Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Reima børnetøj og sko

238
Størrelse
Skostørrelse

Reima børnetøj og sko

Reima

Hos Kids-world.dk finder du et stort udvalg af lækkert overtøj og udendørs tilbehør fra det finske mærke Reima. Reima laver skønt og funktionelt overtøj til drenge og piger - både sommer og vinter.

Ud over Reima flyverdragter, vinterjakker, regntøj og overtrækssko kan du her finde tilbehør som elefanthuer, luffer og vanter samt fleece og softshell.

Børnetøj i høj kvalitet - Historien bag Reima

Er du på udkig efter børnetøj, der er designet til leg, holdbarhed og alle typer vejr? Reima har gennem generationer været synonym med kvalitet og pålidelighed, og har cementeret deres position som en sand frontløber inden for børnetøj.

Reima blev grundlagt i Finland i 1944, og de har fra starten haft som mission at inspirere børn til at udforske den store verden omkring dem - uanset vejret.

Med et passioneret blik for funktionalitet, sikkerhed, bæredygtighed og innovation, har Reima sat standarden for udendørs børnetøj. Lad dit barn opleve friheden til at lege, udforske og vokse i Reimas kvalitetstøj. Din lille opdagelsesrejsende fortjener det bedste.

Stort udvalg af Reima

Er du på udkig efter Reimas enestående børnetøj? Så kig ikke længere. Hos Kids-world har vi et enormt udvalg af Reima produkter. Fra varme vinterjakker til smarte regntøj sæt, praktiske sandaler og cool hverdagstøj - vi har det hele.

Det er ingen hemmelighed, at Reima tøj er designet til at give børnene de bedste betingelser for at udforske verden. Det er vores mission hos Kids-world at bringe disse unikke Reima kollektioner lige til din dør.

Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde et bredt sortiment af Reimas højkvalitetstøj. Med vores enkle og sikre online shopping-oplevelse kan du nemt finde de perfekte Reima stykker til dit barn. Så hvorfor vente? Dyk ned i vores fantastiske Reima samling hos Kids-world og lad dit barn være klar til ethvert eventyr.

Hos os får du ikke blot et omfattende udvalg af Reima varer, men også en førsteklasses kundeservice, der står klar til at hjælpe dig på din shoppetur. Så kom og mærk forskellen hos Kids-world - hvor dit barns komfort og stil er vores højeste prioritet.

Funktionelt tøj og overtøj til børn

Reima er et almindeligt, finsk drengenavn, men det betyder også frisk, livlig, retfærdig, ærlig, glad, pålidelig og respektfuld. Alle disse ord forsøger Reima at leve op til. Det er en virksomhed, der ønsker at støtte og fremme børns aktive leg udendørs.

Derfor udvikler de funktionelt overtøj til børn, der giver gode muligheder for bevægelse u udenfor, sådan at vejret ikke bliver en forhindring.

Reima forbedrer hele tiden deres produkter

Reima tester løbende deres produkter i forhold til f.eks. vandtæthed, slidstyrke, åndbarhed, farvebestandighed ved vask og meget mere, så det altid er de bedste materialer, der bliver brugt.

Den bedste test er dog den, som børnene udfører, når de bruger overtøjet i hverdagen. Og her er der ingen tvivl om, at Reima har produkter, der er funktionelle, slidstærke og med et tidløst design. Derfor er det et mærke, der tit går i arv, fordi det er så holdbart.

Etisk ansvarlig

Alt Reimas regntøj, softshell- og fleecejakker samt fodtøj er helt uden overfladebehandling, og overtøjet er helt fri for overfladebehandling med PFOA, som man mistænker for at være kræftfremkaldende. Mange af de materialer, som Reima bruger, er certificeret med Oekotex® Standard 100.

Der bliver kun brugt imiteret pels, og alle dun og fjer i overtøjet stammer fra fjerkræ, der ikke er blevet tvangsfodret eller plukket af levende fugle. Også ulden i Reimas produkter er nøje kontrolleret for at sikre, at lammene ikke har lidt under klipningen.

Reimas forskellige typer overtøj

Reima har lavet 3 forskellige typer overtøj, der har forskellige egenskaber, alt efter hvor skrappe krav, der skal stilles til overtøjet.

