Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Snurk sengetøj

43
40%
Snurk Sengetøj - Voksen - Baseball Player Snurk Sengetøj - Voksen - Baseball Player 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Snurk Sengetøj - Voksen - Tennis Pro Dark Snurk Sengetøj - Voksen - Tennis Pro Dark 299,97 DKK
Oprindeligt:  499,95 DKK  
40%
Snurk Sengetøj - Junior - Pirat Snurk Sengetøj - Junior - Pirat 281,97 DKK
Oprindeligt:  469,95 DKK  
40%
Snurk Sengetøj - Junior - Blå Strik Print Snurk Sengetøj - Junior - Blå Strik Print 281,97 DKK
Oprindeligt:  469,95 DKK  
40%
Snurk Sengetøj - Junior - Rosa Strik Print Snurk Sengetøj - Junior - Rosa Strik Print 281,97 DKK
Oprindeligt:  469,95 DKK  
40%
Snurk Sengetøj - Junior - Grå Strik Print Snurk Sengetøj - Junior - Grå Strik Print 281,97 DKK
Oprindeligt:  469,95 DKK  

Snurk sengetøj

Sjovt og behageligt sengetøj til børn fra Snurk

Snurk tilbyder komplet sengetøj til både børn og voksne. Sengetøjet har sjove fotografiske prints på, med helt unikke designs. Det er fremstillet af 100% bomuld, med langt højere densitet end almindeligt sengetøj.

Det er dermed mere holdbart, blødere og glattere. Al bomuld er økologisk, og fremstilles ved hjælp af bæredygtige metoder i Portugal, fordi vi skal passe på miljøet - og det hjælper os også med at sove bedre.

Snurks bomuld bliver også forbehandlet så det ikke skrymper. På den måde passer det stadig perfekt til din dyne efter både vask og tørring. De prints der bruges på sengetøjet, er designet med photoshop, kamera og i hånden.

Historien om Snurk

Snurk har hovedkontor i Amsterdam, Holland. Firmaet er ejet og bliver designet af Peggy van Neer og Erik van Loo, og de originale designs bliver printet på sengetøj i Portugal.

Det hele startede for 10 år siden, hvor vennerne Peggy, Martyntje, Erik og Chris hyggede sig på en legeplads en solskinsmorgen med deres børn. De havde allerede idéen og firmaet i gang, men besluttede sig for at afprøve det hele i USA, hvor de ville få stor succes.

Snurks filosofi er den samme i alle lande: smukt og sjovt sengetøj af høj kvalitet. Snurk-teamet arbejder hårdt, elsker det de laver, og er taknemmelige for, hvor langt de er nået.

Snurk sengetøj til voksne

Snurk sengetøj til voksne er ikke bare en måde at sove på, det er en invitation til at indlede en drømmeverden af kreativitet og komfort. Snurk er kendt for at forene høj kvalitet, banebrydende design og en følelse af legende elegance - og Snurk sengetøj til voksne er ingen undtagelse.

Udforsk hvad der gør Snurk sengetøj til voksne så unikt og uundværligt for dem, der sætter pris på en god nats søvn i stil.

Snurk sengetøj skiller sig ud med deres kreative og fantasifulde designs. Fra fotorealistiske tryk af sportsbaner og byggepladser til romantiske roser og eventyrlige steder. Snurk formår at bringe liv og personlighed ind i soveværelset.

Snurk kompromitterer ikke kvaliteten af deres sengetøj. De anvender bløde, åndbare og holdbare materialer, der giver en luksuriøs fornemmelse og sikrer, at søvnen er både behagelig og afslappende.

Uanset om du er til grafiske mønstre, naturinspiration eller sjove koncepter, så har Snurk et bredt udvalg af designs, der passer til enhver smag og personlighed. Dette gør det let at finde det perfekte Snurk sengetøj til voksne, der matcher din stil.

Snurk sengetøj er let at vedligeholde og vaskes uden besvær. Dette gør det praktisk og funktionelt for travle voksne uden at gå på kompromis med stil eller kvalitet. Husk altid at følge de angivne vaskeanvisninger for at sikre den optimale vask af dit Snurk sengetøj til voksne.

Ved at vælge Snurk sengetøj til voksne udtrykker du ikke kun din stil, men også din individualitet. Sengetøjet bliver en del af dit personlige rum og afspejler dine interesser og præferencer.

Med Snurk sengetøj til voksne går sovetiden ud over blot at være en nødvendighed; det bliver en oplevelse. Tryl din seng om til en drømmende oase af stil og komfort med Snurk, hvor hvert sengetøj fortæller sin egen unikke historie.

Smart Snurk junior sengetøj

Snurk junior sengetøj bringer en legende og fantasifuld dimension til børns soveværelser, hvor komfort møder kreativitet. Designet specielt til de små drømmere, formår Snurk at skabe sengetøj, der ikke kun omfavner børns fantasi, men også sikrer en tryg og hyggelig søvn.

