Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Livly

42
Størrelse
Skostørrelse
30%
Livly Leggings - Essential - Sløjfer/Light Mauve Livly Leggings - Essential - Sløjfer/Light Mauve 230,97 DKK
Oprindeligt:  329,95 DKK  
30%
Livly Hue - Storks - Storks/Pink Livly Hue - Storks - Storks/Pink 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Livly Hue - Storks - Storks/Blue Livly Hue - Storks - Storks/Blue 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Livly Heldragt - Storks - Storks/Blue Livly Heldragt - Storks - Storks/Blue 237,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
30%
Livly Heldragt - Storks - Storks/Pink Livly Heldragt - Storks - Storks/Pink 237,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
30%
Livly Hue - Leo - Leo/Blue Livly Hue - Leo - Leo/Blue 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Livly Hue - Leo - Leo/Pink Livly Hue - Leo - Leo/Pink 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Livly Heldragt - Leo - Leo/Pink Livly Heldragt - Leo - Leo/Pink 237,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
30%
Livly Heldragt - Leo - Leo/Blue Livly Heldragt - Leo - Leo/Blue 237,97 DKK
Oprindeligt:  339,95 DKK  
30%
Livly Kjole - Fanny - Embroidery Blue Livly Kjole - Fanny - Embroidery Blue 559,97 DKK
Oprindeligt:  799,95 DKK  
30%
Livly Kjole - Lilly -  Lemons/Light Mauve Livly Kjole - Lilly - Lemons/Light Mauve 384,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
30%
Livly Kjole - Yana - Lemons/Light Mauve Livly Kjole - Yana - Lemons/Light Mauve 384,97 DKK
Oprindeligt:  549,95 DKK  
30%
Livly Kjole - Marianne - Pink Livly Kjole - Marianne - Pink 489,97 DKK
Oprindeligt:  699,95 DKK  
40%
40%
Livly Kjole - Lilly - Wallpaper/Pink Livly Kjole - Lilly - Wallpaper/Pink 239,97 DKK
Oprindeligt:  399,95 DKK  
40%
Livly Jakke - Windbreaker - Leo - Hvid/Beige Livly Jakke - Windbreaker - Leo - Hvid/Beige 305,97 DKK
Oprindeligt:  509,95 DKK  
40%
Livly Bluse - Dusty Mauve Livly Bluse - Dusty Mauve 359,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  
40%
Livly Bukser - Dusty Mauve Livly Bukser - Dusty Mauve 269,97 DKK
Oprindeligt:  449,95 DKK  
35%
Livly Hagesmæk m. Lomme - June - Baby Pink/Guld Livly Hagesmæk m. Lomme - June - Baby Pink/Guld 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  
35%
Livly Hagesmæk m. Lomme - Parker - Grå/Hvid Livly Hagesmæk m. Lomme - Parker - Grå/Hvid 116,97 DKK
Oprindeligt:  179,95 DKK  

Livly

Livly - det sødeste tøj til små børn og baby

Livly er et svensk brand som producerer helt utroligt blødt babytøj med smukke og unikke prints. Ejeren Lisa designer selv tøjet i Stockholm, og hun leger med både prints, farver og former. Livlys kreative studio er et rent drømmeland af tøj, som giver børn lov til at udforske og fantasere sig hen til varme trygge steder.

De drømmende og søde illustrationer på tøjet er kendetegnende for Livlys børnetøj. Livly skaber simpelthen kun smukt og behageligt børnetøj af den bedste kvalitet.

Mere om Livly

Lisa Carrol var nybagt mor og uddannet designer. Hun drømte om at skabe et brand, som kun brugte den blødeste bomuld med flotte prints. Livly blev stiftet i 2011, efter Lisa havde født sine to tvillinger Liv og Lilly. Tvillingerne blev født for tidligt, og havde meget følsom hud - derfor tog Lisa på en mission for at finde verdens blødeste bomuld: pima bomuld.

Efter rejser til Peru og besøg hos producenter, bomuldsmarker og distributører kunne hun designe tøj, som hun mente var must-haves i en babys garderobe. Blødt bomulds tøj, blandet med cashmere og jersey. Lisa åbnede sin første butik i Stockholm, Sverige.

