Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Noa Noa miniature børnetøj

149
Størrelse
Skostørrelse
40%
Noa Noa miniature Body l/æ - Emilia - Rose Cloud Noa Noa miniature Body l/æ - Emilia - Rose Cloud 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Bluse - Emilia - Rose Cloud Noa Noa miniature Bluse - Emilia - Rose Cloud 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature T-shirt - Emilia - Rose Cloud Noa Noa miniature T-shirt - Emilia - Rose Cloud 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Body l/æ - Emilia - Skyway Noa Noa miniature Body l/æ - Emilia - Skyway 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Bluse - Emilia - Skyway Noa Noa miniature Bluse - Emilia - Skyway 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature T-shirt - Emilia - Skyway Noa Noa miniature T-shirt - Emilia - Skyway 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Nederdel - AnikaNNM - Print Rose Noa Noa miniature Nederdel - AnikaNNM - Print Rose 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Bluse - Doria - Sort Noa Noa miniature Bluse - Doria - Sort 119,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Nederdel - Mini Girl DoritaNNM - Print Rose Noa Noa miniature Nederdel - Mini Girl DoritaNNM - Print Rose 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Kjole - Baby DoritaNNM - Print Rose Noa Noa miniature Kjole - Baby DoritaNNM - Print Rose 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Leggings - Baby LaikaNNM - Print Dark Blue Noa Noa miniature Leggings - Baby LaikaNNM - Print Dark Blue 107,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Cardigan - Strik - Baby KylieNNM - Orchid Noa Noa miniature Cardigan - Strik - Baby KylieNNM - Orchid 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature T-Shirt - Flint Stone Noa Noa miniature T-Shirt - Flint Stone 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Kjole - Denim Blue Noa Noa miniature Kjole - Denim Blue 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Kjole - Print Rose/Blue Noa Noa miniature Kjole - Print Rose/Blue 149,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Kjole - Print Beige/Multicolour Noa Noa miniature Kjole - Print Beige/Multicolour 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Cardigan - Strik - Cornflower Blue Noa Noa miniature Cardigan - Strik - Cornflower Blue 209,97 DKK
Oprindeligt:  349,95 DKK  
40%
40%
40%
40%
40%
40%
40%
40%
40%
40%
Noa Noa miniature T-Shirt - Faded Rose Noa Noa miniature T-Shirt - Faded Rose 167,97 DKK
Oprindeligt:  279,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Body l/æ - Emilia - Brindle Noa Noa miniature Body l/æ - Emilia - Brindle 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Nederdel - Nura - Print Blue Noa Noa miniature Nederdel - Nura - Print Blue 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Bluse - Nura - Print Blue Noa Noa miniature Bluse - Nura - Print Blue 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Bukser - Nura - Print Blue Noa Noa miniature Bukser - Nura - Print Blue 137,97 DKK
Oprindeligt:  229,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Kjole - Nura - Print Blue Noa Noa miniature Kjole - Nura - Print Blue 179,97 DKK
Oprindeligt:  299,95 DKK  
40%
Noa Noa miniature Bluse - Sophia - Print Golden Brown Noa Noa miniature Bluse - Sophia - Print Golden Brown 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%

Noa Noa miniature børnetøj

Noa Noa miniature til baby og børn

Babytøj og børnetøj fra Noa Noa miniature kendetegnes ved en enkel og let stil med et nordisk look. Stilen tager udgangspunkt i en bohemestil med et feminint, romantisk og let udtryk.

Der er lagt stor vægt på det naturlige samt god kvalitet, og der er mange fine og flotte detaljer, som vidner om en stor kærlighed til designhåndværket. Her i kategorien med babytøj og børnetøj fra Noa Noa miniature finder du en masse lækkert tøj til både drenge og piger i alderen 0-12 år.

Et dansk brand til piger og drenge

Noa Noa er et dansk modebrand, der blev grundlagt i 1981 af brødrene Harald og Lars Holstein. Mærket laver tøj til voksne kvinder, men deres subbrand, Noa Noa Minature, laver tøj til børn og babyer. Deres baby- og børnekollektion følger stilmæssigt den samme linje som voksenkollektionen, så mor og barn matcher. Udtrykket er feminint og romantisk, og det er indbegrebet af det bløde og feminine.

Noa Noa miniature er et tøjmærke, der er kendt over hele verden, og der er butikker i mere end 15 lande verden over, men du har selvfølgelig også altid mulighed for at købe et stort udvalg af babytøj og børnetøj fra Noa Noa miniature her på Kids-world.dk. Tøjet er primært til piger, men der er også fine styles til drenge. Du finder babytøj og børnetøj fra Noa Noa miniature fra nyfødt til 12 år.

Noa Noa miniature med en skandinavisk stil

Navnet stammer fra Tahiti og betyder "enkelt og harmonisk" på tahitisk. Og det er netop det, tøjet forsøger at favne: det enkle, stilrene og rolige udtryk. Det harmonerer godt med den danske og skandinaviske stil, som er kendetegnet ved at være let, luftig og enkel. Noa Noa miniature babytøjet og børnetøjet finder inspiration i den moderne bohemekultur med en afslappet stil med afdæmpede og douce farver.

