Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Forlaget Gyldendal

50

Gyldendal

Forlaget Gyldendal er et af Danmarks ældste og mest anerkendte forlag, med en stolt historie, der strækker sig tilbage til 1770. Grundlagt af Søren Gyldendal, har forlaget spillet en central rolle i formidlingen af dansk og international litteratur og viden. Med flere end 250 års erfaring er Gyldendal en betroet institution inden for bogudgivelse, og det har bidraget væsentligt til dansk kultur og litteratur.

Gyldendal: Historie og traditioner

Gyldendal blev etableret i København og har gennem tiden bevaret en stærk forbindelse til Danmarks litterære arv. Forlaget har været platformen for adskillige danske forfattere og litterære mesterværker, og det har formået at bevare en balance mellem at opretholde tradition og samtidig give plads til nytænkning og fornyelse.

Bogudgivelser fra Gyldendal

Gyldendals katalog spænder bredt og omfatter litteratur, faglitteratur, skønlitteratur, undervisningsmaterialer og børnebøger. Fra klassiske værker til moderne bestsellere stræber forlaget efter at imødekomme forskellige læseres interesser og behov. Gyldendals forpligtelse til kvalitet og redaktionel ekspertise er tydelig i udgivelsesporteføljen.

Forlaget Gyldendal har en imponerende samling af dansk litteratur, men det har også været dedikeret til at introducere danske læsere til international litteratur af høj kvalitet. Gennem oversættelser bringer forlaget verdenslitteraturen til et dansk publikum.

Som et moderne forlag har Gyldendal fulgt med tiden og integreret digitalisering i sin forretningsmodel. Det tilbyder e-bøger og digitale løsninger, hvilket gør litteraturen mere tilgængelig og fleksibel for læserne.

Gyldendal har haft stor betydning for dansk kultur

Gyldendal har spillet en betydningsfuld rolle i at forme dansk kultur og intellektuel debat. Forlaget har været en platform for vigtige diskussioner og idéer, og det har støttet forfattere, der har bidraget til samfundsudviklingen.

Gyldendal er også aktivt inden for udgivelse af undervisningsmaterialer, hvilket gør det til en vigtig partner inden for uddannelsessektoren. Forlaget engagerer sig i at støtte læring og uddannelse ved at levere ressourcer til lærere og elever.

Med en stærk arv og en konstant stræben efter kvalitet og nytænkning står Gyldendal som en nøglespiller i det danske litterære landskab. Forlagets vision for fremtiden er fortsat at være en dynamisk kraft inden for litteratur og viden, og det forbliver dedikeret til at opfylde læsernes skiftende behov og forventninger.

Børnebøger fra Gyldendal

Gyldendal forlag har gennem årene etableret sig som en væsentlig aktør inden for udgivelse af børnebøger, der ikke kun underholder, men også udfordrer og beriger barnets fantasi og læring. Med et omfattende udvalg af børnelitteratur har Gyldendal formået at skabe historier, der appellerer til børns nysgerrighed og behov for både leg og læring.

Gyldendals børnebøger spænder over et bredt spektrum af genrer og aldersgrupper. Fra farverige billedbøger til spændende kapitelbøger og ungdomsromaner tilbyder forlaget noget for enhver smag og alderstrin. Den alsidige samling reflekterer forlagets engagement i at imødekomme de forskellige behov og interesser, som børn har.

Børnebøger fra Gyldendal er ikke kun underholdende, men også udviklende. Mange af bøgerne indeholder temaer og budskaber, der styrker børns forståelse af emner som venskab, empati, mangfoldighed og personlig vækst. Litteraturen er designet til at være en læringsoplevelse, der inspirerer og udfordrer barnets tankegang.

Bøger til børn fra Gyldendal er kendt for flotte illustrationer

Forlaget Gyldendal lægger stor vægt på kvaliteten af illustrationerne i deres børnebøger. Farverige og fantasifulde illustrationer supplerer ofte historierne og fanger barnets opmærksomhed. Denne kombination af tekst og billeder skaber en helstøbt læseoplevelse, der er tilgængelig for både de yngste læsere og dem, der er på vej til at mestre læsekunsten.

Gyldendals børnebøger er fra berømte forfattere og nye talenter

Gyldendal samarbejder med et væld af dygtige forfattere, både etablerede og nye talenter, der bringer friske perspektiver og ideer til børnelitteraturen. Blandt forfatterne er nogle af Danmarks mest elskede og anerkendte navne inden for børnelitteratur, hvilket sikrer en høj standard og troværdighed i udgivelserne.

Børnebøgerne fra Gyldendal dækker et bredt spektrum af temaer og karakterer, så børn kan identificere sig med forskellige historier og perspektiver. Uanset om det er eventyrlige verdener, realistiske skildringer eller lærerige bøger, stræber forlaget efter at tilbyde et mangfoldigt udvalg.

Gå ikke glip af tilbud på børnebøger fra Gyldendal

Hold dig opdateret på vores forskellige tilbud på bøger Gyldendal. Vi informerer løbende om vores forskellige tilbud - også på bøger til børn fra Gyldendal, via vores nyhedsbrev og vores sociale medier. Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg os på sociale medier for altid at være opdateret på vores seneste tilbud.

Shop bøger fra Gyldendal med gratis fragt

Glem alt om at der kommer fragtpriser oveni, når du køber bøger fra Gyldendal hos Kids-world. Vi tilbyder nemlig gratis hjemmelevering på alle ordrer med dansk leveringsadresse - uanset ordrestørrelsen.

Tilføjet kurv