Creamie Kampagne - Spar 50% på 270+ styles Kjoler, bluser, leggings, nederdele og meget mere
0 VARE(R) 0,00DKK

Noa Noa Miniature

Børnetøj fra Noa Noa Miniature er kendetegnet ved en enkel og let stil med et nordisk look. Stilen tager udgangspunkt i en bohemestil med et feminint, romantisk og let udtryk. Der er lagt stor vægt på det naturlige samt god kvalitet, og der er mange fine og flotte detaljer, som vidner om en stor kærlighed til designhåndværket. Her i kategorien med børnetøj fra Noa Noa Miniature finder du en masse lækkert tøj til både drenge og piger i alderen 0-12 år.

Noa Noa Miniature

(354) Skjul filter  
Størrelse
Pris
Noa Noa Miniature Bukser - Rosa m. Struktur Noa Noa Miniature Bukser - Rosa m. Struktur  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Cardigan - Uld/Bomuld - Grå/Rosa Noa Noa Miniature Cardigan - Uld/Bomuld - Grå/Rosa  449,95DKK 

Noa Noa Miniature Hue - Uld/Bomuld - Rosa/Lilla Noa Noa Miniature Hue - Uld/Bomuld - Rosa/Lilla  249,95DKK 

Noa Noa Miniature Luffer - Uld/Bomuld - Lilla/Grå Noa Noa Miniature Luffer - Uld/Bomuld - Lilla/Grå  249,95DKK 

Noa Noa Miniature Bukser - Blå Noa Noa Miniature Bukser - Blå  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Luffer - Uld/Bomuld - Grå/Navy Noa Noa Miniature Luffer - Uld/Bomuld - Grå/Navy  199,95DKK 

Noa Noa Miniature Futter - Uld/Bomuld - Grå m. Prikker Noa Noa Miniature Futter - Uld/Bomuld - Grå m. Prikker  199,95DKK 

Noa Noa Miniature Luffer - Uld/Bomuld - Creme Noa Noa Miniature Luffer - Uld/Bomuld - Creme  199,95DKK 

Noa Noa Miniature Futter - Uld/Bomuld - Creme Noa Noa Miniature Futter - Uld/Bomuld - Creme  199,95DKK 

Noa Noa Miniature Bukser - Navy Noa Noa Miniature Bukser - Navy  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Butterfly - Navymeleret Noa Noa Miniature Butterfly - Navymeleret  69,95DKK 

Noa Noa Miniature Kjole - Grå/Hvid m. Blade/Broderi Noa Noa Miniature Kjole - Grå/Hvid m. Blade/Broderi  399,95DKK 

Noa Noa Miniature Tylnederdel - Rustrød m. Guld Prikker Noa Noa Miniature Tylnederdel - Rustrød m. Guld Prikker  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Smækbukser - Strik - Uld - Koksgrå Noa Noa Miniature Smækbukser - Strik - Uld - Koksgrå  349,95DKK 

Noa Noa Miniature Bukser - Strik - Uld - Koksgrå Noa Noa Miniature Bukser - Strik - Uld - Koksgrå  349,95DKK 

Noa Noa Miniature Cardigan - Strik - Uld - Koksgrå Noa Noa Miniature Cardigan - Strik - Uld - Koksgrå  499,95DKK 

Noa Noa Miniature Vest - Strik - Uld - Koksgrå Noa Noa Miniature Vest - Strik - Uld - Koksgrå  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Bluse - Koksgrå m. Hulmønster Noa Noa Miniature Bluse - Koksgrå m. Hulmønster  119,95DKK 

Noa Noa Miniature Body l/æ - Koksgrå m. Hulmønster Noa Noa Miniature Body l/æ - Koksgrå m. Hulmønster  169,95DKK 

Noa Noa Miniature Kjole - Strik - Uld - Støvet Lilla Noa Noa Miniature Kjole - Strik - Uld - Støvet Lilla  399,95DKK 

Noa Noa Miniature Cardigan - Strik - Uld - Støvet Lilla Noa Noa Miniature Cardigan - Strik - Uld - Støvet Lilla  399,95DKK 

Noa Noa Miniature Vest - Strik - Uld - Støvet Lilla Noa Noa Miniature Vest - Strik - Uld - Støvet Lilla  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Bluse - Mørk Lilla m. Hulmønster Noa Noa Miniature Bluse - Mørk Lilla m. Hulmønster  199,95DKK 

Noa Noa Miniature Body l/æ - Støvet Lilla m. Hulmønster Noa Noa Miniature Body l/æ - Støvet Lilla m. Hulmønster  169,95DKK 

Noa Noa Miniature Kjole - Støvet Lilla m. Broderi Noa Noa Miniature Kjole - Støvet Lilla m. Broderi  299,95DKK 

