Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Børnebøger

1245
Anbefalet Alder (Legetøj)

Børnebøger

Er du på udkig efter børnebøger? Så er du uden tvivl kommet til det helt rigtige sted. Vi har et bredt udvalg af børnebøger i forskellige typer, og du finder alt fra stofbøger, træbøger, malebøger, badebøger, notesbøger, mandalas, postkortbøger osv. Ganske enkelt finder du bøger til enhver lejlighed, hvor det er tid til at hygge sig med børnene.

I disse digitale tider, er det blevet meget vigtigt også at huske på de 'gode, gamle analoge' bøger. Undersøgelser viser gang på gang, at den klassiske bog i papirform er langt at foretrække, når børn skal lære at læse og ikke mindst huske det, de læser. 

Ja, faktisk viser det sig, at børn bliver mere empatiske, når de læser skønlitteratur. Der er ganske enkelt ingen undskyldning for at lade være med at bruge tid sammen med baby og børn og en god bog. Gode historier hjælper også med at udvikle børns fantasi, og tager dem med til nye fantastiske verdener. 

Bøger opfordrer børn til at drømme og forestille sig lige hvad de har lyst til. At læse højt for dit barn hjælper dig også med at forstå dit barn bedre, alt efter hvordan vedkommende reagerer på karaktererne i historien når de er bange eller kede af det. Dit barn vil lære at følelser er vigtige og bør udtrykkes. 

Populære brands

Straarup & Co Megastar Forlaget Fritid
Karrusel Forlag Familiens Dagbøger Forlaget Grønningen 1
Peoples Press A Big Hug Book Anja Takacs

Børnebøger til indlæring

Børnebøger og gode historier er en fantastisk måde at introducere dit barn for nye ord og ideer. Historier hjælper børn med bedre at forstå nye koncepter som farver, numre, navne på ting, former osv. 

Mange børnebøger lærer også børn om hvordan de passer på dyr, rydder op, tidens gang, medfølelse for andre, og alt muligt andet som er vigtige redskaber her i livet. Noget andet utroligt ved børns indlæring gennem bøger er, at det er en helt naturlig proces. Børn lærer nye ord og koncepter uden at det føles som skolearbejde.

Det er en virkelig god ide at starte tidligt med at læse højt for dit barn. De karakterer børn lærer at kende gennem bøger kan være som venner for dem, og læsning hjælper også børn med deres selvtillid og sproglig indlæring. Børn som lærer at læse tidligt vil være velforberedte på skolestarten, og generelt hjælpe dem meget med deres verdensforståelse.

Uanset dit barns alder har vi et stort udvalg af bøger, og du kan altid søge efter alder via baren 'Anbefalet Alder' øverst her på siden.

Kreativitet og leg med børnebøger

Der er mange fordele for store og små ved at købe bøger til kreativitet og leg - hyggestunder, som man altid vil huske tilbage på med glæde. 

Vi har de klassiske mandalas malebøger, hvor fantasiens farver udfoldes for fuld udblæsning samt skønne 'tegnebøger', hvor barnet frembringer et smukt billede ved at tegne fra prik til prik (tal til tal), som selvfølgelig kan farvelægges efterfølgende. 

I vores udvalg finder du også skønne bøger, som indbyder til et væld af kreative DIY (gør-det-selv) aktiviteter for store og små.

Har du brug for farveblyanter har vi naturligvis også et fint udvalg af dette.

Udover vores store udvalg af bøger i mange forskellige og varierende formater, fører vi også et udvalg af bogstøtter, bogomslag, farveblyanter m.m.

Børnebøger til højtlæsning

Børnene elsker det! Det nærvær og den ro, der er i forbindelse med højtlæsning inden sengetid eller til en hyggestund i lænestolen eller i sofaen, er intet mindre end guld værd! 

Vi har et fint og alsidigt udvalg af bøger, som er velegnede til højtlæsning for de mindste, men også de lidt større børn. 

At læse godnathistorier er en utroligt afslappende aktivitet for børn. De glemmer dagens stress og jag og lader fantasien få frit spil. En god billedbog med rim til de mindste skaber også en behagelig og sikker følelse for barnet, i mens i samtidig kommer tættere på hinanden. 

Aktivitetsbøger til børn

Her hos Kids-world har vi mange forskellige typer af aktivitetsbøger til børn. Vi har bl.a. opgavebøger med sjove opgaver og klistermærker, lærebøger som hjælper børn med at lære at skrive, matematik og andet, sjove malebøger, rør-og-føl bøger, scratch-&-scibble bøger, bøger med lyd, og meget mere. 

Så tag endelig et kig på vores store udvalg, hvis i mangler nogle hyggelige aktiviteter at beskæftige børnene med i hjemmet.

Stofbøger til baby

Til de allermindste har vi et udvalg af stofbøger, som er designet specifikt til babyer og tumlinger. Børn i denne alder har ikke styrke nok til at løfte en bog i pap, og stofbøgerne kan ofte monteres fast på barnets kravlegård eller tremmeseng. 

Stofbøgerne er dejligt bløde for babyer at røre ved, og de vil nyde at føle på billederne og figurerne og kigge på de flotte billeder og farver.

Klassiske historier for børn

Klassiske historier som H.C. Andersens eventyr, historier om Peter, Ping og hunden Grog samt historier om Lasse-Leif og Håndbog for Superhelte. Har barnet vanskeligt ved at falde i søvn, kan det være en god ide at læse historierne om kaninen eller traktoren, der ikke kunne sove.

Vi har også de nostalgiske FInd Holger bøger, som mange nok vil kunne huske fra deres egne unge år. Vi får hele tiden nye bøger og produkter på siden, så hold endelig øje og skriv til os via kundeservice, hvis der er noget i synes der mangler.

Gratis fragt ved køb af børnebøger

Uanset om du køber børnebøger, børnesko eller børnetøj her hos Kids-world.dk, får du dem leveret med gratis fragt, når ordren skal leveres til en adresse i Danmark. 

Vi tilbyder også gratis kredit - du kan se på betalingssiden hvilke muligheder du har, for at udskyde betalingen til d. 1 i en given måned, eller til når du får udbetalt børnepenge. Din ordre bliver efter bestilling sendt afsted til dig hurtigst muligt, og du bestemmer selv om du vil have den leveret til døren, i en pakkeboks, eller til afhentning på posthuset. 

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice hvis du har spørgsmål eller gerne vil efterspørge bestemte produkter.

Tilføjet kurv