Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Kids Concept legetøj og tilbehør

206
Anbefalet Alder (Legetøj)
30%
Kids Concept Gyngehest - Dino - Grøn Kids Concept Gyngehest - Dino - Grøn 881,97 DKK
Oprindeligt:  1.259,95 DKK  
30%
Kids Concept Hammerbænk - Edvin - Hvid Kids Concept Hammerbænk - Edvin - Hvid 139,97 DKK
Oprindeligt:  199,95 DKK  
30%
Kids Concept Legeovn - 47 cm - Bistro - Gul Kids Concept Legeovn - 47 cm - Bistro - Gul 440,97 DKK
Oprindeligt:  629,95 DKK  
40%
Kids Concept Bamse - Otto - 32 cm - Grøn Kids Concept Bamse - Otto - 32 cm - Grøn 143,97 DKK
Oprindeligt:  239,95 DKK  
40%
40%
40%
40%
30%
Kids Concept Trælegetøj - Mammut - 12 x 7 cm - Brun Kids Concept Trælegetøj - Mammut - 12 x 7 cm - Brun 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Kids Concept Trælegetøj - Dino - 14 x 13,5 cm - Lilla Kids Concept Trælegetøj - Dino - 14 x 13,5 cm - Lilla 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Kids Concept Trælegetøj - Dino - 14 x 13,5 cm - Brun Kids Concept Trælegetøj - Dino - 14 x 13,5 cm - Brun 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Kids Concept Puslespil - 6 Brikker - Træ Kids Concept Puslespil - 6 Brikker - Træ 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Kids Concept Puslespil - 7 Brikker - Træ Kids Concept Puslespil - 7 Brikker - Træ 104,97 DKK
Oprindeligt:  149,95 DKK  
30%
Kids Concept Gulvtæppe - 70x140 cm - Grøn Kids Concept Gulvtæppe - 70x140 cm - Grøn 251,97 DKK
Oprindeligt:  359,95 DKK  

Kids Concept legetøj og tilbehør

Kun fantasien sætter grænser med Kids Concept

Det svenske brand Kids Concept blev grundlagt i 2007. Brandet skaber funktionelle og innovative børneprodukter, som skaber stor glæde og opfordrer børn til at lege mere og have det sjovt. 

Kids Concept designer produkter, som gør livet med børn lettere og som giver børn en sikker og sjov barndom - det er kun fantasien der bør sætte grænser. De mange unikke designs gør Kids Concept til noget helt specielt. 

Legetøjet er altid lærerigt, og der er også mange ting som både dekorerer børneværelset og gør det mere funktionelt.

Mere om Kids Concept designprocessen

Når Kids Concept designer et produkt, starter de altid med at sikre, at produktet imødekommer barnets behov og opfordrer dem til at lege, lære og forbedre deres motoriske evner og fantasi. Legetøjet skal være sikkert og funktionelt, og leve op til meget høje standarder. 

Det starter som regel med en tegning af en prototype - fra tegning til færdigt produkt kan der gå alt fra 6 - 18 måneder, hvor mange mennesker arbejder sammen for at skabe det. Der eksperimenteres med forskellige materialer, kombinationer af teksturer og farver, indtil det endelige produkt er perfekt.

Bæredygtighed og ansvar

Kids Concept har et tæt samarbejde med deres fabrikker og besøger dem jævnligt. Der er en god forståelse og interesse angående kvalitet og miljømæssige aspekter. Alle produkter er blevet produceret, testet og godkendt i forhold til alle krav. Kids Concept producerer bæredygtige produkter som kan holde i generationer.

Trælegetøj fra Kids Concept

Trælegetøj fra Kids Concept er intet mindre end genialt. Det er først og fremmest et naturprodukt. Trælegetøjet giver mindelser om en svunden og ukompliceret tid. Kids Concept trælegetøj holder virkelig godt og holder i flere generationer.

Trælegetøj fra Kids Concept i høj kvalitet

Kids Concept trælegetøjet laves af godkendt træ i en god og fremstillet af miljørigtige materialer.

Udvalget er stort, så mon ikke I kan finde noget fedt trælegetøj fra Kids Concept eller trælegetøj fra et af de andre lækre brands her ved Kids-world.

Babylegetøj fra Kids Concept

Er I på jagt efter Kids Concept babylegetøj, kan I købe det her på siden. de første år af et barns liv sker der virkelig meget i dets udvikling.

Vil I gerne hjælpe jeres pige eller dreng godt på vej ved at styrke dets motorik, sanser og udvikling, kan I give det forskellig slags Kids Concept legetøj, som kan udfordre og underholde.

Babylegetøj fra Kids Concept

Med Kids Concept babylegetøj får I et stykke legetøj, de fleste babyer vi blive rigtige glade for at lege med. Har I derfor et ønske om at forkæle jeres pige eller dreng, kunne I jo overveje noget af det gode legetøj fra Kids Concept.

