvalg af Sebra legetøj til babyer af den fineste kvalitet, og forhåbentlig har vi netop det babylegetøj fra Sebra, som du mangler.

Køb babylegetøj fra Sebra her

Her hos Kids-world kan du finde et fint sortiment af legetøj til babyer fra Sebra i mange varianter til både spædbørn og babyer. Benyt filteret i i menuen til at finde den helt rigtige type og farve.

Så uanset om du leder efter et stykke babylegetøj fra Sebra til din egen baby, eller du skal bruge en gave til eksempelvis barnedåb, jul eller fødselsdag, så kan du finde det lige her.

Sebra bamser i bedste kvalitet

Sebra har i flere år været kendt for at fremstille bamser i en god kvalitet. Du bliver helt sikkert ikke skuffet, når din dreng eller piges øjne lyser op, ved synet af Sebra bamsen.

Sebra producerer bamser i søde, gode og bløde kvaliteter. Med en bamse fra Sebra er du sikker på, at din baby eller dit barn har fået sig en uundværlig følgesvend.

Mange forældre husker med glæde og varme tilbage på deres første bamse.

Bamser fra Sebra i gode farver

Sebra bamser er skønne og indbyder til både hygge og leg i allerbedste stil. Børn elsker bamser, hvilket der er mange gode grunde til.

Sebra bamserne giver med hvert af deres unikke udtryk, både piger og drenge lysten til at putte sig med dem.

Bamser er for mange, det foretrukne sovedyr pga. deres bløde kvaliteter.

Sebra producerer forskellige bamser i flere forskellige farvekombinationer, udseender og strørrelser. Der vil helt sikkert være en bamse eller to, som passer til din baby eller dit barn.

Barnevognskæder fra Sebra med nydelige figurer

Sebra barnevognskæderne og barnevognskæderne fra de andre mærker er kendetegnede ved at lave deres nydelige barnevognskæder udformet med fugle, søstjerner og hjerter. Som oftest barnevognskæder fra bl.a. Sebra som er helt uden motiver, som blot har nogle fine farver - hvad end de har ikke har, kan I se, lige her i kategorien med Sebra barnevognskæder.

Vi sender jeres barnevognskæder fra Sebra hurtigt

Kids-world.dk leverer gratis til danske adresser. Uanset om der bestilles en barnevognskæde fra Sebra, et møbel eller noget helt tredje. Dette gælder uanset hvor stor ordren er.

Sebra bøger

Bøger fra Sebra er intet mindre end fantastiske. Det er bestemt ikke en dum idé, at lade jeres børn tidligt at få øjnene op for bøgernes verden. De vil helt sikkert elske det. Her hos Kids-world kan I finde vores nydelige sortiment af Sebra bøger og bøger fra mange flere til børneværelset.

Lækkert udvalg af bøger fra Sebra og andre

Her hos Kids-world har vi et varierende sortiment af badebøger, malebøger, træbøger, billedbøger eller stofbøger fra fx Sebra og andre brands til små og store børn.

Sebra børnebøgerne designes specielt til børn og er således af en slidstærk og en høj kvalitet. Dreng og piger, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét holder bøgerne fra Sebra selvfølgelig til.

Sebra bolde til baby og barn

Sebra bolde er sjovt legetøj, og passer til drenge og piger i alle aldre. Kort sagt, man bliver aldrig for gammel til at lege med bolde.

Her på shoppen finder du et godt sortiment af bolde fra Sebra og mange andre brands.

Sjove bolde fra Sebra

Vi kan tilbyde Sebra bolde og bolde fra mange andre brands i varierende størrelser, materialer og farver. Lykkedes det dig ikke at finde den helt rigtige bold fra Sebra, skal du endelig tage et kig i de andre kategorier.

Sebra dukker

De fleste børn holder af at lege med dukker fra Sebra. Skal du have fat i en dukke fra Sebra til dit barn, er du havnet det helt rigtige sted.

