Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bright Starts

31
Anbefalet Alder (Legetøj)

Bright Starts

Vidunderligt babylegetøj fra Bright Starts

Bright Starts er på en mission: at skabe mere glæde for babyer i løbet af dagen. Med det skønne, lærerige og farverige legetøj fejres små børns latter og magi. Med legetøjet fra Bright Starts, bliver de små øjeblikke i hverdagen til skønne minder.

Bright Starts har specialiseret sig i aktivitetslegetøj, som kan hjælpe de mindste børn med at udvikle deres motorik og sanser. Legetøjet kommer i virkelig skønne farver som børn vil elske, og produkterne fra Bright Starts tilbyder altid mange timers underholdning for de mindste.

Bright Starts babylegetøj

Babylegetøj fra Bright Starts er skabt til at stimulere og udvikle det lille barns motorik og sanser.

I kan finde en lange række af forskellige slags babylegetøj til både drenge og piger, som på hver deres måde formår at underholde barnet, samtidig med at det også udvikler barnets sanser og motorik.

Sjovt babylegetøj fra Bright Starts

Noget babylegetøj kan sige lyde eller har andre funktioner, som er udviklet til at fremme jeres pige eller drengs udvikling, mens andet legetøj til babyer er blødt og hyggeligt for jeres baby at lege med.

Shop babylegetøj fra Bright Starts her

Hos os finder I altid et stort udvalg af Bright Starts legetøj til babyer, uanset om I er på udkig efter legetøj til en dreng eller pige. Vi har altid masser af babylegetøj i forskellige materialer og prisklasser.

Om Kids2 Inc

Kids2 er koncernen bag Bright Starts. De ejer også en række andre mærker henvendt til børn og forældre. Kids2 Inc opfinder innovative produkter og løser mange af de problemer forældre kan opleve i hverdagen - så livet med små børn bliver både lidt nemmere og sjovere.

Kids2 Inch har opfundet og fornyet babylegetøj og udstyr i mere end 50 år, med mange prisvindende designs til god værdi for pengene. I dag har Kids2 Inc skabt mere end 500 produkter, og er et af de hurtigst voksende firmaer for babyprodukter i verden.

Bright Starts legetøjsbiler

Her på siden finder I de fede Bright Starts legetøjsbiler, som de fleste børn vil elske at lege med.

Bright Starts er et fantastisk mærke, som er velkendte for deres kvalitetslegetøj inklusiv deres legetøjsbiler til børn.

Bright Starts rangler og motorisk øvelse

Bright Starts ranglerne og de andre mærker er kendetegnede ved deres flotte udformninger som fx kaniner, lamaer og bjørne. Eller måske er Bright Starts ranglen designet som en flodhest, giraf eller en kat.

Køb rangler fra Bright Starts i flotte farver

Bright Starts og de andre brands laver mange varianter af rangler i moderne farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

Bright Starts uro

Lad jeres dreng eller pige falde til ro med en flot Bright Starts uro. Lad uroen fra Bright Starts hænge over sengen, kravlegården, puslebordet eller et helt fjerde sted, og se så hvordan han eller hun bliver fanget af den.

Bright Starts uroen kan anvendes til at skabe noget dynamik og bevægelse i børneværelset - men typisk bruges uroen fra Bright Starts til at berolige barnet når bleen skal skiftes, eller når han eller hun skal sove.

Tilføjet kurv