Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Jeva tasker i flotte designs

165

Jeva tasker i flotte designs

Jeva - ergonomiske skoletasker og penalhuse til børn i flotte farverige designs

Det danske brand Jeva har i mere end 60 år produceret rygsække og tasker i utrolig kvalitet. Der er taget hånd om alle detaljer, og ergonomien er i top - Jeva tilbyder endda 3 forskellige rygstøtte systemer på deres skoletasker, fordi børn er forskellige af bygning og har forskellige behov. Skoletaskerne er både praktiske, funktionelle og nemme for børn at bruge til dagligt.

Der findes også mange penalhuse som passer godt til skoletaskerne, både med og uden indhold. Der tilbydes også andet tilbehør til skoletaskerne, såsom regnslag og gymnastikposer. Taskerne er enormt rummelige og kan snildt indeholde alt hvad dit barn har brug for i skolen.

Det er vigtigt du vælger den rigtige skoletaske til dit barns kropsstørrelse og behov. Jevas tasker er nemme at bruge for barnet, da det er nemt at få adgang til alle dens rum. Det er forskelligt hvor mange bøger og undervisningsmateriale dit barn har brug for i skolen, og det er der også taget højde for i de forskellige modeller af Jevas skoletasker.

Mere om Jevas historie og værdier

For 60 år siden begyndte Jeva at producere træsko, lædermapper og rygsække. Efterfølgende begyndte de at producere de innovative og ergonomiske skoletasker og rygsække.

Alle produkterne fra Jeva er 100% fri for fluorstoffer, BPA, phthalater og pvc. Det er vigtigt for Jeva, at produkterne aldrig indeholder skadelige stoffer. Man kan altså være helt tryg, når man køber en ny rygsæk eller skoletaske til sit barn fra Jeva. Der bruges også ofte genanvendte materialer til produktionen af skoletaskerne.

Lækkert udvalg af tasker fra fx Jeva

Vi tilbyder et bredt udvalg af tasker fra mange lækre brands som blandt andet Jeva. Udvalget er stort, så du kan både finde stilrene tasker samt de mere vovede og måske farverige tasker.

Uanset om du er på udkig efter en taske for det praktiske, eller en til at give dit daglige look et løft, så finder du det her på siden.

Bestil tasken fra Jeva med gratis fragt

Det vil altid være muligt at få leveret Jeva tasken med gratis fragt til adresser i Danmark.

Tilføjet kurv