Noa Noa Miniature Savlesmæk - 2-pak - Rosa/Hvid Noa Noa Miniature Savlesmæk - 2-pak - Rosa/Hvid  119,95DKK 

Noa Noa Miniature Heldragt - Rosa m. Blomster Noa Noa Miniature Heldragt - Rosa m. Blomster  199,95DKK 

Noa Noa Miniature Bomuldsbukser - Rosa m. Blomster Noa Noa Miniature Bomuldsbukser - Rosa m. Blomster  119,95DKK 

Noa Noa Miniature Body l/æ - Rosa m. Blomster Noa Noa Miniature Body l/æ - Rosa m. Blomster  169,95DKK Et dansk brand til piger og drenge


Noa Noa er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein. Mærket laver tøj til voksne kvinder, men deres subbrand, Noa Noa Minature, laver tøj til børn. Deres børnekollektion følger stilmæssigt den samme linje som voksenkollektionen, så mor og barn matcher. Udtrykket er feminint og romantisk, og det er indbegrebet af det bløde og feminine. Noa Noa Miniature er et tøjmærke, der er kendt over hele verden, og der er butikker i mere end 15 lande verden over, men du har selvfølgelig også altid mulighed for at købe et stort udvalg af børnetøj fra Noa Noa Miniature her på Kids-world.dk. Tøjet er primært til piger, men der er også fine styles til drenge. Du finder børnetøj fra Noa Noa Miniature fra nyfødt til 12 år.


Lækkert børnetøj med en skandinavisk stil

Navnet stammer fra Tahiti og betyder "enkelt og harmonisk" på tahitisk. Og det er netop det, tøjet forsøger at favne: det enkle, stilrene og rolige udtryk. Det harmonerer godt med den danske og skandinaviske stil, som er kendetegnet ved at være let, luftig og enkel. Noa Noa Miniature børnetøjet finder inspiration i den moderne bohemekultur med en afslappet stil med afdæmpede og douce farver. Det feminine og naturlige er nøgleord i Noa Noa Miniatures tøj, og det kommer i spil med blonder, perler, glimmer og fine broderier. Men det kommer også til udtryk i det, at der ofte er brugt naturlige materialer som uld, hør, silke og bomuld. Tøjet er spækket med fine detaljer, som f.eks. stofbetrukne knapper og detaljer som er syet på i hånden, eller styles som er strikket i hånden.

Hos Noa Noa Miniature sætter man pris på det gode designhåndværk. Man kan se, at der står mennesker bag, som har været omhyggelige og vist omsorg for hver enkelt stykke tøj. Noa Noa har rødder i bohemelivsstilen, og de har en stærk forbindelse til det feminine, frie og naturlige. langt de fleste materialer, som bruges, er naturlige. Hvis der bruges syntetiske materialer er det kun for at understrege en bestemt egenskab. Men langt de fleste styles er lavet af økologisk bomuld.

Holdning til materialerne

Noa Noa tager afstand fra al brug af pels, så du vil aldrig finde ægte pels på produkterne. Når der bliver brugt dun og læder, er materialerne altid spildprodukter fra dyr, som  er brugt i madproduktionen. Disse materialer ville alligevel bare være smidt ud og destrueret, men i stedet for at smide dem ud, giver Noa Noa dem nyt liv i deres tøj.

Nogle styles indeholder merinould, som føles blødt og behageligt mod huden og holder på varmen uden at barnet kommer til at få det for varmt og svede. Ulden er altid certificeret, så du kan være sikker på, at den kommer fra får, der er blevet behandlet ordentligt gennem deres liv, og som har fået klippet ulden af helt smertefrit.

Social ansvarlighed

Ligesom brandet har taget stilling til dyrevelfærd og brug af naturmaterialer og materialer, der kommer fra dyr, har det også en holdning til social ansvarlighed. Derfor er Noa Noa Miniature medlem af BSCI: Business Social Compliance Initiative. Det betyder, at virksomheden tager socialt ansvar hele vejen gennem produktionen af tøj. Samtidig støtter Noa Noa forskellige sociale programmer, der hjælper kvinder. F.eks. støtter virksomheden et projekt i Uganda, som skal hjælpe gadebørn ved at hjælpe deres mødre til økonomisk uafhængighed samt et projekt, der støtter et kvindeligt cykelhold i Afghanistan.

Når du køber børnetøj fra Noa Noa Miniature, får du et enkelt design med fine detaljer, som passer til både hverdag og fest. De fine styles kan kombineres på kryds og tværs, og der er både ensfarvet og mønstret tøj til drenge og piger. Børnetøjet er i sarte pastelfarver og kvaliteten er altid helt i top. Der er tøj til de helt små og op til str. 12 år, og du kan klæde børnene på fra inderst til yderst både sommer og vinter. Og du finder også tilbehør til overtøjet, hvis børnene skal ud og lege i køligt vejr.

Tilføjet til kurv