Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Woden

83
Skostørrelse
35%
Woden Vinterstøvler - Iris Track - Ballerina/Silver Mink Woden Vinterstøvler - Iris Track - Ballerina/Silver Mink 909,97 DKK
Oprindeligt:  1.399,95 DKK  
35%
Woden Vinterstøvler - Iris Track - Sort Woden Vinterstøvler - Iris Track - Sort 844,97 DKK
Oprindeligt:  1.299,95 DKK  
35%
Woden Vinterstøvler - Adrian - Tex - Ballerina Woden Vinterstøvler - Adrian - Tex - Ballerina 552,47 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
35%
Woden Vinterstøvler - Adrian - Tex - Storm Woden Vinterstøvler - Adrian - Tex - Storm 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
35%
Woden Sko - Merle - Cypress Woden Sko - Merle - Cypress 454,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
35%
Woden Sko - Nora III - Cypress Woden Sko - Nora III - Cypress 552,47 DKK
Oprindeligt:  849,95 DKK  
35%
Woden Sko - Ydun Icon - Storm/Frosted Sky Woden Sko - Ydun Icon - Storm/Frosted Sky 519,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  

Woden

Lækre skandinaviske børnesko fra danske Woden

Det danske brand Woden skaber lækre sneakers til børn og voksne i alle aldre. Navnet Woden er en sammentrækning af ordene "WOrks of DENmark". Ordet WODEN har også relation til Odin, den nordiske gud. Woden har også mange skomodeller navngivet efter nordisk mytologi - Ydun, Nora, og Ysra, for eksempel. 

Børneskoene fra danske Woden er designet med det formål, at børn skal have lov til at lege og bevæge sig frit og behageligt rundt. Woden stræber efter at skabe sko til børn i alle størrelser, så de kan få masser af gode oplevelser iklædt godt fodtøj.

Mere om sneakers fra Woden

Wodens børnesko har nemme lukningen med enten velcrostropper eller elastiske snørrebånd - så bliver det ikke nemmere for børn at tage skoene af og på.

Der er bare noget rart ved, at kunne gå rundt i et par ekstra seje Woden sneakers - så hvorfor ikke give dem et par Woden sneakers på? Sneakers vejer ikke alverden, hvilket gør dem ideelle til de børn, der godt kan lide at løbe rundt og lege, som naturligvis ikke skal forstyrres af noget tungt fodtøj.

Skoene har masser af støtte og en perfekt pasform - indersålen er fremstillet i kork, så det er behageligt at bevæge sig og være fysisk aktiv i dem hele dagen.

Woden udgiver hver sæson sko i mange modeller og farver. Der anvendes læder, fiskelæder og de bedste tekstiler til produktionen. Wodens sneakers er utroligt komfortable og funktionelle, og egner sig til det meste vejr. Skoene er meget modstandsdygtige og vil holde længe. Så er du på udkig efter nye sko til børnene, har Woden det du leder efter. Skoene designes så de så vidt muligt er bæredygtige, med naturlige materialer og mindst 10% genbrugsgummi.

Woden vinterstøvler til børn

Til de børn, der opholder sig meget udenfor, er vinterstøvler fra blandt andet Woden et must ifm. de kolde vintermåneder. Woden vinterstøvlernes funktion er, at holde hele foden varm, uden at nedsætte fodens bevægelighed. Fodtøjet skal være i orden, sådan at din pige eller dreng ikke går og fryser - hvilket Woden vinterstøvlerne egner sig godt til.

Vinterstøvler fra Woden er oplagte at bruge i de kolde vintermåneder, og du finder hele udvalget lige her i kategorien. Woden vinterstøvlerne kan findes i flere designs og farver.

Holder dit barn af at lege udenfor når det er koldt og måske sner, er det en god idé, at du godt efter et par vinterstøvler fra Woden i materialer, som tåler kold vind og fugtigt vejr.

Hvor lange skal vinterstøvlerne fra Woden være?

Du kan ikke altid vide på forkant, hvilken slags vinterstøvle Woden producerer til årets vintersæson. Dog skal det siges, at uanset hvilket brand du vælger vinterstøvlerne fra, har de to forskellige højder hver sin fordel.

Lange vinterstøvler fra Woden går forholdsvis langt op på benet. Lange vinterstøvler fra Woden er især gode, til når barnet gerne vil lege i høj sne eller gå i dybe vandpytter.

Mellemlange og korte vinterstøvler fra Woden er ret praktiske, når der ikke forventes dybe vandpytter eller høj sne. De korte vinterstøvler fra Woden er ideelle til sjov og leg udenfor i kulden samtidig med, at de ikke begrænser børnene i bevæge sig rundt.

Tilføjet kurv