Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Markberg tasker

88

Markberg tasker

Smukke Markberg tasker til børn

Markberg laver meget smukke tasker af den bedste kvalitet til både børn og voksne. 

Markberg er en kærlighedshistorie - både mellem de to grundlæggere Mette og Rune, men også en kærlighed til at skabe helt fænomenale tasker. De to danner par både professionelt og privat. 

Først og fremmest er Markbergs tasker til børn holdbare og af utrolig kvalitet. De vil holde i mange år, og blive brugt igen og igen. Taskerne har et moderne look og virkelig gennemtænkte funktionelle detaljer - selv taskeremmen kan skiftes ud. Børn vil blive helt vilde med dem. Stilen er enkel med rene linjer, og taskerne er enormt elegante.

Praktiske tasker fra Markberg

De er enormt praktiske, rummelige, og nogle af dem er endda fremstillet af genbrugte materialer. De vil blive en tro følgesvend for barnet hver eneste dag. Der er mange flotte og forskellige modeller at vælge imellem, både i farverige designs og det mere neutrale.

Markberg repræsenterer det rene skandinaviske design blandet med unikke detaljer. Mange af taskerne har et blødt vintage look, og Markberg udgiver to kollektioner om året. Taskerne er produceret i ægte læder fra forskellige producenter rundt om i verden.

Markberg pusletaske

Markberg producerer nogle virkelig fede pusletasker, der som regel produceres i forskellige materialer såsom læder og polyester. De forskellige pusletasker fra Markberg har en god størrelse, med store rummelige lommer, med god plads til bleer, ekstra tøj og sutteklude, som I har brug for, når I er farten.

En pusletaske fra Markberg har plads til det meste

En pusletaske fra Markberg er bestemt også anvendelig til, når I skal ud af døren. Af nævneværdige ting, som man som regel finder i de fleste forældres pusletaske, er behageligt tøj til barnet, bleer, vådservietter, sutteklude, stofbleer og sutter. I behøver ikke at fylde pusletasken fra Markberg med 11 bleer, 5-7 stk. rækker til nogle timer.

Køb pusletasken fra Markberg med gratis kredit

Hos Kids-world har I mulighed for at få jeres pusletaske fra Markberg leveret med gratis fragt, såfremt at Markberg pusletasken skal leveres til en adresse i Danmark.

Markberg opbevaring

Med småbørn, kan man i allerhøjeste grad have brug for noget ekstra opbevaringsplads, til opbevaring af fodtøj, bleer og legetøj m.fl.

Med Markberg har I mange forskellige muligheder for opbevaring af børnenes klæd-ud-tøj, legesager til sutter.

Se jer omkring i vores udvalg af Markberg produkter til opbevaring og find præcis det, der imødekommer jeres ønsker og behov.

Få leveret Markberg opbevaringsprodukter ganske gratis

Når I handler her på shoppen, har I, så længe at ordren skal leveres i Danmark, muligheden for at vælge at få leveret jeres bestilling med opbevaringsartikler fra Markberg med gratis fragt.

Hårpynt fra Markberg til børn

Er I på jagt efter spænder, hårbånd, hårelastikker, hårbøjler og hårklemmer fra Markberg til dit barn eller baby, er dette stedet du skal kigge.

Hårpynt fra Markberg med kvalitet og stil

Markberg og de andre brands designer meget forskelligt pæne, farverige, festlige og neutrale produkter indenfor hårpynt og meget mere til drenge og piger.

Så uanset om du er på jagt efter noget Markberg hårpynt til at give dit barns daglige look lidt ekstra eller blot til leg ifm. rolleleg, så finder du det her på Kids-world.dk.

Få leveret Markberg med gratis fragt

Når du handler hos os, kan du, så længe at leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret din ordre med produkter fra Markberg helt gratis. Det er noget vi har tilbudt længe, og som vi vil fortsætte med at gøre.

Vi håber på, at du finder et eller flere varer fra Markberg i sortimentet, som matcher, hvad end du leder efter. Så hvad end du helt bevidst er endt her i kategorien med produkter fra Markberg - så er sortimentet i hvert fald godt, og indeholder mange smarte produkter. Benyt endelig vores søgefelt hvis du mangler noget specifikt. Se også gerne vores Markberg udsalg.

Har du bestemte ønsker, måske nogle andre produkter fra Markberg, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores kundeservice.

Tilføjet kurv