Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Petit Piao babytøj

182
Størrelse

Petit Piao babytøj

Det smukkeste og blødeste babytøj fra Petit Piao

Petit Piao er et nyt dansk mærke grundlagt af Jes Laursen - manden bag både Pom Pom og Mini Pop. Tøjet er lavet til de allermindste børn, nemlig babyer, og stilen er meget skandinavisk, enkel, bæredygtig og tøjet er af yderst høj kvalitet.

Tøjet er inspireret af efterårets farver, med de faldende blade og den smukke himmel. Tøjet er unisex, og kan derfor købes under graviditeten selvom man ikke kender kønnet endnu. Der er tøj i romantiske og bløde farver som er en ren fryd for øjet at se på og som skaber en harmonisk stemning.

Petit Piao laver det perfekte babytøj til hverdagen

Petit Piao er minimalistisk babytøj, som også er blødt og praktisk. Petit Piao betyder snurretop på fransk, og brandet er kaldt sådan fordi babyer er så uforudsigelige og altid i bevægelse.

Med det bløde og skønne babytøj fra Petit Piao, kan barnets garderobe blive frisket op og forældrene nyde looket af de smukke, afdæmpede farver og mønstre på tøjet, alt imens barnet har det rart og behageligt, når det har tøjet på.

Når først du har set, hvor behageligt, smukt og blødt børnetøjet fra Petit Piao er, vil du ønske du havde opdaget mærket noget tidligere. Kollektionen er som sagt unisex og perfekt til både drenge og pige, og så er tøjet simpelt nok til, at det kan sammensættes med det meste af barnets andet tøj til hverdagsbrug. Prøv de bløde bodies, bluser og leggings allerede i dag fra Petit Piao.

Søde Petit Piao heldragter

Heldragter er ofte det ideelle tøj at give din baby på. De er nemme at tage af og på, yderst behagelige for din baby at gå med og nemme at skifte dit barns ble i, når det har en heldragt på. Der er nemlig en praktisk åbning forneden med knapper på. Alt babytøj fra Petit Piao er designet med henblik på, at barnet skal kunne bevæge sig frit. Dette gælder naturligvis også for de lækre heldragter til børn fra Petit Piao.

Hvad der er kendetegnende for alt babytøjet fra Petit Piao, er de smukke farvekombinationer og håndtegnede illustrationer. Du finder også mange smukke håndtegnede designs på Petit Piao heldragterne til børn. Naturen er en stor inspirationskilde for folkene bag Petit Piao. Det vil du med al tydelighed se med det samme, når du ser på sortimentet af babytøj.

Petit Piao tilbyder baby- og børnetøj i mange forskellige størrelser - herunder også de flotte Petit Piao heldragter. Hos Kids-world har vi altid Petit Piao heldragter i størrelserne 50, 56, 62, 68, 74, 80, 86, 92, 98, 104, 110 og 116.

Stort udvalg af Petit Piao bodyer

Til tider kan det være svært at klæde en nyfødt eller lille baby korrekt på. Bodyer til babyer gør det at klæde din baby på til en nem proces, både for dig og dit barn. Desuden er det super nemt at skifte ble, når dit barn er klædt på i for eksempel en Petit Piao body.

Hos Kids-world finder du et stort udvalg af bløde bodyer fra Petit Piao. De er produceret i rare materialer som OEKO-TEX certificeret bomuld, med god plads til leg og bevægelse.

I kollektionen af Petit Piao bodyer finder du både ensfarvede og mønstrede produkter.

Bodyer til babyer anvendes også ofte som undertøj - derfor er det vigtigt, at de er dejligt bløde og behagelige for barnet at have på. Bodyerne fra Petit Piao er strækbare, behagelige og åndbare på barnets krop.

