Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Crazy Safety

42

Crazy Safety

Crazy Safety - sikkerhedsudstyr til børn

Crazy Safety forsøger at gøre sikkerhedsudstyr sjovt for børn. Dette kan man virkelig se, når man kigger på Crazy Safetys cykelhjelme. Mange af dem har form som dyr, og dit barn kan endda få en matchende børnehavetaske oveni! Hjelmene egner sig naturligvis også til skating, rulleskøjter, løbehjul og hvad dit barn ellers skal beskyttes til af hobbyaktiviteter. Crazy Safety har mere end 20 års erfaring i branchen. Deres hjelme og andet sikkerhedsudstyr er både sikre og stilfulde.

Crazy Safety arbejder under den filosofi, at børn skal beskyttes, imens de lærer og har det sjovt. Alle Crazy Safetys hjelme, rygsække og sikkerhedsudstyr lever op til alle de højeste sikkerhedsstandarder - inklusiv EN1078. Produkternes design gør dem til en glæde for børn at bruge. Det er klart en fordel at produkterne, udover at være sikre, også har sjove designs som børn er ellevilde med.

Historien om Crazy Safety

Crazy Safety er et dansk brand. Grundlæggeren Zdenko Santini gik i 8. Klasse i Jægerspris. Da han fik en cykelhjelm af sine forældre, besluttede han sig for selv at dekorere den med snude, tænder og øjne. Vennerne på skolen var begejstrede for hjelmen, hvilket inspirerede Zdenko til at gå videre med idéen. I år 2005 mødte han sin samarbejdspartner, Kim Møller-Nielsen. Kim var produktchef for cykelområdet i Bilka. Der gik yderligere nogle år, inden idéen blev ført ud i livet. I 2018 startede Kim og Zdenko Crazy Safety - et moderne startup-firma med et globalt perspektiv. I dag er Crazy Safety hjelmene et hit hos børn rundt omkring i hele verden. Crazy Safety har også udvidet deres sortiment, som nu inkluderer andet sikkerhedsudstyr, såsom kodelåse, rygsække og beskyttelsessæt.

Tilføjet kurv