Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

5 Surprise

11

5 Surprise

5 Surprise - sjove overraskelser til børn

5 Surprise Mini Brands består af forskellige kollektioner af små, runde pakker, som indeholder magiske samlerobjekter til børn! Der findes forskellige 5 Surprise kollektioner - eksempelvis Disney, Monster Trucks, Foodie og Plushy Pets. Dit barn vil elske overraskelseselementet ved 5 surprise-kuglerne. Det er super sjovt for dem at samle alle figurerne! Der er mange miniaturefigurer i alverdens former og farver. Dette inkluderer sjældne metalliske figurer og ekstra sjældne figurer med guld-finish.

5 Surprise Mini Brands inkluderer 5 mystiske figurer i hver kugle. Hvilke overraskelser vil dit barn mon finde denne gang?

Om Zuru - brandet bag 5 Surprise

Zuru er et prisvindende legetøjsfirma, inspireret af børns endeløse fantasi. Zuru er et af verdens største legetøjsfirmaer og distribuerer til over 120 lande verden over. De står bl.a. For brands som Bunch O Balloons, X-Shot, Rainbocorns, Robo Alive, Smashers, 5 Surprise og Pets Alive. De samarbejder ofte med kendte franchises som Disney, Nickelodeon og Universal Studios, som de udgiver særlige legetøjskollektioner sammen med. Zuru udmærker sig inden for kreativt legetøj, som børn og familier elsker hele verden over.

Zuru består af et team af dedikerede mennesker, som alle har til formål at forbedre og udvikle innovativt legetøj til børn. Zuru har kontorer i mere end 10 lande og deres globale teams arbejder sammen for, at kunne skabe nye, unikke produkter, alt imens de har det sjovt sammen.

Tilføjet kurv