Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cernit

33

Cernit

Farverigt polymer ler fra Cernit til de kreative børn

Cernit er nok et af de mest kendte brands når det kommer til polymer ler. Firmaet blev grundlagt i 1960'erne i Prag, Tjekkiet, og er navngivet efter kvinden som udviklede leret, Cerna.

Firmaet flyttede hurtigt til Frankfurt, hvor de udviklede mange flere farver til leret. I 2008 overtog den belgiske ler producent Darwi firmaet, som fortsat udvider udvalget med nye farver og tilbehør.

Cernit polymer ler er populært hos børn 

Polymer ler er meget populært til eksempelvis smykker og mange andre kreative hobbyer som børn elsker. Leret udtørrer ikke og forbliver blødt indtil det er blevet bagt, og man kan også bage det i en ganske almindelig køkken ovn.

Takket været det store udvalg af farver og den bløde konsistens, kan man lave næsten alt ud af polymer ler. Farverne smitter ikke af og leret sidder heller ikke fast på hænderne.

Leret fra Cernit er en helt fantastisk fritidsaktivitet for børn, uanset om de vil skabe små charms, smykker, figurer, eller måske endda småting til et dukkehus - der er uendelige muligheder, og leret er meget let at forme i hænderne og med små redskaber.

Tilføjet kurv