Det feminine og naturlige er nøgleord i Noa Noa miniature tøj, og det kommer i spil med blonder, perler, glimmer og fine broderier. Men det kommer også til udtryk i det, at der ofte er brugt naturlige materialer som uld, hør, silke og bomuld. Tøjet er spækket med fine detaljer, som f.eks. stofbetrukne knapper og detaljer som er syet på i hånden, eller styles som er strikket i hånden.

Hos Noa Noa miniature sætter man pris på det gode designhåndværk. Man kan se, at der står mennesker bag, som har været omhyggelige og vist omsorg for hver enkelt stykke tøj. Noa Noa har rødder i bohemelivsstilen, og de har en stærk forbindelse til det feminine, frie og naturlige. langt de fleste materialer, som bruges, er naturlige. Hvis der bruges syntetiske materialer er det kun for at understrege en bestemt egenskab. Men langt de fleste styles er lavet af økologisk bomuld.

Holdning til materialerne

Noa Noa tager afstand fra al brug af pels, så du vil aldrig finde ægte pels på produkterne. Når der bliver brugt dun og læder, er materialerne altid spildprodukter fra dyr, som er brugt i madproduktionen. Disse materialer ville alligevel bare være smidt ud og destrueret, men i stedet for at smide dem ud, giver Noa Noa dem nyt liv i deres tøj.

Nogle styles indeholder merinould, som føles blødt og behageligt mod huden og holder på varmen uden at barnet kommer til at få det for varmt og svede. Ulden er altid certificeret, så du kan være sikker på, at den kommer fra får, der er blevet behandlet ordentligt gennem deres liv, og som har fået klippet ulden af helt smertefrit.

Noa Noa miniature og social ansvarlighed

Ligesom brandet har taget stilling til dyrevelfærd og brug af naturmaterialer og materialer, der kommer fra dyr, har det også en holdning til social ansvarlighed. Derfor er Noa Noa miniature medlem af BSCI: Business Social Compliance Initiative.

Det betyder, at virksomheden tager socialt ansvar hele vejen gennem produktionen af tøj. Samtidig støtter Noa Noa forskellige sociale programmer, der hjælper kvinder. F.eks. støtter virksomheden et projekt i Uganda, som skal hjælpe gadebørn ved at hjælpe deres mødre til økonomisk uafhængighed samt et projekt, der støtter et kvindeligt cykelhold i Afghanistan.

Når du køber børnetøj fra Noa Noa miniature

Når du køber babytøj og børnetøj fra Noa Noa miniature, får du et enkelt design med fine detaljer, som passer til både hverdag og fest. De fine styles kan kombineres på kryds og tværs, og der er både ensfarvet og mønstret tøj til drenge og piger.

Børnetøjet er i sarte pastelfarver og kvaliteten er altid helt i top. Der er tøj til de helt små og op til str. 12 år, og du kan klæde børnene på fra inderst til yderst både sommer og vinter. Og du finder også tilbehør til overtøjet, hvis børnene skal ud og lege i køligt vejr.

Se også vores Noa Noa udsalg, hvor vi har varer fra Noa Noa miniature til reducerede priser.

Noa Noa miniature cardigan

Din lille guldklump vil se helt bedårende ud i en Noa Noa miniature cardigan. Disse cardigans, kendt for deres fine detaljer og høj kvalitet, er det perfekte tøjstykke til alle årstider.

Lavet af bløde, komfortable materialer, vil de holde dit barn varmt om vinteren og tjene som en chic mulighed for at dele lagene om foråret eller efteråret.

Med deres tidløse design er de nemme at kombinere med enhver outfit, og de tilbyder en blanding af funktionalitet og mode, som både du og dit barn vil elske. Gør din lille ekstra charmerende med en Noa Noa miniature cardigan.

Smarte Noa Noa miniature kjoler

Skal din lille prinsesse være chic og charmerende? Så er en Noa Noa miniature kjole det perfekte valg. Disse kjoler, som er kendt for deres unikke design og høje kvalitet, er det ideelle outfit til enhver lejlighed, fra daglig leg til specielle begivenheder.

Hver kjole er designet med øje for detaljer, fra fine prints til delikate stoffer, der sikrer både komfort og stil. Med Noa Noa miniature kjoler kan din pige udtrykke sin personlighed og føle sig som en ægte prinsesse. Glæd din lille pige med en trendy og smart Noa Noa miniature kjole.

Søde Noa Noa miniature bodyer til de små

Leder du efter noget særligt sødt til din lille? Se ikke længere end Noa Noa miniature bodyer. Disse bedårende bodyer er designet med henblik på komfort og stil, hvilket gør dem til det perfekte grundlæggende tøjstykke til din baby.

Lavet af bløde, børnevenlige stoffer, tilbyder Noa Noa minature bodyer fantastisk komfort hele dagen. Og med deres charmerende designs og delikate detaljer, vil de tilføje et strejf af sødme til enhver outfit.