Snurk junior sengetøj præsenterer en farverig verden af fantasifulde designs, der appellerer til børns eventyrlystne ånd. Fra prinsesser og pirater til astronauter og dyrevenner - hvert mønster fortæller en unik historie, der inspirerer til leg og kreativ leg.Junior sengetøjet fra Snurk er dimensioneret specifikt til at passe til juniordyner, der typisk bruges af børn. Denne pasform sikrer, at sengetøjet passer perfekt og skaber en hyggelig rede for en god nats søvn. Snurk juniorsengetøjet typisk måler 100x140 cm for dynerne, mens størrelsen på pudebetrækket kan variere lidt.

Snurk forstår vigtigheden af bløde og sarte materialer, især når det handler om børns hud. Snurk junior sengetøjet er lavet af kvalitetsmaterialer, der er både behagelige og hudvenlige, hvilket sikrer en komfortabel og beroligende søvnoplevelse.

Ved at integrere sjove og fantasifulde designs motiverer Snurk børn til at omfavne sengetid. Sengetøjet bliver ikke kun et praktisk element, men også en del af en rutine, der skaber en positiv tilgang til at gå i seng.

Snurk sengetøj med mange forskellige temaer og motiver

Snurk sengetøj er en oase af kreativitet, hvor sengetid bliver til en legende rejse gennem fantasifulde verdener. Hvert sengetøjssæt fortæller en unik historie og tilbyder en bred vifte af temaer, der appellerer til enhver smag.

For de små, der drømmer om slotte og eventyr, tilbyder Snurks prinsesse- og riddermotiver en verden af modige helte og magiske øjeblikke. Lad børnene drømme sig væk i disse eventyrlige scenarier og skabe deres egne fantastiske historier.

Dyrevenlige designs fra Snurk omfavner børns fascination for dyr. Fra søde katte og hunde til vilde jungledyr bringer disse motiver naturen og dets skabninger ind i børnenes soveværelser på en sjov og fantasifuld måde.

Gør sengetid til en mission med Snurks superheltemotiver. Lad børnene forestille sig, at de er helte i deres egne drømmeventyr, kæmper for retfærdighed og magi. Disse designs inspirerer til legende og heroiske drømme.

Uanset om det er en rejse til det ydre rum, et møde med eventyrlige karakterer eller en kamp mod skurke som superhelte, giver Snurk sengetøj børnene mulighed for at opleve magien ved drømmenes verden hver nat. Hvert design er en invitation til at lade fantasien løbe vild og skabe uforglemmelige øjeblikke ved sengetid.

Sødt Snurk sengetøj med enhjørninger

Snurk sengetøj med enhjørninger er indbegrebet af magi og fantasi. Dette fortryllende sengetøj bringer den legendariske enhjørning til livs på en måde, der vil inspirere børns drømme og skabe en magisk søvnoplevelse. De livlige og detaljerede tryk på sengetøjet skaber et univers af regnbuer, stjerneskud og legende enhjørninger, der inviterer børn til at træde ind i en eventyrlig drømmeverden. Hver nat bliver en rejse gennem skyer af lyserødt og lilla, hvor enhjørningerne danser i en hesteflok som ingen anden. Det bløde og åndbare materiale i Snurk sengetøj sikrer ikke kun komfort, men fordyber også børn i en tryg og hyggelig atmosfære.

Enhjørninge-sengetøjet fra Snurk er ikke blot sengetøj; det er en billet til en søvnig verden af fantasi, hvor enhjørninger og drømme bliver til virkelighed. Giv dit barn en magisk nattesøvn med Snurk sengetøj med enhjørninger og lad drømme vokse vinger.

Snurk fodbold sengetøj til den lille fodboldspiller

For de små sportsentusiaster leverer Snurk designs med sportstemaer, der hylder alt fra fodbold og basketball til andre sportsgrene.

Med Snurk sengetøj med fodbold kan den lille fodboldspiller drømme sig ind i livet som fodboldspiller og i den grad inddrage drømmen i drømmenes verden.

Snurk dinosaur sengetøj til familiens dinoelsker

Snurk sengetøj med dinosaurer tager børn med på en episk rejse tilbage i tiden, hvor de majestætiske skabninger fra fortiden regerede. Hver nat bliver en opdagelsesrejse fyldt med dinosaurer, der bevæger sig gennem et forhistorisk landskab.

De livagtige og farverige tryk på sengetøjet fra Snurk giver børn mulighed for at fordybe sig i en verden af eventyr og fascination. Blød bomuld og nøje udvalgte materialer sikrer en komfortabel og hyggelig søvnoplevelse, mens de legendariske dinosaurer holder vagt over nattens drømme.

Snurk sengetøj med dinosaurer er mere end blot sengetøj; det er en billet til en tid, hvor jorden var befolket af imponerende skabninger. Giv dit barn mulighed for at vågne op til en verden af forhistoriske eventyr hver morgen med Snurk sengetøj med dinosaurer og lad drømmene gå tilbage i tiden.

Snurk sengetøj på tilbud og udsalg

Gå ikke glip af Snurk sengetøj på udsalg eller vores Snurk udsalg. Hold dig opdateret på vores aktuelle Snurk tilbud, så du ikke går glip af vores næste Snurk udsalg. Du kan holde dig opdateret ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev eller ved at følge os på sociale medier.

Få leveret Snurk ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Snurk, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Snurk-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte pudebetræk og sengetøj. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Tilføjet kurv