Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Streetsurfing

32

Streetsurfing løbehjul og waveboards til børn

Streetsurfing er et sports og livsstilsfirma grundlagt i 2004. De producerer mange innovative produkter, tilbehør og tøj, både til børn og voksne. Streetsurfing er blevet et kulturfænomen - med deres caster board, som kombinerer skateboarding, snowboarding og surfing i et helt nyt slags board, er de blevet enormt populære og berømte verden over.

The Whiplash fra Streetsurfing

Deres produkt The Whiplash, som er en slags løbehjul og waveboard hybrid, er super sjovt og har vundet mange priser. Wave Ripple er designet til børn op til 10 års alderen. I 2005 introducerede Street Surfing The Wave Skills Physiical Education Program i 2005, for at inspirere elever verden over. 

Både børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer elsker Streetsurfings produkter, og nyder aktive oplevelser med løbehjulene og deres waveboards, samt træner bevægelser og motorik. Med produkterne fra Streetsurfing kan man udtrykke sig selv og nyde en ungdommelig og spændende oplevelse. Streetsurfing har gode produkter til alle børn.

Shop Streetsurfing med gratis fragt

Når du handler hos os, har du, så længe at leveringsadressen er i Danmark, mulighed for at vælge at få leveret dit barns nye løbehjul fra Streetsurfing helt uden beregning.

Børnepengebetaling: Inde på betalingssiden har du mulighed for at tilvælge vores gratis ordning med børnepengebetaling, hvor du kan udskyde betalingen til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Måtte du lede forgæves efter et bestemt produkt fra Streetsurfing, er du mere end velkommen til at kontakte vores support.

Tilføjet kurv