Opdag Livly børnetøj hos Kids-world

Ved Kids-world er vi stolte over at præsentere et eksklusivt udvalg af Livly tøj, designet til at berige børns garderobe med stil og komfort. Livly tøj står for kvalitet og innovation, perfekt til den moderne, eventyrlystne børnelivsstil.

Hos os finder du et bredt sortiment af Livly børnetøj, som omfatter alt fra hverdagstøj til særlige anledninger. Hvert stykke tøj er skabt med tanke på børns trivsel og bevægelsesfrihed, så de kan udforske verden med stil.

Udforsk vores Livly kollektion og opdag tøj, der kombinerer skandinavisk designæstetik med komfort og kvalitet, perfekt til dit barns daglige eventyr.

Farverige Livly tøjmuligheder

Farve spiller en central rolle i børns tøj, og Livly tøj hos Kids-world kommer i et kalejdoskop af farver. Fra pastelfarver til levende nuancer, vores Livly kollektion har det hele, så dit barn kan udtrykke sin personlige stil.

Uanset om du leder efter en blid lyserød kjole, en himmelblå skjorte eller et farverigt sæt til legedage, har vi et udvalg, der imødekommer alle præferencer. Vores farverige Livly tøj kollektion er perfekt til at tilføje et pop af farve til dit barns garderobe.

At vælge det rigtige tøj handler ikke kun om stil, men også om at bringe glæde og energi ind i dit barns dag. Med vores Livly tøj i forskellige farver, kan dit barn opleve netop dette.

Komfortabelt Livly nattøj

For den ultimative komfort til nattetid, udforsk vores udvalg af Livly nattøj. Designet for at sikre en god nats søvn, vores Livly nattøj kombinerer bløde materialer med behagelige pasformer.

Med en række stilarter og designs, er vores Livly nattøj perfekt for alle børn. Vælg mellem søde mønstre og bløde farver for at skabe den perfekte sengetidsgarderobe for dit barn.

Lad dit barn drømme sødt i Livly nattøj, hvor komfort møder stil i hvert eneste design.

Søde Livly huer til enhver sæson

Uanset årstiden, har vi hos Kids-world et udvalg af Livly huer, der passer perfekt. Fra lette forårshuer til varme vinterhuer, vores udvalg er designet til at holde dit barns hoved varmt og stilfuldt.

Vores Livly huer kommer i en række farver og designs, så du nemt kan finde en, der matcher dit barns stil og behov. Hver hue er fremstillet med fokus på kvalitet og komfort.

En Livly hue er mere end bare et praktisk tilbehør; det er et stilfuldt statement, der tilføjer et unikt præg til dit barns outfit.

Smukke Livly kjoler

Opdag vores sortiment af Livly kjoler, perfekte til enhver lejlighed. Fra hverdagskjoler til festkjoler, hver Livly kjole er designet med øje for detalje og komfort.

Vores Livly kjoler er tilgængelige i en række stilarter, farver og mønstre, så dit barn kan skinne i enhver situation. Hver kjole er en blanding af skandinavisk enkelthed og moderne flair, skabt til at imponere.

Lad dit barn udtrykke sin personlige stil med en Livly kjole fra vores kollektion, hvor kvalitet og design går hånd i hånd.

Livly rygsæk for de små eventyrere

Til de daglige eventyr, udforsk vores udvalg af Livly rygsække. Praktiske, stilfulde og rummelige, vores Livly rygsække er perfekte til skole, udflugter eller rejser.

Designet med børns behov i tankerne, hver Livly rygsæk er robust og holdbar, samtidig med at den er let og behagelig at bære. De forskellige designs og farver gør det sjovt og spændende for dit barn at vælge deres favorit.

En Livly rygsæk er ikke bare en taske, det er en ledsager for dit barns hverdagsopdagelser og eventyr.

Bløde og behagelige Livly bodyer

Vores Livly body kollektion er designet til at give dit barn den ultimative komfort fra morgen til aften. Fremstillet af de blødeste materialer, hver Livly body er perfekt til sart børnehud.

