Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Lamaze legetøj

36
40%
Lamaze Bidering - Octopus Lamaze Bidering - Octopus 59,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  

Lamaze legetøj

Lamaze aktivitetslegetøj, barnevognskæde og legetøj

Lamaze laver nogle helt igennem fantastiske produkter til baby og barn. Drenge såvel som piger. Du finder bl.a. nogle søde barnevognsophæng, et sjovt og underholdende aktivitetslegetøj og andet farverigt og underholdende legetøj til baby og barn.

Legetøjet er produceret med fokus på barnets udvikling. Legetøj til spædbørn må gerne være sjovt for barnet at undersøge og røre ved - hvilket er et gennemgående kriterier ved alt legetøjet fra Lamaze.

Køb Lamaze legetøj og ophæng her

Vi har et pænt udvalg af Lamaze produkter, og vi krydser fingre for, at du finder et stykke børnelegetøj eller et ophæng til barnevognen, som vil falde i jeres smag.

Legetøjet fra Lamaze er skabt til at hjælpe babyer i deres udvikling, og produkterne er udviklet i samarbejde med eksperter. Legetøjet fra Lamaze opfordrer til sund leg og indlæring. Legetøjets høje kvalitet, flotte farver, stoffer, mønstre og venlige ansigter har gjort dem til nogle af favorit produkterne hos forældre, babyer og eksperter i mere end 20 år.

Her er virkelig tale om legetøj, som er gennemtestet og udviklet efter babys behov og præferencer. Alt legetøjet er enormt interaktivt og giver mange timers underholdning til små børn. Legetøjet fra Lamaze hjælper børn med at udvikle deres sanser og motorik fra de er helt små.

Lamaze babylegetøj

Her på Kids-world.dk finder I et stort udvalg af babylegetøj fra Lamaze. Vi fører legetøj til babyer i mange varianter: Noget er lavet af træ, som er et smukt og samtidig et meget holdbart materiale, andet legetøj til babyer er lavet af tekstil og er dejligt for de små børn at kramme. Andet produceres i plastik, som ikke er så svær at rengøre.

Underholdende Lamaze babylegetøj

Babylegetøj skal underholde jeres dreng eller pige, samtidig med at det udvikler og stimulerer jeres babys motorik og sanser. Hos Kids-world finder I kun legetøj til babyer, som er sikkert for de små børn at lege med.

Her i kategorien finder I vores udvalg af Lamaze legetøj til babyer af den fineste kvalitet, og forhåbentlig har vi netop det babylegetøj fra Lamaze, som I mangler.

Hos Kids-world kan I altid finde et stort udvalg af legetøj til småbørn og spædbørn fra Lamaze. Vi har altid masser af babylegetøj i forskellige farver, materialer og prisklasser.

Barnevognskæder fra Lamaze i pæne designs

Barnevognskæderne fra Lamaze og fra de andre brands producerer med motiver såsom søstjerner, fugle og hjerter. Vi har som regel også barnevognskæder fra bl.a. Lamaze som er helt uden motiver af stjerner og dyr, som blot har nogle gode farver - hvad end de har ikke har, kan I finde ud af, her i kategorien.

Bideringe fra Lamaze til babyer

Klør gummerne på jeres pige eller dreng? Hvis ja, er det en særdeles god idé at købe en Lamaze bidering. Det kan godt være udfordrende, når gummerne begynder at klø, og barnet gerne vil 'klø igen' og have noget at bide i.

På denne side kan I finde hele vores lækre udvalg af bideringe fra Lamaze til piger og drenge. Vi har noget til ethvert barn. Lamaze bideringene og bideringene fra de mange andre brands fremstilles i enkle og seje designs

Fine bøger fra Lamaze

Her i kategorien finder du vores kæmpe sortiment af bøger fra Lamaze og en række andre til børneværelset. Bøger fra Lamaze er intet mindre end fantastiske. Lad dit barn tidligt at få øjnene op for bøgernes verden. Han eller hun vil elske det.

