Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Compact Toys

1

Compact Toys

Compact Toys

Compact Toys har skabt et helt unikt koncept - sammenfoldeligt strandlegetøj. De geniale produkter sikrer børn mange timers sjov uden at optage særlig meget plads.

Med produkterne fra Compact Toys er det slut med upraktisk strandlegetøj. Faktisk spares der hele 70% plads.

De fleste forældre kender situationen. Man pakker en taske til et besøg på legepladsen eller stranden, men den store spand med skeer og forme passer bare ikke ned i.

Compact Toys’ sammenfoldelige sæt har en højde på 8,5 cm og en diameter på bare 22 cm. De er ideelle til at spare plads, uanset om I skal på ferie eller bare bruge produkterne i hverdagen.

De sammenfoldelige sæt fra Compact Toys inkluderer nogle af de mest populære typer legetøj til sandkassen og stranden. For eksempel skovle, spande, rive og meget mere.

Compact Toys har tilpasset deres produkter ergonomisk til små børnehænder. Dette garanterer yderligere sjov.

Produkterne er fremstillet af plastik af høj kvalitet. De indeholder ingen skadelige stoffer som BPA. Compact Toys produkterne er dog meget elastiske og holdbare.

Historien bag Comepact Toys

Compact Toys er et tysk firma, der blev stiftet af Sutepan og Steffen. De bor begge i Freiburg og har været venner længe.

De to venner har mange ting tilfælles - de elsker at finde nye løsninger til hverdagen sammen. De fandt på ideen til Compact Toys og deltog i Nuremberg Toy Fair i 2020.

Visionen var at skabe en række produkter med deres patent. Sandkasse-legetøjet fra Compact Toys blev med det samme et kæmpe hit.

Med Compact Toys var formålet at gøre livet lidt nemmere for familier. Store poser med sandlegetøj er ikke sjovt at have med på farten. 

Uanset om du vil tage dit barn med på legepladsen, eller på weekendtur i sommerhuset med børnene, er Compact Toys produkterne en ideel tilføjelse til jeres familie.

Det kompakte legetøj kan nemt tages overalt - og børn elsker at lege med det i timevis. Skal i på ferie, er Compact Toys produkterne meget nemme at lægge med i kufferten.

Compact Toys er samtidig et brand, der går meget op i bæredygtighed. Produkterne er af meget høj kvalitet og vil holde længe.

Shop Compact Toys med gratis fragt

Der er mange gode grunde til at købe produkter fra Compact Toys i vores webshop. Vi garanterer nemlig gratis fragt i hele Danmark.

Vi sender altid din ordre afsted så hurtigt som muligt - oftest efter 1-2 hverdage. Dermed kan du hurtigt og nemt få fat i produkterne fra Compact Toys - uden at skulle betale ekstra for levering.

Du kan med fordel følge Kids-world på de sociale medier eller tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så bliver du automatisk holdt opdateret om nye brands, produkter og tilbud.

Tilføjet kurv