Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

SFR

5
Skostørrelse

SFR

SFR er et velrenommeret mærke, der blev etableret i 2005 og er specialiseret i produktionen af rulleskøjter og tilhørende beskyttelsesudstyr. Mærket er kendt for at tilbyde et bredt udvalg af produkter, der tjener hele familien, fra børn til voksne. SFR's produkter kombinerer kvalitet og stil, og de er designet til at tilbyde komfort og sikkerhed, uanset skøjteniveau. Dette gør dem ideelle både for begyndere og mere erfarne skøjtere, som søger holdbare og pålidelige rulleskøjter.

Historien bag SFR

SFR blev grundlagt i 2005 og har siden etableringen arbejdet målrettet med at udvikle rulleskøjter og tilbehør af højeste kvalitet. Med fokus på både funktionalitet og design har SFR hurtigt etableret sig som en favorit blandt både begyndere og øvede skatere.

SFR rulleskøjter

SFR rulleskøjter er designet til at tilbyde maksimal komfort og støtte, mens de også sikrer holdbarhed og ydeevne. Vores sortiment inkluderer skøjter til alle aldre, hvilket gør dem ideelle for hele familien. Fra klassiske quad-skates til moderne inliners, SFR's rulleskøjter er perfekte for enhver skøjtetype.

SFR's rulleskøjter er kendt for deres holdbarhed og innovative design, der sikrer en optimal skøjteoplevelse. Rulleskøjterne fås i forskellige modeller, der inkluderer både side-by-side rulleskøjter og inliners, som dækker forskellige behov og præferencer. De tilbydes med en prisgaranti, hvilket understreger brandets engagement i kvalitet til en overkommelig pris. Med 40 forskellige modeller tilgængelige, giver SFR kunderne mulighed for at vælge det perfekte par rulleskøjter, der matcher deres specifikke krav til både funktion og æstetik.

SFR beskyttelsessæt

Sikkerhed er essentiel når det kommer til rulleskøjteløb. SFR’s beskyttelsesudstyr, herunder håndledsbeskyttere, knæbeskyttere og albuebeskyttere, er udviklet til at absorbere stød og give maksimal beskyttelse under kørsel. Dette udstyr er et must-have for at holde skøjteløbere sikre under alle forhold.

Sådan får du tilbud på SFR

Gå ikke glip af vores fantastiske tilbud på SFR produkter. Tilmeld dig Kids-worlds' nyhedsbrev og følg os på sociale medier for at modtage eksklusive rabatter og være først til at høre om nye produkter og særlige kampagner.

Gratis fragt på SFR

Hos Kids-world tilbyder vi gratis hjemmelevering på alle ordrer med en dansk leveringsadresse, inklusiv alle SFR produkter. Bestil nu og nyd fordelene ved hurtig, gratis levering direkte til din dør.

Tilføjet kurv