Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

DAY ET

202
Størrelse
Anbefalet Alder (Legetøj)

DAY ET

DAY ET tasker og accessories

DAY ET blev på kort tid et af de mest populære mærker, når det gælder tasker og accessories. DAY Birger et Mikkelsen lancerede i 2013 den ikoniske taske DAY ET Gweneth, der siden blev blandt de mest eftertragtede hos mange kvinder i Norden og resten af Europa.

Året efter, i 2014, blev DAY ET lanceret som et selvstændigt mærke af DAY Birger et Mikkelsen. Mærket har været så stor en succes, at det i 2018 førte til, at DAY ET blev til en selvstændig virksomhed, der har til huse med eget designstudio i København.

Succesen er ikke stoppet der. I dag er DAY ET Skandinaviens største accessories brand, som kan købes i flere end 400 butikker på verdensplan.

DAY Birger et Mikkelsen tasker

DAY ET udsprang som nævnt fra DAY Birger et Mikkelsen, der er et dansk mærke, som efterhånden er blevet meget populært - også på det internationale marked.

Den første kollektion udkom i 1997 og DAY Birger et Mikkelsen har sidenhen opnået stor succes. Mærket henvender sig til mode- og kvalitetsbevidste kvinder og mænd i alderen 25-40 år.

Her hos Kids-world kan du købe DAY ET tasker og produkter fra DAY Birger et Mikkelsen til drenge og piger. Vi har gjort os umage med at have et stort og spændende udvalg af produkter fra en lang række brands - også DAY Birger et Mikkelsen.

Sortimentet består af alt det spændende fra DAY Birger et Mikkelsen, som vi er sikre på, at du, dit barn eller dine børn helt sikkert vil finde interessant. Du kan derfor finde en DAY ET Gweneth taske i lige netop den farve, som du ønsker dig.

Så er du på udkig efter en fødselsdagsgave, julegave, eller blot vil forkæle dig selv eller dit barn, er accessories fra DAY Birger et Mikkelsen et godt bud på noget, som du vil blive glad for i længden, da det både har et stilrent og tidløst design, men også fordi kvaliteten bare er i top, så du er sikker på, at du gør et godt køb, når du køber en DAY ET taske.

Find dit favorit fra DAY Birger et Mikkelsen

Over de populære DAY ET tasker, så kan du eksempelvis også finde alt tilbehør lige fra punge, toilet- og pusletasker, rygsække, skuldertasker og mobilcovers. Da der udkommer nye modeller og farver ved hver eneste årstid, vil du altid kunne finde noget nyt, som passer til sæsonen.

Du kan eksempelvis finde farver som sort, mørkelilla, navy og mange andre farver. I vores udvalg af mobilcovers kan du finde forskellige mønstre og motiver lige fra blomster til tern. 

Vores produkter fra Day Birger et Mikkelsen er smarte og samtidig praktiske, og kan let tages med til mange forskellige begivenheder - det kan f.eks. være til skolebrug, udflugter eller blot med på farten.

Du kan finde DAY Birger et Mikkelsen penalhuse, weekend- og pusletasker, rygsække og toilettasker i et stort væld af forskellige materialer og størrelser, så du kan finde lige præcist det, som tilpasser sig dit og dit barns behov.

Med fokus på kvalitet og et tidløst, klassisk design, er du altid sikret at finde det bedste af det bedste, når du vælger en DAY ET taske.

DAY ET pusletaske

DAY ET laver nogle virkelig fede pusletasker, der som ofteste kommer i materialer såsom polyester og læder. De forskellige DAY ET pusletasker har en passende størrelse, med flere rummelige lommer, som kan indeholde alle det nødvendige, som I gerne vil have med på farten.

En DAY ET pusletaske har plads til det meste

En pusletaske fra DAY ET er genial, til når I skal ud på eventyr. For at hjælpe jer lidt på vej, kan vi nævne nogle stykker, som I med stor sandsynlighed kommer til at have med i DAY ET pusletasken, er der bleer, vådservietter, sutter, sutteklude og stofbleer. Det er som ofteste nok med 5-7 bleer, alt efter hvor længe I skal være afsted.

Gratis fragt ved køb af DAY Birger et Mikkelsen

Her hos Kids-world har du muligheden for at betale med børnepenge, samt få leveret ordren helt gratis, så længe at ordren skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra DAY Birger et Mikkelsen, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Vi håber på, at du finder, lige præcist det du leder efter fra DAY Birger et Mikkelsen her hos os - sortimentet er i hvert fald stort og indeholder rigtig mange smarte produkter.

Klik dig gerne rundt blandt de mange kategorier og lad dig blive inspireret. Hvis du har spørgsmål angående et produkt, kan du altid kontakte vores kundeservice, som står til rådighed i alle ugens hverdage. Du kan enten ringe ind eller skrive til os for at få besvaret dine spørgsmål.

Husk også at følge os på alle de sociale medier, hvor vi hver dag poster opslag og nyheder, så du kan få inspiration til dit næste køb.

Tilføjet kurv