Find de sødeste Petit Piao kjoler her

Det er simpelthen så skønt at klæde babyer på i blødt og sødt tøj. Leder du efter stilfulde og behagelige Petit Piao kjoler til din baby, er du kommet til det helt rette sted. Det er super vigtigt med kjoler til babyer, ligesom med alt andet babytøj, at det er behageligt at have på, så barnet kan bruge det flere gange. Blødt tøj er også med til at sikre, at dit barn ikke udvikler irritation eller eksem fra tøj der kradser.

Hos Kids-world finder du mange forskellige smukke Petit Piao kjoler til din baby. Petit Piao går op i bæredygtig produktion og behageligt tøj, så du kan være sikker på, at dit barn vil føle sig godt tilpas i en dejlig kjole fra Petit Piao. Der anvendes altid økologisk bomuld, som vil holde længe og føles dejligt for dit barn at have på. Vi har kjoler fra Petit Piao i mange smukke farver som lilla, brun, beige mm. Og mange smukke håndtegnede illustrationer.

Køb Petit Piao leggings her

Leggings er et must-have i enhver babys garderobe. De er strækbare, behagelige, bløde og lader dit barn bevæge sig frit rundt uden ubehag. De er dejligt nemme at tage af og på og passer perfekt sammen med alle typer overdele til babyer. Petit Piao har altid en stor kollektion af leggings tilgængelig. De mange Petit Piao leggings kommer i adskille farver med mange motiver eller helfarvede, alt afhængig af hvad der matcher resten af dit barns tøj bedst.

Petit Piaos leggings har tit et smalt elastikbånd om livet og lange ben, hvilket sikre en perfekt pasform og fit. Petit Piaos leggings til babyer består af en blanding af økologisk bomuld, elastan og modal. Du får altså et par leggings i lækre materialer, som både er holdbare og yderst rare for dit barn at have på til hverdag.

Se vores Petit Piao huer og elefanthuer

Petit Piao har lanceret en lækker kollektion af huer og elefanthuer til babyer. Petis Piaos huer fås i samme bløde stofblandinger som resten af deres kollektion. Desuden går mange farver og mønstre igen, hvilket gør det super praktisk at matche huer og Petit Piao elefanthuerne med andet tøj fra brandet. De bløde, strækbare Petit Piao huer og elefanthuer vil se utroligt søde ud på din baby. Hvad der er vigtigere, er, at de er noget så behagelige for dit barn at have på. Er det køligt udendørs i barnevognen, når i skal på gåtur sammen, vil en varm hue fra Petit Piao sørge for, at dit barn ikke fryser om ørene og hovedet.

Petit Piao sengetøj - Se de flotte designs

Behageligt sengetøj er nødvendigt at have i hjemmet uanset et barns alder. Sengetøj til børn skal være fremstillet af bløde, åndbare materialer for at sikre, at de kan sove godt og trygt hver eneste nat.

Petit Piao her en lækker kollektion af sengetøj til babyer og børn. Petit Piao sengetøjet har de kendte striber, som har gjort Petit Piao meget populære. Du kender striberne fra deres forskellige kollektioner af baby- og børnetøj, men de ser bestemt lige så flotte ud på sengetøj.

Mangler du et nyt sæt sengetøj til din baby eller barn derhjemme, kan du med fordel vælge sengetøj fra Petit Piao. Det er produceret i 100% økologisk bomuld og er dermed af fremragende kvalitet.

Petit Piao shorts

Petit Piaos klassiske shorts er et hit blandt både børn og forældre hvert år. De søde, strækbare Petit Piao shorts er fremstillet af en blanding af elastan og 100% økologisk bomuld. Dit barn vil atså føle sig enormt godt tilpas i dem. Desuden har Petit Piao shorts elastikbånd om livet, hvilket sikre en super pasform og et perfekt fit.

Du finder baby- og børneshorts fra Petit Piao i mange forskellige farver - både ensfarvede, men også med striber eller diverse søde, håndtegnede illustrationer. Så vi tror på, at du kan finde lige netop de Petit Piao shorts, der vil være et hit derhjemme, når du shopper hos Kids-world.

