Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Djeco

825
Anbefalet Alder (Legetøj)

Lækre spil og fantastiske produkter til børn fra Djeco

Djeco er et fransk brand, som udgiver utroligt fantasifulde og originale produkter som børn kan få mange timer til at gå med. Produkterne sælges i dag i mere end 60 lande og oversættes til mange sprog, fordi børn verden over er helt vilde med dem. Legetøjet fra Djeco forhandles i mange butikker verden over, og endda på museer såsom Louvre og Quai Branly i Frankrig.

Frihed er et vigtigt begreb for Djeco, som opfinder skørt og sjovt legetøj og underholdende spil til alle, som lader børn drømme og grine samtidig. Med mange ansatte grafikere, designere, illustratorer og opfinder er der ingen grænser for hvad de kan finde på af utrolige produkter i mange smukke farver og designs.

Djecos historie

Djeco er en familievirksomhed, som er gået i arv fra mor til søn. Nøgleordene bag er kreativitet, mod og passion. Véronique Michel-Dalés startede sin lille virksomhed i 1954, og fandt på flere sjove og intelligente spil til børn. I nogle år stod virksomheden stille, imens Véroniques søn Frédéric voksede op. I 1989 besluttede han sig for at vække den lille franske familievirksomhed op igen.

I 1997 skaber han en kollektion af træpuslespil, trælegetøj og pappuslespil. Lidt senere hen udvides sortimentet med kortspil.´I 2007 udgiver Djeco en serie af originale kreativitetsæsker til børn, og i 2011 udkommer deres Arty-figurer.

Djeco legetøj

Her på Kids-world.dk kan du finde et godt udvalg af babylegetøj fra Djeco. Der findes legetøj til babyer i mange varianter: Noget Djeco legetøj lavet af træ, som er et smukt og samtidig et holdbart materiale, andet babylegetøj er lavet af tekstil og er dejligt for de små børn at kramme. Andet laves i plastik, så det er nemt at rengøre og holde hygiejnisk.

Babylegetøj skal underholde din pige eller dreng, samtidig med at det udvikler og stimulerer babyens motorik og sanser. I vores udvalg af Djeco legetøj finder du kun babylegetøj, som er sikkert for de små piger og drenge at lege med.

Her på siden kan du se vores udvalg af Djeco legetøj til babyer. Forhåbentlig har vi netop det Djeco legetøj, som du er på udkig efter.

Køb Djeco legetøj fra Djeco her

Her hos Kids-world kan du finde et bredt sortiment af legetøj til babyer fra Djeco i mange afskygninger til både drenge og piger. Brug vores filter i menuen til at finde den helt rigtige type og farve. Så uanset om du er på udkig efter et stykke Djeco legetøj til jeres eget barn eller som en gave, så finder du et pænt udvalg af Djeco legetøj her.

Stort udvalg af Djeco puslespil

Vi tilbyder dig et dejligt sortiment af Djeco puslespil og puslespil fra mange andre brands. Uanset dit barns alder, så er Kids-world stedet, hvor du kan finde præcis det, du leder efter.

Vi har et stort udvalg af puslespilbrands - inklusive Djeco. Puslespil fra Djeco er et perfekt valg. Vi vil foreslå, at du bruger vores filter, når du søger efter Djeco puslespil til dit barn. Uanset dine præferencer kan vi garantere dig om, at du kan finde de Djeco puslespil, som du og din dreng eller pige vil elske.

Djeco puslespil er til børn i alle aldre

Vores mange Djeco puslespil er ikke blot til en enkelt aldersgruppe. Djeco har specialiseret sig i at lave puslespil til børn i forskellige aldersgrupper.

Du kan blandt andet finde små Djeco puslespil, hvor der er få brikker. Her hjælpes barnet til at placere brikkerne ud fra markerede felter.

Skal der være lidt mere udfordring i Djeco puslespillet, så kan du vælge puslespil med flere brikker og dermed øge sværheden. Her er Djeco gode til at lave legetøj og puslespil til børn, så der er noget at komme efter, uanset dit barns alder.

Søger du Djeco puslespil til børn på 2 eller 3 år, så anbefaler vi, at du vælger nogle af de lette puslespil med få brikker. Når du dertil, hvor dit barn søger den helt store udfordring, så har vi også Djeco puslespil med op til 1.000 brikker.

Legende udsmykning med Djeco tatoveringer

Børn elsker at imitere det, som de ser. Det gælder også, hvordan de voksne klæder sig, opfører sig og ikke mindst udsmykker sig. Med de mange Djeco tatoveringer, kan børnene lege, at de har fået tatoveringer.

Djeco tatoveringerne findes i et væld af varianter, så der er mange forskellige tatoveringer, motiver og mønstre at vælge mellem.

Brug vores filter og vælg tatoveringer for hurtigt at få vist alle vores Djeco tatoveringer. Pakkerne med Djeco tatoveringer findes i pakker med bestemte motiver eller andre features. Du kan endda få selvlysende Djeco tatoveringer, der i den grad kan være med til at gøre legen med legetatoveringerne sjov for børnene.

Slip kreativiteten løs med Djeco modellervoks

Djeco modellervoks er en fantastisk kreativ aktivitet for børn, der ønsker at udforske deres fantasi og samtidig udvikle deres motoriske færdigheder.

Djeco modellervoksen fås i en bred vifte af livlige farver, så børnene kan forme deres ideer i alle mulige former og figurer. Den bløde og smidige konsistens gør det let for små hænder at forme og manipulere massen, hvilket gør det ideelt for børn i alle aldre.

Djeco har omhyggeligt sammensat modellervoksen for at sikre, at den er let at arbejde med og minimere svineri, så børnene kan udfolde sig uden bekymringer for forældrene.