Stort udvalg af babylegetøj fra bl.a. Kids Concept

Hos os finder I et fint sortiment af babylegetøj fra Kids Concept i alle afskygninger til både drenge og piger. Brug vores filter i i menuen til at indsnævre søgningen ift. type og farve.

Uanset om I leder efter et stykke Kids Concept babylegetøj til jeres egen dreng eller pige, eller I har brug for en gave til f.eks. jul, barnedåb eller fødselsdag, så kan I finde det her hos os.

Legekøkken fra Kids Concept

Her i kategorien kan I finde de fine legekøkkener fra Kids Concept, som de fleste drenge og piger vil kunne have det sjovt med.

Kids Concept er et fantastisk mærke, som er kendte for deres kvalitetslegetøj. Kids Concept designer et alsidigt udvalg af legekøkkener i fine designs og farver.

Et legekøkken er et ideel til mange timers rolleleg for børn. Kids Concept og de andre mærker fremstiller deres legekøkkener i den bedste kvalitet, i mange pæne farver og typer.

For de yngre børn er et legekøkken herligt at lege med, da de med Kids Concept legekøkkenet har noget, som de kan støtte sig til, når de leger.

Kids Concept legemad

De fleste børn holder af at imitere voksne, når legen hedder rolleleg. Kids Concept legemad passer er ideelt at have ved hånden, når I skal lege i til brug i madboden, legekøkkenet eller restauranten, eller når I skal lege, at I er taget på picnic.

Kids Concept legemad i gode materialer

Kids Concept legemad er fremstillet af miljørigtige og allergivenlige materialer, så I med ro i sindet kan lade jeres pige eller dreng lige med det.

Kig jer omkring her på siden, hvor I finder hele vores udvalg af Kids Concept legemad. Vi har legemad fra Kids Concept og andre brands inden for kød, drikkevarer, brød, frugt og kager - kort sagt, vi har alt hvad I skal bruge.

Kids Concept legetelte

Hvem holder ikke af, at kunne trække sig tilbage og sidde i ro og fred med en male i malebogen, god bog, eller nappe en lille lur uden forstyrrelser? Her på Kids-world.dk har vi fine legetelte fra mærker som Kids Concept.

Fine legetelte fra Kids Concept

Legeteltet fra Kids Concept er nem at sætte op. Når Kids Concept teltet ikke er i brug længere, kan man lade det blive fremme, men er I i pladsmangel, kan den nemt foldes sammen.

Dukkevogne fra Kids Concept

Skal du bruge en en Kids Concept dukkevogn til dit barn, er du kommet til det helt rigtige sted.

Dukkevognene fra Kids Concept er velegnet til mange timers sjov dukkeleg, hvor jeres barn kan lege mens han eller hun udvikler sine sociale færdigheder.

Robuste dukkevogne fra Kids Concept

Kids Concept dukkevognen er et fantastisk legetøj til børn i mange aldersgrupper

Køb dit barns Kids Concept dukkevogn her hos os. Vi kan tilbyde et spændende sortiment af dukkevogne og andet tilbehør fra blandt andet Kids Concept.

Kids Concept dukkesenge

Er du på udkig efter en dukkeseng fra Kids Concept til dit barns dukke, finder du vores udvalg af dukkeseng fra Kids Concept lige her.

Kids Concept dukkesengen er velegnet til mange timers hyggelig dukkeleg, hvor børnene kan lege mens han eller hun udvikler sine sociale færdigheder.

Solide dukkesenge fra Kids Concept

Kids Concept dukkesengen er et robust og fantastisk stykke legetøj for drenge og piger

Køb din dreng eller piges Kids Concept dukkeseng her på Kids-world.dk. Vi kan tilbyde et godt sortiment af dukkesenge og andet tilbehør fra bl.a. Kids Concept.

Kids Concept bamser i bedste kvalitet

Se det skønne sortiment af Kids Concept bamser til piger og drenge. Det er intet mindre end fantastisk at se, hvordan hele ansigtet lyser op på børnene, når de ser deres nye Kids Concept bamse.

Uanset om I leder efter en bamse fra Kids Concept til en pige eller en dreng, finder I her her hos os et kæmpe udvalg fra en række gode mærker.

Bamser fra Kids Concept produceres til både drenge og piger - ens for dem alle er, at de er indbydende og sjove at lege med. Vores udvalg af bamser og dukker har noget til alle og enhver. Kids Concept bamser er perfekte som gaver, eksempelvis som fødselsdagsgave, julegave og dåbsgave.

Legetøjsbiler fra Kids Concept

Her i kategorien kan du købe de smarte legetøjsbiler fra Kids Concept, som de fleste børn vil nyde at lege med.

Kids Concept er et fantastisk mærke, som er kendte for deres kvalitetslegetøj. Således også legetøjsbiler til små og store.

Køb Kids Concept legetøjsbiler i tidssvarende farver

Kids Concept og de andre brands designer mange varianter af legetøjsbiler i flotte farver samt giftfri og miljørigtige materialer.