Rolleleg med dukker fra Sebra

Det er kun børnenes fantasi, som sætter grænser for, hvad/hvem dukken fra Sebra kan være, når din pige eller dreng leger med dukken fra Sebra.

Glem ikke at kigge rundt i vores andre kategorier for tilbehør som dukkesenge og tøj til dukken.

Dukkesenge fra Sebra

Er du på jagt efter en dukkeseng fra Sebra til dit barns dukke, er du endt det helt rigtige sted.

Dukkesengene fra Sebra er velegnet til mange timers hyggelig dukkeleg, hvor jeres barn kan lege mens de sociale færdigheder udvikles.

Robuste dukkesenge fra Sebra

Dukkesengen fra Sebra i træ er et robust og spændende stykke legetøj for drenge og piger

Bestil dit barns Sebra dukkeseng her hos Kids-world. Vi fører et spændende sortiment af dukkesenge fra fx Sebra.

Dukkevogne fra Sebra

Skal du bruge en en Sebra dukkevogn til dit barn, er du kommet til det helt rigtige sted.

Med dukkevognen fra Sebra gør du din pige eller drengs leg med dukken endnu sjovere.

Solide Sebra dukkevogne

Sebra dukkevognen i træ er et godt legetøj for drenge og piger

Køb dit barns Sebra dukkevogn her hos Kids-world. Vi kan tilbyde et varieret sortiment af dukkevogne fra blandt andet Sebra.

Sebra gåvogn

Er du på udkig efter Sebra gåvogne til din pige eller dreng? Så overvej lige de skønne gåvogne fra Sebra.

Sebra gåvogne kan købes i mange farver og designs - ens for dem alle er, at de vil hjælpe dit barn med at holde balancen.

En Sebra gåvogn med plads til opbevaring

De fleste Sebra gåvogne har plads til opbevaring, så barnet kan tage sit legetøj med på tur rundt i huset.

Sebra legemad

De fleste børn kan godt lide at efterligne voksne, når legen hedder rolleleg. Sebra legemad passer er ideelt at have ved hånden, når I skal lege i til brug i restauranten, legekøkkenet eller madboden, eller til en leg hvor man er taget på picnic i parken.

Sebra legemad i miljørigtig kvalitet

Sebra legemad fremstilles af allergivenlige og miljørigtige materialer, som er godkendt til børn at lege med.

Se jer omkring her på siden, hvor vi har samlet vores nydelige udvalg af Sebra legemad. Vi har legemad fra Sebra og andre brands inden for frugt, kager, drikkevarer, kød og brød - kort sagt, alt hvad hjertet kan begære af lækkerier.

Sebra legetæppe

Hos Kids-world giver vi dig et smukt sortiment af Sebra legetæpper og andre brands. Uanset dine børns alder, er Kids-world stedet hvor du finder præcis det, du søger.

Vi har et solidt udvalg af legetæppe brands - inklusive Sebra. Sebra legetæpper er et godt valg.

Tøv ikke med at bruge vores filter hvis du leder efter en specifik legetæppe fra Sebra eller mange andre produkter til børn i alle aldre. Du kan praktisk taget finde alle de produkter du har brug for til drenge og piger hos Kids-world.

Se legetæpper fra Sebra her

Hvis du vælger at købe din drengs eller piges nye Sebra legetæppe hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi garanterer dig for, at du ikke fortryder det.

Vi leverer fine legetæpper fra Sebra. Derfor stoler vi på, at du opdage helt specifikt hvad du leder efter.

Legetøjsbiler fra Sebra

Her i kategorien kan du købe de fede legetøjsbiler fra Sebra.

Sebra er et stærkt brand, som er velkendte for deres legetøj af en høj kvalitet. Sebra har et fedt udvalg af legetøjsbiler i de sødeste designs.

Sebra og de andre brands laver et væld af legetøjsbiler i giftfri og miljørigtige materialer samt moderne farver.

