Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tikiri

24
Anbefalet Alder (Legetøj)

Tikiri

Tikiri - Skønt bidelegetøj til småbørn

Tikiri er en kollektion af bidelegetøj som kombinerer tekstur, berøring og søde designs med personlighed som introducerer småbørn til den verden der omgiver dem. Bidelegetøjet er håndlavet i økovenlige og bæredygtige materialer såsom naturgummi og fiber. Er naturligt valg til dit barn. Tikiri har mange forskellige kollektioner, som inkluderer dyr fra bondegården, safari dyr og havdyr. Havdyrene er desuden også super som badelegetøj. 

Bidelegetøjet er bæredygtigt produceret og er perfekt som det første legetøj til babyer og småbørn, og vil sprede glæde, tryghed og hjælpe børn i deres udvikling. Tikiris bidelegetøj til børn indeholder hverken plastik, BPA, phthalater eller PVC. Desuden er de bionedbrydelige og bliver håndlavet og håndmalet i Sri Lanka.

Babylegetøj fra Tikiri

Er I på jagt efter legetøj til babyer fra Tikiri, kan I købe det lige her. Det første år af et barns liv sker der meget i dets motoriske og sanselige udvikling.

Hvis I vil hjælpe jeres dreng eller pige godt på vej ved at styrke dets udvikling, kan I give det forskellig slags Tikiri legetøj, som kan underholde og udfordre.

Babylegetøj fra Tikiri

Babylegetøj fra Tikiri er altid et godt og sikkert valg. Har I et ønske om at forkæle jeres barn, kunne I jo overveje det gode legetøj fra Tikiri.

Fint udvalg af babylegetøj fra bl.a. Tikiri

Her på Kids-world.dk kan I finde et lækkert udvalg af Tikiri babylegetøj i mange varianter til både drenge og piger. Brug vores filter i menubaren for at indsnævre søgningen i forhold til farver og type. Så uanset om I er på udkig efter et stykke legetøj til babyer fra Tikiri til jeres eget barn, eller I har brug for en gave til eksempelvis jul, barnedåb eller fødselsdag, så kan I finde det her hos os.

Bideringe fra Tikiri til babyer

Klør din pige eller drengs gummer? Hvis dette er rigtigt, er det en virkelig god idé at købe en Tikiri bidering. Det kan godt være en udfordrende periode, når gummerne begynder at klø, og din dreng eller pige gerne vil have noget at klø igen med.

I denne kategori finder du hele vores udvalg af bideringe fra Tikiri til drenge og piger. Vi har noget til ethvert barn.

Pæne Tikiri bideringe

Tikiri bideringene samt bideringene fra de andre brands produceres i enkle og seje designs.

Tilføjet kurv