En særlig egenskab ved Djeco modellervoks er, at den er genanvendelig. Når børnene har skabt deres fantastiske skulpturer, kan de nemt rulle massen sammen og gemme den til senere brug. Dette giver børnene mulighed for at eksperimentere med forskellige former og figurer igen og igen.

Djeco modellervoks er et fantastisk redskab til at fremme kreativitet, problemløsning og kunstnerisk udtryk hos børn. Djeco har virkelig formået at kombinere sjov og læring i designet af deres modellervoks, hvilket gør produktet ideelt til at inspirere unge sind til at udforske deres fantasi på en sjov og sikker måde.

Her finder du de sødeste Djeco dukker

Djeco dukker er en charmerende og fantasifuld tilføjelse til børns legeverden. Djeco har skabt disse dukker med omhu og opmærksomhed på detaljer, hvilket gør Djeco dukkerne til en elsket ledsager for små børn.

Djeco dukkerne er designet med en sød og nuttet æstetik, der straks fanger børns opmærksomhed. Hver dukke har unikke træk og farverige klæder, der gør dem til karakterfulde figurer i legen. Materialerne, der er brugt til at skabe dukkerne, er af høj kvalitet og sikrer, at de er behagelige at røre ved og holde om.

Dukker inspirerer også til kreativ leg og rollespil. Børnene kan give deres Djeco dukker forskellige roller og skabe fantasifulde historier. Dukkerne er i den perfekte størrelse til små hænder, hvilket gør dem lette at håndtere og lege med.

Djeco har skabt en bred vifte af dukker med forskellige stilarter og personligheder, så der er noget for enhver smag. Disse dukker er ikke bare legetøj; de er også trofaste følgesvende for børn i deres legende rejse gennem fantasiverdenen. Djeco dukker er et vidunderligt valg, der bringer glæde, leg og kreativitet ind i børns hverdag.

Tag på tur med fantasien i et Djeco legetelt

Djeco legetelte er fortryllende oaser af fantasi, der åbner døren til en verden af leg og eventyr for børn. Djeco legeteltene er designet med omhu og kreativitet. De giver en magisk ramme til børns leg og udforskning.

Hvert legetelt fra Djeco er udformet med detaljer og farver, der appellerer til børns sanser og fantasi. Disse telte skaber ikke bare et sted at lege; de skaber et helt univers, hvor børnene kan fordybe sig i deres egne eventyr. Med temaer, der spænder fra prinsesse-slottet til det vilde vesten eller endda en stjerneklar nattehimmel, tilbyder Djeco legetelte en bred vifte af valgmuligheder for enhver smag.

Et Djeco legetelt er ikke bare en fysisk struktur, det er et springbræt til børns fantasi, der fremmer kreativ leg, rollespil og social interaktion. Legeteltene fra Djeco er det perfekte sted, hvor børn kan drømme stort og skabe deres egne eventyr i en magisk atmosfære. Djeco legetelte er en fantastisk investering i børns leg og udvikling, der vil bringe glæde og inspiration til ethvert legeområde.

Få fart over feltet med en Djeco kuglebane

Hver Djeco kuglebane er skabt med opmærksomhed på detaljer og farver, der fanger børns interesse og stimulerer deres nysgerrighed. De modulære design gør det muligt for børn at eksperimentere med forskellige banekonfigurationer og opdage, hvordan tyngdekraften og momentum påvirker kuglernes bevægelser.

Djeco har skabt kuglebaner i forskellige sværhedsgrader, så de passer til børn i forskellige aldre og færdighedsniveauer. Dette gør det til en alsidig og vedvarende legeoplevelse.

Djeco kuglebanerne tilbyder ikke kun en sjov tid, men de styrker også børns problemløsningsfærdigheder, koncentration og hånd-øje-koordination. Med disse kuglebaner kan børn udforske verdenen af fysik på en interaktiv og spændende måde og samtidig udvikle deres kreative tænkning og rumlige opfattelse. Djeco kuglebaner er derfor ikke bare legetøj; de er en invitation til leg, læring og udforskning.

Stabelklodser fra Djeco til de mindste

Babyer og børn nyder at lege med, og som de fleste nok ved, så er byggeklodser og stableklodser et godt stykke legetøj til de fleste. Stabelklodserne fra Djeco giver timevis af underholdning til din pige eller dreng.

Vi har Djeco stabelklodser, som kan købes med symboler, mønstre og sjove herlige motiver samt neutrale, skønne og klare farver.

Stabelklodser fra Djeco er hyggeligt legetøj til piger og drenge, som han eller hun nok skal hygge sig med

Vores Djeco stabelklodser kommer i forskellige designs og farver. Vi anbefaler, at du vælger det sæt Djeco stabelklodser, der har et tema og farver, som du tror, vil falde bedst i dit barns smag. Ved at vælge det, så øger du chancerne for, at dit barn bliver vild med sine nye Djeco stabelklodser.

Gå ikke glip af de gode Djeco tilbud

Gå ikke glip af de bedste Djeco tilbud fra Kids-world. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag vores Djeco tilbud direkte i din indbakke. På den måde går du aldrig glip af et godt Djeco tilbud.

Du kan også holde dig opdateret på vores forskellige Djeco tilbud ved at følge os på vores sociale medier. Der melder vi også ud med både Djeco tilbud og tilbud på de mange, mange andre brands, som vi har i vores sortiment.

Få leveret dit Djeco legetøj med gratis fragt

Har du fundet det Djeco puslespil eller legetelt, der vil skabe glæde derhjemme, så kan du se frem til at få det leveret helt gratis. Hos Kids-world tilbyder vi nemlig gratis fragt på alle ordrer med dansk leveringsadresse - uanset ordrestørrelsen.

Tilføjet kurv