Reima:

- Velegnet til skoledagene, hvor det både giver beskyttelse og varme i skolegården

- Vandafvisende

- Vandsøjletryk over 3.000 mm

- De vigtigste sømme er tapede for at gøre dem vandtætte

- PFOA-fri overfladebehandling

Reimatec:

- Vandtæt

- Vandsøjletryk på 8.000-15.000 mm

- Alle sømme er tapede og vandtætte

- Nemt at vaske og pleje

- Hydroflourcarbon-fri overfladebehandling

Reimatec+:

- Vintertøj til de mest krævende vejrforhold med ekstra smarte funktioner, f.eks. højteknologiske eller sporty detaljer

- Vandtæt

- Vandsøjletryk på op til 15.000 mm

- Alle sømme er tapede og vandtætte

- Plejevenlige egenskaber

- Hydroflourcarbon-fri overfladebehandling

Fælles for alle typer er, at de er behagelige at have på, åndbare, smudsafvisende, slidstærke og fyldt med reflekser, hvilket er med til at gøre tøjet sikkert, så uanset om du er på udkig efter årets flyverdragt eller sommerjakken, er Reima ALTID et godt valg.

Reima gummistøvler til børn

Når først regnvejrssæsonen begynder, og børnene skal ud og lege i vandpytter, er det ideelt at have et par gode Reima gummistøvler i garderoben, så de kan lege med vand uden at få drivvåde fødder.

Reima gummistøvler til skiftende vejr

En af de klare fordele ved gummistøvler fra Reima er, at de er brugbare i flere af årets periode. I løbet af foråret og efteråret hvor vejret godt kan variere en del, kan det nemt være udfordrende med andre typer sko, da de på en regnvejrsdag ofte bliver beskidte og våde.

Derfor er det vigtigt, at Reima gummistøvlerne passer til årstid og hans eller hendes behov. Dette gælder uanset dit barn blot skal hoppe i vandpytter eller blot gå en tur i fugtigt vejr.Reima gummistøvlerne er nemme at rengøre efter at dit barn har haft en travl dag udenfor.

Skal det være lave eller høje Reima gummistøvler?

Det er ikke til at vide sig sikker på, hvilke slags gummistøvler Reima producerer til årets fugtige måneder. Uanset om det er Reima eller et andet brand du køber gummistøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sine fordele.

De mellemhøje og lave Reima gummistøvler er ret praktiske, når der ikke forventes meget regn. De lave gummistøvler fra Reima er ideelle til sjov og leg ude i regnvejr samtidig med, at de ikke begrænser børnene nær så meget i bevæge sig rundt.

Høje gummistøvler fra Reima går naturligvis længere op på benet end lave gummistøvler. Høje Reima gummistøvler er fordelagtige, når barnet leger steder, hvor der er fugtigt og dybe vandpytter. Er du i tvivl om, hvilke børnestørrelser det skal være, så kan du læse mere om Reimas størrelser i vores størrelsesguide.

Reima skibukser

Reima skibukser kan præcist dét, som et par skibukser skal kunne, når sneen ligger for døren og der gøres klar til mange timers fornøjelser med sne. Reima skibukser holder jeres barn tør og varm, når I er på skiferie eller hvis vi er så heldige, at der falder sne i Danmark.

Reima skibukser med seler eller ej

I gør klogt i at overveje, om I skal købe et sæt Reima skibukser med seler. Selerne i skibukserne er med til, at holde skibukserne dér hvor de skal være, når han eller hun har dem på - der er ikke meget sjovt i, når de bliver ved med at falde ned, og der kommer sne ind bag de forskellige lag tøj.

Reima skibukser i flotte farver

Hos Kids-world finder I altid et stort sortiment af skibukser til drenge og piger - også fra Reima. Så er I på udkig efter et par brune, orange, eller måske lilla skibukser, så finder I dem her hos os. Se også vores Reima udsalg.

Sådan finder du Reima i forskellige farver

Hos Kids-world gør vi det nemt for dig at finde Reima børnetøj i netop den farve, du leder efter. Med vores intuitive søge- og filterfunktion kan du let indsnævre dit valg. Begynd med at skrive Reima i søgefeltet.