Sebra puslespil

Vi giver dig et fantastisk udvalg af puslespil fra Sebra og andre mærker. Uanset din drengs eller piges alder, er Kids-world stedet hvor du finder præcis det, du leder efter.

Vi fører et godt udvalg af puslespil mærker - inklusive Sebra. puslespil fra Sebra er et perfekt valg.

Vi vil foreslå dig at du bruge vores filter når du leder efter Sebra puslespil til din pige eller dreng. Uanset din smag kan vi forsikre dig om, at du kan finde de puslespil som dig og din pige eller dreng leder efter.

Vi tilbyder Sebra puslespil

Vi håber, at du finder de perfekte puslespil fra Sebra til dit barn på Kids-world.

Vi fører nye puslespil fra Sebra. Derfor stoler vi på, at du finder præcis hvad du leder efter.

Puttekasser fra Sebra til de yngste

Sebra puttekasser er noget fantastisk legetøj til småbørn. Sebra designer de herligste puttekasser i gode materialer.

Puttekasser fra Sebra er kendetegnede ved deres pæne designs af eksempelvis en "simpel" kasse med huller samt malede motiver, eller måske er puttekassen fra Sebra udformet som et hus.

Sebra og de andre mærker designer mange varianter af puttekasser i giftfri og miljørigtige materialer samt moderne farver.

Rangler fra Sebra

Sebra rangler er noget fantastisk legetøj til småbørn. Sebra laver de fineste rangler i gode materialer.

Ranglerne fra Sebra og de andre brands er kendetegnede ved deres søde udformninger som f.eks. hunde, lamaer og kaniner. Eller måske er Sebra ranglen udformet som en flodhest, giraf eller en svane.

Sebra og de andre mærker producerer mange varianter af rangler i tidssvarende farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

Sebra børneservice til baby og barn

Her i kategorien finder du vores store og alsidige sortiment af børneservice fra Sebra til baby og børn. Vi fører et fint udvalg af tallerkener, skeer, knive, gafler og tudkopper til børn i alle aldre. En pæn del af skeerne i vores sortiment er ergonomisk udformede, således at de passer perfekt i din dreng eller piges hånd.

Praktisk Sebra børneservice

Det kan være en udfordring for de mindste at holde godt fast i et børnebestik, så det er der selvfølgelig tænkt på hos Sebra, som har for vane at skabe noget fint og praktisk børneservice. 

Her på Kids-world.dk fører vi et stort sortiment af børneservice fra Sebra og mange andre brands, så du kan være sikker på at finde noget, som passer perfekt til jeres ønsker og stil.

Madkasser fra Sebra

Hos Kids-world har vi et stort sortiment af madkasser fra mærker som Sebra med flere. Uanset din drengs eller piges alder, er Kids-world stedet hvor du finder præcis det, du leder efter.

Vi tilbyder et solidt sortiment af madkasser mærker - inklusive Sebra. Sebra madkasser er et ideelt valg.

Vi vil foreslå, at du bruger vores filter, når du leder efter Sebra madkasser til din dreng eller pige. Uanset din smag kan vi garantere dig for, at du kan se den madkasse som dig og din dreng eller pige leder efter.

Se Sebra madkasser i dag

Hvis du købe din piges eller drengs næste madkasse fra Sebra hos Kids-world, bliver vi ekstremt glade og vi garanterer dig for, at du ikke vil fortryde det.

Vi leverer fine Sebra madkasser. Derfor håber vi, at du vil finde helt specifikt, hvad du søger.

Få leveret Sebra ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Sebra, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Sebra-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter.

Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Nyheder og tilbud fra Sebra

Produkterne fra Sebra er meget populære, og derfor giver det rigtig god mening, at holde øje med hvornår nyhederne fra Sebra bliver lanceret. På trods af den store efterspørgsel hænder det alligevel, at vi sætter prisen ned på nogle af produkterne fra Sebra.

Har du dermed et ønske om, at købe produkterne fra Sebra med rabat, gælder det om at holde øje med vores Sebra udsalg.

Tilføjet kurv