Smarte Petit Piao cardigans

En Petit Piao cardigan er helt perfekt til efteråret og de lidt køligere dage. Petit Piao producerer smukke cardigans i strik med træknapper foran. De fås i lækre farver passende til årstiden og er naturligvis produceret i bomuld. Det fantastiske ved børnetøjskollektionerne fra Petit Piao er, at udvalgte farver går igen og passer perfekt sammen med tøj fra resten af kollektionen. Det gælder også med de smarte Petit Piao cardigans.

Petit Piao badedragter og badetøj

Om sommeren er det tid til afslapning på stranden eller ved poolen. Måske er det tid til dit lille barns første strandtur. I så fald er det super vigtigt at de har det rigtige badetøj på. Små børns hud er meget sart og følsom overfor sol, så udover at huske en høj solfaktor specielt lavet til børn, kan det være en rigtig god idé at købe badetøj med UV-beskyttelse også. Petit Piao tilbyder et udvalg af sødt badetøj og UV-dragter til små børn. Badetøjet har UV50+ beskyttelse, hvilket yderligere bidrager til at beskytte dit barns følsomme hud mod solens skadelige stråler om sommeren.

I vores udvalg af Petit Piao UV-dragter finder du en lang række flotte styles, så du får ikke svært ved at finde en Petit Piao badedragt, som vil gøre strandturen med din lille pige til noget helt særligt.

Flotte Petit Piao bluser til børn

Hvis du har brug for flere bluser til dit barns klædeskab, er bluserne fra Petit Piaos kollektion et godt bud. Petit Piao har et udvalg af bluser til babyer og børn i søde, klassiske designs. Farverne passer altid til sæsonen. Du finder både ensfarvede bluser, samt Petit Piao bluser med søde illustrationer og mønstre på. Som altid er der taget stor højde for barnets komfort og bløde, rare materialer. Petit Piao bluserne er meget strækbare da de indeholder elastan. Det primære materiale er, som altid hos Petit Piao, økologisk certificeret bomuld.

Petit Piao nyheder - Sådan holder du dig opdateret

Ønsker du at holde dig opdateret om nye produkter og kollektioner fra Petit Piao, har vi gjort det super nemt for dig at få de seneste Petit Piao nyheder. Du kan nemlig tilmelde dig vores nyhedsbrev og modtage alt det seneste nyt om Petit Piao, tilbud, udsalg, nye brands og meget mere. Du får vores nyhedsbrev leveret direkte til din foretrukne emailadresse. Tilmeld dig i dag og vær altid en af de første som får information om, hvad der sker på Kids-world.

Petit Piao striber - De kendte striber

De vandrette Petit Piao striber er et gennemgående tema i Petit Piaos kollektioner. Du finder striberne på mange af deres bluser, bodyer, heldragter, shorts, sengetøj osv. Petit Piao striberne udkommer i nye farvekombinationer hver sæson. Striberne er med til at give baby- og børnetøjet fra Petit Piao et klassisk, tidløst look, som dit barn vil se super smart ud i.

Gratis fragt når I køber Petit Piao

Når I shopper her hos Kids-world.dk, har I, så længe at ordren skal leveres i Danmark, mulighed for at vælge at få leveret jeres ordre med babytøj fra Petit Piao ganske gratis. Det får du også i vores Petit Piao udsalg.

Vi tilbyder gratis kredit: Inde på betalingssiden har I mulighed for at tilvælge en gratis ordning med børnepengebetaling, hvor I kan udskyde betalingen til den første i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Petit Piao tilbud og udsalg

Du kan også finde baby- og børnetøj fra Petit Piao på tilbud og udsalg her hos Kids-world. Vi har gjort det nemt for dig at finde de bedste Petit Piao tilbud på de lækre produkter fra Petit Piao. Du kan blot klikke på udsalg i menuen. Herinde kan du under brands vælge Petit Piao. Så vil alle produkter fra Petit Piao, som vi har på udsalg i øjeblikket, blive vist for dig.

Tilføjet kurv