Hvis du er på jagt efter flot stofbøger, malebøger, træbøger, billedbøger eller badebøger fra blandt andet Lamaze, er dette stedet at lede.

Børnebøgerne fra Lamaze designes specielt til børn, og er således af god kvalitet og slidstærkt. Dreng og piger, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét holder Lamaze bøgerne fint til.

Lamaze bolde til baby og barn

Bolde er et must-have blandt jeres barns udvalg af hyggeligt legetøj. Lamaze bolde er fantastisk legetøj, og passer til piger og drenge i alle aldre. Man bliver aldrig for gammel til at kunne lege med bolde.

Hos Kids-world har vi et godt udvalg af Lamaze bolde og bolde fra andre brands.

Vores udvalg består af Lamaze bolde og bolde fra en række andre brands i forskellige størrelser, materialer og farver. Lykkedes det jer ikke at finde den perfekte Lamaze bold, skal I endelig se jer omkring i en af de andre kategorier.

Dukker fra Lamaze

De fleste børn nyder at lege med dukker Lamaze. Er du på udkig efter en Lamaze dukke til dit barn, finder du vores udvalg af dukker fra Lamaze lige her på siden.

Det er kun dit barns fantasi, som sætter grænser for, hvilken personlig Lamaze dukken skal besidde, når dit barn leger med Lamaze dukken.

Husk også at kigge rundt i vores andre kategorier for dukkesenge og tøj til dukken.

Forskellige typer af Lamaze legetøj

Lamaze legetøj er kendt og elsket af forældre og børn verden over for dets farverige design og stimulerende egenskaber. Hvert stykke Lamaze legetøj er skabt med tanke på dit barns udvikling.

Fra raslende dukker til bløde bøger og aktivitetslegetøj, giver Lamaze dit barn mulighed for at udforske, røre, føle og lytte. Deres design fokuserer på at fremme sanserne og udvikle dit barns finmotorik.

Mange forældre roser Lamaze for at være det første valg, når det gælder interaktiv leg for de mindste. Uanset om det er barnets første plysdyr eller en føle-røre bog, er Lamaze legetøj designet til at ledsage og støtte dit barn gennem de vigtige udviklingsstadier.

Begynd legen på et Lamaze aktivitetstæppe

Et Lamaze aktivitetstæppe er mere end bare en blød overflade for dit barn at ligge på - det er en hel verden af eventyr og opdagelser.

Aktivitetstæppet fra Lamaze er fyldt med levende farver, forskellige teksturer og skjulte overraskelser, der venter på at blive udforsket af nysgerrige små fingre og tæer. Hver del af tæppet er omhyggeligt designet til at stimulere dit barns sanser, fra spejle og raslende ringe til bløde plysdyr.

Disse detaljer hjælper med at fremme finmotorik og kognitiv udvikling. Kombineret med Lamaze legetøj, skaber det en interaktiv legeplads, hvor dit barn kan udvikle sig, mens han eller hun leger. Skab opdagelser og udvikling med Lamaze. En sikker vinder hos alle små, nysgerrige sjæle.

Få smilene frem med en Lamaze blæksprutte

Lamaze har endnu en gang formået at skabe et stykke legetøj, der vil vække glæde og begejstring hos dit barn: den charmerende Lamaze blæksprutte.

Med dens levende farver og en række forskellige teksturer inviterer Lamaze blæksprutte til udforskning og sensorisk leg. De bøjelige arme er perfekte til små nysgerrige fingre, der elsker at føle, klemme og udforske.

Ikke kun stimulerer dette Lamaze legetøj dit barns sanser, det hjælper også med at udvikle hans eller hendes finmotorik. Lamaze Blæksprutte kan desuden nemt hænges op over din baby, så han eller hun kan ligge på ryggen og udforske sit eget spejlbillede i spejlet i bunden af blæksprutten.

Næste gang dit barn trænger til en ven, der både kan underholde og udfordre, er Lamaze blæksprutte det oplagte valg.

