Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Bling2o svømmeudstyr til børn

22
40%
Bling2o Dykkermaske - Lava Lamp Bling2o Dykkermaske - Lava Lamp 257,97 DKK
Oprindeligt:  429,95 DKK  
40%
Bling2o Dykkermaske - Volcano Blue Bling2o Dykkermaske - Volcano Blue 257,97 DKK
Oprindeligt:  429,95 DKK  
40%
Bling2o Dykkermaske - Star Gaze Grape Bling2o Dykkermaske - Star Gaze Grape 257,97 DKK
Oprindeligt:  429,95 DKK  
40%
Bling2o Dykkermaske - Disco Fever Bling2o Dykkermaske - Disco Fever 257,97 DKK
Oprindeligt:  429,95 DKK  

Bling2o svømmeudstyr til børn

Flotte farverige svømmebriller til børn fra Bling2o

De smarte svømmebriller fra Bling2o er super stilfulde og opsigtsvækkende. Der er mange modeller med forskellige temaer til alle børn, f.eks. svømmebriller inspireret af hajer, dinosaurer, glitter og mere i alverdens farver og designs.

Svømmebrillerne fra Bling2o til børn indeholder hverken bly eller latex, har anti-tåge egenskaber så de ikke dugger til under vand, og er super til brug på stranden og i svømmehallen. Brillerne passer til børn i alderen ca. 3-10 år.

Historien om Bling2o

Bling2o startede ud som et hyggeprojekt derhjemme. Da grundlæggernes venner og familie begyndte at bede om deres egne flotte og dekorerede svømmebriller, gik det op for dem at der nok var en forretningsmulighed her.

Grundlæggerne var erfarne produktdesignere og lancerede Bling2o i 2013. Med en passion for svømmebriller kombineret med børns ønsker, er Bling2o blevet enormt succesfuldt i mange lande. Svømmebrillerne for både børn og voksne til at smile.

Der udføres streng kontrol under udviklingen af produkterne, og de følger alle de strengene globale sikkerheds standarder. Som et førende mærke indenfor børneprodukter, har Bling2o et ønske om altid at at leve op til, og endda overgå forventningerne fra deres kunder. Gør svømning endnu sjovere for børnene med et par svømmebriller fra Bling2o.

Gratis fragt ved køb af Bling2o

Her hos Kids-world.dk har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Bling2o, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra Bling2o her hos os - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte svømmebriller. Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret.

Tilføjet kurv