Med et udvalg af farver og mønstre, er vores Livly bodyer både funktionelle og fashionable. De er nemme at klæde på og behagelige for dit barn at have på hele dagen.

En Livly body er det ideelle valg for daglig komfort og stil, hvilket gør den til et must-have i dit barns garderobe.

Charmerende Livly kanintøj

Opdag vores unikke udvalg af Livly kanintøj, et hit blandt de mindste. Disse søde og legende designs er perfekte for at tilføje et sjovt element til dit barns garderobe.

Hver del af Livly kanintøj er lavet med kærlighed og omtanke, sikrer at dit barn ser sødt ud og føler sig komfortabel. Disse designs er ikke kun søde, men også praktiske for hverdagsbrug.

Lad dit barn udforske verden i Livly kanintøj, hvor komfort møder legesyge i hvert design.

Størrelsesguide Livly tøj

Fundet det perfekte Livly tøj, men usikker på størrelsen? Ingen grund til bekymring. Vores størrelsesguide for Livly tøj er her for at hjælpe dig med at finde den perfekte pasform for dit barn.

I produktteksterne for hvert stykke Livly tøj finder du detaljer om pasformen og størrelsesanbefalinger. Dette sikrer, at du kan vælge tøj, der ikke kun ser godt ud, men også passer perfekt til dit barn.

At vælge den rigtige størrelse er afgørende for komfort og stil. Lad vores Livly størrelsesguide være din vejledning til at sikre, at dit barn får mest muligt ud af deres nye tøj.

Vask og pleje af Livly tøj

Livly tøj er designet til at holde, men korrekt pleje er nøglen. Følg altid vaskeanvisningerne, der følger med hvert stykke tøj, for at sikre, at det bevarer sin kvalitet og udseende.

Hvis du har mistet vaskeanvisningerne, eller har spørgsmål om pleje af dit Livly tøj, står vores kundeservice altid klar til at hjælpe. Vi er dedikerede til at sikre, at dit barns tøj ser godt ud i lang tid.

Ved at følge disse simple plejeråd, kan du sikre, at dit barns Livly tøj forbliver som nyt, uanset hvor mange eventyr de tager det med på.

Sådan får du tilbud på Livly tøj

Er du på udkig efter Livly tilbud? Hos Kids-world gør vi det let for dig at spare på dit næste køb af Livly tøj. Tjek vores Livly udsalgskategori, hvor du kan finde fantastiske tilbud på højkvalitets børnetøj.

For endnu flere besparelser, tilmeld dig vores nyhedsbrev. Du vil være blandt de første til at høre om nye Livly tilbud, eksklusive rabatter og særlige kampagner. Derudover, følg os på sociale medier for daglige opdateringer og særlige tilbud.

Vores mål er at gøre det nemt og overkommeligt for dig at klæde dit barn i stilfuldt og komfortabelt Livly tøj, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Shop Livly med børnepengekredit

Shopping for Livly tøj hos Kids-world bliver endnu mere overkommelig med vores børnepengekredit. Denne gratis kreditordning er designet til at gøre dit køb mere bekvemt og økonomisk tilgængeligt.

Vores børnepengekredit giver dig fleksibiliteten til at købe nu og betale senere, så du kan opdatere dit barns garderobe med det nyeste Livly tøj uden øjeblikkelig økonomisk belastning.

At investere i kvalitetstøj til dine børn har aldrig været nemmere. Med børnepengekredit fra Kids-world, får du friheden til at shoppe uden at bekymre dig om øjeblikkelig betaling.

Gratis fragt på Livly

Når du shopper Livly tøj hos Kids-world, kan du nyde godt af gratis fragt til alle danske leveringsadresser. Det betyder, at du kan shoppe dit yndlings Livly tøj uden ekstra omkostninger til levering.

Vi forstår vigtigheden af hurtig og pålidelig levering, når det kommer til dit barns tøj. Derfor tilstræber vi at levere din bestilling hurtigt og effektivt, direkte til din dør.

Gratis fragt er blot en af de mange måder, vi hos Kids-world forsøger at gøre din shoppingoplevelse så behagelig og bekymringsfri som mulig.

Tilføjet kurv