Puslespil fra Kids Concept

På denne side præsenterer vi dig for alle puslespil fra Kids Concept til piger og drenge. Uanset din drengs eller piges alder, får du fine muligheder for at finde de perfekt Kids Concept puslespil til din pige eller dreng.

Vi fører et solidt udvalg af puslespil mærker - inklusive Kids Concept. puslespil fra Kids Concept er et perfekt valg.

Vi er sikre på, at vores filter kan hjælpe dig i din søgning på de puslespil du søger efter.

Vi har puslespil fra Kids Concept

Vi håber, at du finder de ideelle puslespil fra Kids Concept til dit barn på Kids-world.

Vi har nye puslespil fra Kids Concept. Derfor stoler vi på, at du finder helt specifikt hvad du leder efter.

Puttekasser fra Kids Concept til de yngste

Puttekasser fra Kids Concept er fantastisk legetøj til småbørn. Kids Concept producerer de fineste puttekasser i gode materialer.

Kids Concept puttekasser og motorisk øvelse

Puttekasser fra Kids Concept kendetegnes ved deres skønne udformning af fx en enkel kasse med huller samt pæne malede motiver, eller måske er puttekassen fra Kids Concept udformet som en bil.

Kids Concept puttekasser i tidssvarende farver

Kids Concept og de andre mærker designer forskellige puttekasser i tidssvarende farver samt giftfri og miljørigtige materialer

Rangler fra Kids Concept

Kids Concept rangler er fantastisk legetøj til småbørn. Kids Concept designer de fineste rangler i gedigne materialer.

Kids Concept rangler og motorisk øvelse

Kids Concept ranglerne og de andre brands er kendetegnet ved deres skønne designs som f.eks. flamingoer, hunde og bjørne. Eller måske er Kids Concept ranglen designet som en kat, giraf eller en svane.

Køb Kids Concept rangler i flotte farver

Kids Concept og de andre brands laver mange varianter af rangler i tidssvarende farver samt miljørigtige og giftfri materialer.

Kids Concept produkter til opbevaring

Med børn, kan man af og til godt bruge noget ekstra, til opbevaring af alt fra fodtøj, bleer til tøj.

Med Kids Concept har du forskellige muligheder at vælge imellem, når det drejer sig om opbevaring til børnenes legesager, tøj til sutter.

Se dig omkring i vores udvalg af Kids Concept produkter til opbevaring og find præcis det, som passer til dine behov.

Opbevar ting med produkter fra Kids Concept

Søger du dermed opbevaringsartikler fra Kids Concept, er du havnet til det helt rigtige sted. På Kids-world.dk fører vi et fint sortiment af produkter fra Kids Concept til opbevaring til det meste.

Møbler fra Kids Concept til børneværelset

Møbler fra Kids Concept til børneværelset giver jer flere muligheder for at indrette børneværelset så det passer ideelt til jeres barn. I finder fx reoler, tumlemøbler, borde, sofaer og stole fra mærker som Kids Concept og mange andre.

Møblerne har det til fælles, at de laves i forskellige materialer, hårde såvel som bløde.

Kids Concept hylder

Vi kan nok godt blive enige om, at et børneværelse gerne skal indrettes på en hyggelig, spændende og sjov måde. Det er vigtigt, at dit barn kan lide at opholde sig på sit eget værelse, og en måde at du kan gøre det lidt ekstra sjovt, hyggelig og spændende er ved at købe en Kids Concept hylde.

Kids Concept hylder kan bruges flere steder

Hylderne fra Kids Concept passer desuden godt ind ved puslepladsen til opbevaring af bl.a. bleer, ekstra tøj, stofbleer osv.

Hylderne fra Kids Concept bruges på stuen, entreen eller badeværelset eller andre rum i hjemmet, hvor de pryder væggen. Kids Concept laver nogle hylder, som foruden det praktiske, også ser fine ud.

Kids Concept knager til børneværelset

Skal du have fat i nogle nye Kids Concept knager til jeres barns værelse, er du kommet til den rigtige side. Her hos Kids-world har vi et fx Kids Concept. Knagerne i vores sortiment kommer i en række forskellige designs, farver og udformninger.

Kids Concept lamper

Vi fører en masse Kids Concept lamper og lamper fra mange andre brands, der ser godt ud på ethvert børneværelse.

I udvalget af lamper fra blandt andet Kids Concept kan du som regel finde lamper med ledning, batteridrevne lamper og batteridrevne lamper, lamper med ledning og hyggelige natlamper.

Fine Kids Concept lamper

Natlamperne egner sig godt som natbelysning til de drenge og piger, der ikke kan falde i søvn uden lidt tændt lys.

Vi har lamper fra Kids Concept og mange andre mærker i mange forskellige udformninger, forskellige mål og farver.

Her på Kids-world.dk kan du således finde væglamper, skrivebordslamper og loftslamper i mange flotte designs, farver og størrelser.

Gratis fragt ved køb af Kids Concept

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Kids Concept, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Kids Concept her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte produkter. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier, her i blandt vores Kids Concept udsalg, og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv