Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Purse Pets

11

Purse Pets

Purse Pets - Søde tasker til børn

Purse Pets er et brand med et helt unikt koncept. De er nemlig både tasker og kæledyr - eller sagt med andre ord: moderigtige og dit barns nye ven. Purse Pets kommer til live med lyde og reaktioner. Hver Purse Pet har søde og sjove lyde, kan afspille musik, blinke med øjnene og meget mere..

Med en sød taske fra Purse Pets kan dit barn se utrolig smart ud i et fedt outfit. Nogle Purse Pets er interaktive tasker, som reagerer på dit barns berøring og har flere end 25 spændende lyde. Når dit barn er ude, vil deres Purse Pet blinke og interagere med dem. Med Purse Pets møder mode venskab. Dit barn vil have det super sjovt med deres nye taske..

Purse Pets unicorn tasker

Purse Pets unicorn tasken har et glitrende horn, skinnende læder, en justerbar strop og mange funktioner. Når dit barn er ude, vil enhjørningen blinke og lave sjove lyde. De kan røre hendes pande til hun åbner og lukker øjnene og give dit barn et kys. I magic mode kan dit barn spille spil og musik sammen med deres Purse Pets enhjørninge taske..

Purse Pets hundehvalp tasker

Purse Pets hundehvalp taske har mange søde og unikke funktioner. Kinderne lyser op, når dit barn rører ved den. Dit barn kan nusse den søde hundehvalp, hvorefter den vil reagere med lyde. Kinderne på en Purse Pets hundehvalp taske kan lyse i forskellige farver og spille musik. Med de søde glimmerører og sjove form vil dit barn se rigtig smart ud med deres nye Purse Pets hundehvalp taske..

Få gode Purse Pets tilbud hos Kids-world

Hos Kids-world kan du nemt finde gode tilbud på de herlige produkter fra Purse Pets. Vi har nemlig en hel udsalgssektion dedikeret til produkter, som vi lige nu har gode tilbud på. Du skal blot klikke på udsalg. Herinde er der flere filtre og en søgefunktion, så du nemt kan finde lige det du leder efter - eksempelvis Purse Pets.

Få leveret jeres Purse Pets helt gratis

Når I shopper her hos Kids-world.dk, kan I kvit og frit få leveret jeres Purse Pets med gratis fragt, så længe leveringsadressen er i Danmark. Dette er noget, som vi har tilbudt længe - og noget som vi ikke har tænkt os at ændre på.

Vi håber på, at I fandt den Purse Pet taske i vores sortiment af Purse Pets, som I ledte efter. Benyt endelig vores søgefelt, hvis I leder efter noget konkret.

Har I særlige ønsker, måske nogle andre produkter fra et bestemt brand, som I godt kunne tænke jer at finde i shoppen, er I velkommen til at sende os en mail med jeres ønske.

Tilføjet kurv