Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Battat

5
Anbefalet Alder (Legetøj)

Battat

Farverigt og skønt legetøj fra Battat til de mindste

Battat er en familieejet virksomhed, som er 120 år gammel. I mere end 40 år har Battat designet og udviklet sjovt og spændende legetøj.

Battats forretning har en mission om at gøre børn glade - holdet bag designer og producerer legetøj som er lærerigt og af høj kvalitet.

Battat står også bag andre brands som Our Generation, B.toys, Driven by Battat, Glitter Girls, Terra, Playcircle, Wonder Wheels og mange andre.

Hos Battat tænker man udenfor legetøjskassen, og det er det, der for deres legetøj til at skille sig ud fra mængden. 

Battat er et firma som bliver inspireret af familier og verden, og fører mange initiativer som reducerer deres miljømæssige aftryk.

Battat har hovedkontor i Montreal, et stort kontor i Hong Kong, og produkterne produceres i Kina. Battats legetøj kan findes i børneværelser i hele verden.

Med en række unikt legetøj til både babyer og tumlinger, samt legetøj til de lidt ældre børn, kan de fleste familier finde noget her.

Prøv eventuelt Battats sjove værktøjskasser, dyrlægesæt, eller puttekasse - fælles for de fleste af Battats produkter er, at de indeholder mange forskellige dele som stimulerer børns sanser og kreativitet, er enormt farverige og kan leges med på mange forskellige måder. 

Babylegetøj fra Battat

Babylegetøj fra Battat er udviklet til at stimulere og udvikle det lille barns sanser og motorik.

Der findes en lange række af forskellige slags babylegetøj til både piger og drenge, som på hver deres måde forsøger at fange barnets opmærksomhed, samtidig med at det er med til at udvikle babyen motorisk og sanseligt.

Spændende babylegetøj fra Battat

Noget legetøj til babyer kan sige spændende lyde eller har andre funktioner, som er designet til at fremme jeres barns udvikling, mens andet babylegetøj er blødt og hyggeligt for jeres baby at omgive sig med.

Køb Battat babylegetøj her

Hos Kids-world kan I altid finde et stort udvalg af legetøj til babyer fra Battat. Vi har altid forskellige farver, materialer og prisklasser.

Tilføjet kurv