Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

BAMBAM

11

BAMBAM - søde hollandske babyprodukter

BamBam er et hollandsk brand, som er elsket og anerkendt internationalt. De tilbyder søde produkter til babyer i alderen 0-2 år og deres forældre. BamBam har i mere end tyve år været kendt for at følge med på moderne trends, som de altid giver deres eget klassiske twist.

BamBam giver dig lidt af det bedste fra begge verdener - brandet har en velkendt følelse samtidig med, at det er innovativt. Produkterne er af super god kvalitet og overraskende billige. 

Produkterne fra BamBam er kendetegnet ved et chic look, komfort, luksus og afslapning. Du kender sikkert i forvejen BamBams aftrykssæt og søde hatte til babyer. Du kan altid kende BamBam-produkter på logoet med den karakteristiske krone.

Aftrykssæt til mindeværdige øjeblikke

BamBams gipssæt er nok et af brandets allermest populære produkter. Mange giver det som en unik gave til nybagte forældre eller som et minde til sig selv, når de lige har fået barn.

Aftrykssættet fra BamBam gør det muligt at lave et uforglemmeligt og smukt aftryk af din babys hænder eller fødder. Sættet inkluderer en smuk dåse med alle instruktioner. Dette aftrykssæt vil være et fantastisk minde for alle nybagte forældre og er ideelt som gaveide.

Køb BAMBAM med gratis fragt

Vælger du at købe BAMBAM produkter her hos Kids-world, så kan du se frem til at få dem leveret helt gratis. Det gælder faktisk også, hvis du køber andre produkter fra andre brands, uanset din ordrestørrelse, så længe din leveringsadresse er i Danmark.

Tilføjet kurv