Med en Noa Noa miniature body, vil dit barn ikke kun være klar til dagen, men også se absolut bedårende ud. Forkæl dit lille vidunder med det bedste fra Noa Noa miniature.

Varme Noa Noa miniature jakker

Hvis du vil have en jakke, der kombinerer varme, komfort og stil til din lille én, så er en Noa Noa miniature jakke det perfekte valg. Noa Noa miniature jakker er designet til at holde dit barn varmt og komfortabelt i det kolde vejr, mens jakken også giver barnet et trendy look.

Med deres sofistikerede designs og kvalitetsmaterialer, vil en Noa Noa miniature jakke sikre, at dit barn er klar til både legepladsen og familieudflugter.Og til de koldeste dage, prøv da en Noa Noa miniature vinterjakke, som tilbyder ekstra isolering og varme.

Noa Noa miniature vinterjakker er designet til at holde varmen inde og kulden ude, så forkæl din lille med en Noa Noa miniature jakke og gør deres vinterdage mere farverige og behagelige.

Flotte Noa Noa miniature bukser

Forvandl dit barns garderobe med fantastiske Noa Noa miniature bukser. Disse bukser, kendt for deres høje kvalitet og stilfulde design, er det perfekte tøjstykke til at komplimentere dit barns outfits.

Fra afslappet legedato til familiemiddage giver Noa Noa miniature bukser dit barn mulighed for både at føle sig godt tilpas og trendy på én og samme tid. Lavet af bløde, holdbare materialer, vil disse bukser sørge for, at dit barn har det komfortabelt hele dagen.

Bukserne kommer i forskellige farver og stilarter, så du kan finde det perfekte match til dit barns personlige smag. Med Noa Noa miniature bukser er dit barn altid klar til at træde ud i stil.

Hvad med en Noa Noa miniature nederdel?

Hvis du vil give din piges garderobe et strejf af feminin charme, så er en Noa Noa miniature nederdel det perfekte valg. Disse nederdele er det ultimative symbol på pigeagtig ynde og kan forvandle selv det mest almindelige outfit til noget specielt.

Lavet af bløde, behagelige materialer, er de perfekte til både afslappet og formel påklædning.

Og med deres forskellige farver og designs, findes der en Noa Noa miniature nederdel, der matcher enhver stil og lejlighed. Glæd din lille pige med en ny Noa Noa miniature nederdel - hun vil elske at udfolde sig i den.

Lækre Noa Noa miniature bluser

Opgrader dit barns garderobe med en elegant og komfortabel Noa Noa miniature bluse. Disse bluser er et must-have i ethvert barns garderobe som følge af deres tidløse charme og alsidighed.

Noa Noa miniature bluser kommer i alt fra blomstret print til klassisk ensfarvet, i en bred vifte af designs for at matche dit barns unikke stil. De er lavet af bløde, åndbare materialer, der er perfekte til alle årstider.

Uanset om de bruges alene eller som lag, vil disse bluser give dit barns outfits et strejf af elegance. Tilføj en Noa Noa miniature bluse til din øjestens garderobe og lad ham eller hende skinne med stil.

Noa Noa miniature shorts til de varme dage

Når solen skinner, og temperaturen stiger, er der intet bedre end at se dit barn nyde dagen i et par Noa Noa miniature shorts. Disse shorts er nemlig den perfekte kombination af komfort og stil, som gør dem til det ideelle valg for sommermånederne.

Lavet af bløde, lette stoffer sikrer Noa Noa miniature shorts, at dit barn har det luftigt og behageligt på de varme dage. Med forskellige mønstre og farver til rådighed, kan du finde det perfekte par shorts, der passer til dit barns personlighed og stil.

Så lad din lille pige eller dreng hoppe, løbe og lege i et par Noa Noa miniature shorts, og gør deres sommerdage endnu sjovere.

Husk en Noa Noa miniature t-shirt

Lad dit barn udtrykke sin stil med en Noa Noa miniature t-shirt. Disse t-shirts er essensen af børnevenligt design, der kombinerer sjov og mode på den mest charmerende måde.

Uanset om dit barn er ude at lege med sine venner eller er med familien på udflugt, er en Noa Noa miniature t-shirt det perfekte valg. De er fremstillet af bløde og åndbare materialer, der sikrer dit barns komfort hele dagen.

Og med en vifte af farver, mønstre og prints at vælge imellem, er der en Noa Noa miniature t-shirt til hver eneste lille stilikon. Få dit barn til at føle sig helt særlig med en ny Noa Noa miniature t-shirt.

Sådan får du de bedste Noa Noa miniature tilbud

Hvis du elsker Noa Noa miniature ligeså meget, som vi gør, vil du elske vores eksklusive tilbud. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev, vil du være blandt de allerførste til at få at vide, når vi åbner for vores fantastiske Noa Noa miniature tilbud.

Ikke nok med det, du får også en direkte linje til alle vores seneste nyheder, produktlanceringer og særlige begivenheder. Alt dette leveres direkte til din indbakke.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og få adgang til de bedste Noa Noa miniature tilbud. Med Kids-world ved din side, er det aldrig været lettere at shoppe smart og spare stort på dit barns mode.

Tilføjet kurv