Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Baby Dreamer

3

Baby Dreamer

Baby Dreamer

Her på siden finder du de skønne produkter fra Baby Dreamer. Du bliver præsenteret for hele vores udvalg af produkter fra Baby Dreamer uanset type, farve og størrelse.

Vi bestræber os på altid at have et interessant udvalg af produkter fra blandt andet Baby Dreamer. Så hvad end du er på udkig efter tøj, sko, udstyr eller legetøj til dit barn, så finder du det her i vores webshop.

Baby Dreamer blev stiftet af Mathilde Ø. i 2017 i København, da hun opdagede et hul i markedet. Hun syntes at de pusletasker man kunne købe, var meget feminine og ville skabe mere moderne, smarte, og unisex modeller. 

Resultatet blev til de minimalistisk designede Baby Dreamer pusletasker, som både er flotte og multifunktionelle. Taskerne har indbygget pusleunderlag, kan sættes fast på barnevognen og fungerer som skuldertaske og rygsæk efter behov. Taskerne fra Baby Dreamer er rummelige, vandafvisende og kan selvfølgelig bruges af begge forældre.

Baby Dreamer pusletaske

Her kan du se hele vores udvalg af smarte pusletasker fra Baby Dreamer. Baby Dreamer er kendte for at lave nogle lækre pusletasker i moderne designs og smarte mønstre og farver.

Vi tror på, at du bliver glad for din nye Baby Dreamer pusletaske.

En pusletaske fra Baby Dreamer har plads til det meste

En pusletaske fra Baby Dreamer kommer virkelig til sin ret, når I skal ud på eventyr. Af nævneværdige ting, som du med stor sandsynlighed kommer til at have med i pusletasken fra Baby Dreamer, er der sutter, stofbleer, bleer, sutteklude og vådservietter. Det er som regel nok med 5-7 bleer, alt efter hvor længe I skal være afsted.

Shop Baby Dreamer med gratis fragt

Hver gang du shopper hos os, kan du kvit og frit få leveret din ordre med produkter fra Baby Dreamer helt gratis.

Børnepengebetaling: Når du handler her på Kids-world.dk, kan du tilvælge vores gratis kreditordning, hvor du enten betaler den første i måneden, eller når børnepengene udbetales. Ordningen tilvælges inde på betalingssiden, hvor du også kan se, hvilke kreditmuligheder du har.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder noget lækkert i vores udvalg.

Kiggede du forgæves efter et produkt fra Baby Dreamer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Tilføjet kurv