Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Sequin Art - Kreativ leg

6

Flotte og kreative paillet-produkter fra Sequin Art til børn

Sequin Art er blevet meget populært blandt både børn og voksne, da det er sjovt og meget terapeutisk. Med Sequin Art behøver man ikke selv være kunstnerisk anlagt, men bare have tålmodighed og hygge sig. Lidt efter lidt kan man se designet komme til live, når man tilføjer flotte pailletter. Alle Sequin Arts produkter inkluderer pailletter, nåle, base og instruktioner. Du behøver blot at følge vejledningen for at skabe dit design.

Hvordan Sequin Arts blev til

Sequin Arts historie startede i 1962 da Stuart Marcus åbnede et lille legetøjs- og spil produktions- og distributionsfirma kaldet KitFix Hobbies Limited. Firmaet voksede så hurtigt, at de var nødt til at flytte fra London til en større beliggenhed i Norfolk. 

I 1970'erne gik de fra primært at importere legetøj, til selv at producere det. I 1980'erne opkøbte de Ingam Day, en producent af spil, samt Swallow Plastics. Med deres fortsatte innovation og kreativitet, blev de hurtigt store i Storbritannien. 

Sequin Art blev opfundet i 1960'erne af to amerikanske kvinder, som solgte ideen til et firma kaldet Impex, og så opkøbte KitFix dem i 1987.

I dag er Sequin Art firmaets primære fokus, og der produceres omkring 1 million kits hvert år, som leveres til mere end 20 forskellige lande.

Tilføjet kurv