Søde Lamaze sommerfugle

Lamaze sommerfugl er det ultimative inden for nuttet og interaktivt legetøj til de mindste. Med sit farvestrålende design og bløde tekstur vil Lamaze sommerfugl straks fange dit barns opmærksomhed og nysgerrighed.

Lamaze legetøj er kendt for at skabe udstyr, der engagerer og stimulerer børns sanser, og deres sommerfugl er ingen undtagelse. Med knitrelyde, spejle og forskellige teksturer, giver den et væld af sanseoplevelser.

Den er nem at gribe fat i for små hænder, og dens bøjelige vinger og ben giver rig mulighed for sjove bevægelser. Giv din baby glæden ved en Lamaze sommerfugl og se begejstringen lyse op i hans eller hendes øjne.

Lamaze elefanter til de mindste

Lamaze elefant er en skøn følgesvend til dit barns tidlige udviklingseventyr. Med dens blide farver og bløde teksturer inviterer elefanten til sjov og udforskning.

De kontrasterende mønstre og indbyggede spejlaktiviteter stimulerer dit barns synssans, mens de forskellige teksturer på elefantens krop fremmer taktil følsomhed.

De spændende knitrelyde tilføjer en ekstra dimension af leg. Dette Lamaze legetøj er let at gribe fat i og er designet med tanke på små hænder. Med sin unikke kombination af sjov og læring er Lamaze elefant en uundværlig tilføjelse til din babys legetøjssamling.

Har du set en Lamaze rangle?

Introducer dit barn til en verden af lyde og bevægelse med Lamaze rangle. Denne farverige og spændende rangle er skabt med fokus på at stimulere dit barns sanser og udvikle hans eller hendes motoriske evner.

Lamaze rangle byder på forskellige overraskelser som raslende perler, bløde teksturer og sjove mønstre. Som med alt andet Lamaze legetøj er Lamaze rangle designet til at være let at gribe fat i for små hænder, hvilket fremmer dit barns evne til at koordinere og udforske. Lad din baby udforske en verden af sjov og læring med en Lamaze rangle.

Lamaze orm - Lang og fuld af indtryk

Lad din lille baby udforske en farverig verden af sjov og læring med Lamaze orm. Denne charmerende Lamaze måleorm er ikke kun fyldt med sjove farver, men også med en bred vifte af stimulerende teksturer og mønstre.

Lamaze orm knitrer og rasler, når du rører ved den, og trykker du den på hovedet, afspiller den en sød melodi. På ormens bagside er der printet et centimetermål, så du på den måde også kan følge med i din babys vækst.

Dette stykke Lamaze legetøj er komfortabelt at tage fat i, røre og udforske, hvilket fremmer dit barns finmotorik og taktile sans. Med Lamaze orm kan du give din baby en sjov og berigende legeoplevelse, der ikke kun bringer smil på hans eller hendes ansigt, men også bidrager til udvikling og læring.

Sådan får du Lamaze legetøj på tilbud

Leder du efter en fantastisk måde at berige dit barns legeoplevelse? Få Lamaze legetøj på tilbud og spar samtidig på andre udvalgte produkter.

Ved at tilmelde dig Kidsworlds nyhedsbrev får du ikke kun adgang til eksklusive tilbud på Lamaze legetøj, men også opdateringer om kommende produkter og spændende nyheder.

Så sikr dig en skøn deal og tilmeld dig nyhedsbrevet nu for at få adgang til fantastiske tilbud på det fantastiske Lamaze legetøj til dit barn.

Vi tilbyder børnepengekredit

Vi leverer hurtigt og gratis - også kaldet fragtfri til adresser i Danmark. Dette gælder uanset hvor stor ordren er.

Gratis fragt af ved køb af Lamaze barnevognskæde

Vi tilbyder betaling med jeres børnepenge, hvilket vi kalder Børnepengebetaling - Du har dermed muligheden for, at vente med at betale for jeres bestilling med en barnevognskæde fra Lamaze, til når børnepengene er kommet.

Tilføjet kurv