Når resultaterne vises, vil du se en række forskellige filtre på siden - herunder et for farver. Klik på farve, og du vil se en regnbue af muligheder. Vælg den farve, du ønsker, og voila - nu ser du alle de Reima stykker, vi har i denne farve. Det er super nemt, og du kan endda lege lidt med farverne for at finde det helt rette Reima tøj til dit barn.

Og det stopper ikke ved farver. Hos Kids-world kan du også filtrere dine søgninger efter størrelse, køn, alder, pris og meget mere for at finde lige præcis det Reima tøj, der passer til dit barns behov.

Vi gør det let for dig at finde det perfekte tøj, så du kan fokusere på det vigtige - at skabe uforglemmelige øjeblikke med dit barn. Så spring ind og lad os hjælpe dig med at gøre shopping til en leg. Din næste Reima favorit er kun et klik væk.

Hvordan er Reima i størrelsen? Reima størrelsesguide

Ved du, hvad der er fantastisk ved Reima børnetøj? Udover deres holdbare kvalitet og smarte designs, så er de også super gode til at sørge for, at deres tøj passer perfekt til børn i alle aldre.

Når det kommer til Reima i størrelsen, kan du være sikker på, at de virkelig har tænkt på alt. Deres tøj er designet til at vokse med dit barn, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at de kan nyde deres yndlings Reima stykker i længere tid.

Reima størrelsesguide følger generelt aldersbaserede størrelser, så en størrelse 4 passer typisk til en 4-årig, størrelse 5 passer til en 5-årig, og så videre. Benyt vores størrelsesguide og husk, at alle børn er forskellige, så det er vigtigt at tage højde for dit barns individuelle mål og pasform.

Generelt set, er Reima tøj skabt til at give børn plads til at bevæge sig, så det vil ikke være for stramt. Deres overtøj er desuden designet til at kunne have lag af tøj under, så dit barn kan holde varmen på kolde dage.

Reima ønsker, at dit barn skal være komfortabelt, uanset om de udforsker skoven, bygger sandslotte, eller bare hænger ud i baghaven. Og det kan de med Reima.

Sådan får du Reima på tilbud

Er du på udkig efter Reima tøj til favorable priser? Hos Kids-world er vi glade for at give vores kunder muligheden for at finde kvalitetsprodukter fra Reima til en mere budgetvenlig pris, når chancen byder sig.

Vil du gerne holde dig opdateret om mulige tilbud og udsalg på Reima tøj, så er det nemmeste og mest effektive at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Ved at tilmelde dig får du oplysninger om kommende salg, særlige tilbud, og eventuelle rabatkoder direkte i din indbakke - nemt og bekvemt, ikke?

Det kan godt betale sig at være tålmodig og afvente disse gyldne muligheder for at gøre en god handel på Reima tøj. Men husk: Når du ser et godt tilbud, vent ikke for længe - de populære størrelser forsvinder hurtigt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dine Reima favoritter hos Kids-world.

Shop Reima med gratis kredit

Drømmer du om at klæde dine børn i det lækre Reima tøj, men vil gerne betale over tid? Så er du kommet til det rette sted. På Kids-world tilbyder vi nemlig en smart løsning, der gør det muligt for dig at købe Reima tøj nu og betale, når børnepengene kommer. Det er helt rente- og gebyrfrit.

Vi kalder det for børnepengebetaling, og det gør det nemt for dig at fordele dine udgifter, så det passer bedst til dit budget. Så tag et kig på vores store udvalg af Reima produkter, og gør en god handel allerede i dag.

Shop Reima med gratis fragt

Skal dine børn også klædes i det skønne Reima tøj, som både er praktisk og lækkert at se på, så er der gode nyheder til dig. Hos Kids-world tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer til danske adresser, inklusive det fantastiske Reima sortiment.

Med Reima får du kvalitetstøj, der kan modstå både leg og det omskiftelige danske vejr, og med vores gratis fragt bliver det bare hverken nemmere eller billigere at opdatere børnenes garderobe.

Så vent ikke længere - dyk ned i vores brede udvalg af Reima produkter og få dine favoritter leveret direkte til din dør uden ekstra omkostninger. I mellemtiden kan du glæde dig til at se dine børn i deres nye, flotte Reima tøj.

Tilføjet kurv