Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Tinti badetilbehør

41

Tinti badetilbehør

Gør badetid for børn meget sjovere med Tinti

Så er det tid til at hoppe i det farverige vand! Tinti har siden 1999 gjort badet lidt sjovere for børn. 

I dag tilbyder Tintis store sortiment nye sensoriske oplevelser til børnene: produkterne farver, bobler, og syder spændende i vandet, alt imens de efterlader børnenes følsomme hud smuk og ren. Derfor er Tinti et af de mest populære og velkendte mærker indenfor badeprodukter til børn.

Produkterne fra Tinti indeholder ikke mikroplast, eller andre ting der er skadelige for miljøet eller børnene. Alle Tintis produkter er særligt udviklet til børnenes følsomme hud og dermatologisk testet. De indeholder naturlig frugtfarve og misfarver hverken huden eller badekarret. 

Med produkterne fra Tinti, tages børnene med til en fantastisk verden under vand, hvor et nyt eventyr i badekarret venter dem hver gang.

Manden bag Tinti

Tinti blev faktisk grundlagt helt spontant - grundlæggeren Rainer Wild var på besøg i Det Sixtinske Kapel i Rom, hvor Michelangelos verdensberømte Adams skabelse blev renoveret på loftet. 

Rainer blev så inspireret af dette maleri, at han selv ville udvikle lige så smukke, naturlige farver. Da han opdagede at den maling, som Michelangelo havde anvendt var giftig og indeholdt bly, besluttede han at skabe naturlige farver uden nogen helbredsmæssig risiko. 

Da Tinti blev grundlagt, startede firmaet ud med akvarelfarver til små børn, og snart efter fulgte de naturlige farver til badevandet, som fortsat i dag er den mest kendte del af Tintis sortiment.

Tinti badelegetøj

Tinti laver badelegetøj, som passer til de fleste børn, og her hos Kids-world har vi et fint sortiment af badelegetøj fra Tinti og mange andre.

Tinti producerer sjovt badelegetøj til børn i alle aldre - ideel til de varme dage, som de kan boltre sig med på stranden.

Når det er sagt, håber vi på, at at du finder noget Tinti badelegetøj, som du leder efter. Benyt endelig vores søgefunktion og filter, hvis du mangler noget særligt fra Tinti eller et af de andre brands.

Tinti badetilbehør

I finder her i kategorien vores pæne udvalg af badetilbehør fra Tinti.

Her på shoppen gør vi os meget umage med altid at have et spændende vareudvalg af badetilbehør fra blandt andet Tinti. Så uanset om I leder efter legetøj, sko, udstyr eller tøj til jeres pige eller dreng, er der en god mulighed for, at I finder det hos os.

Tilføjet kurv