Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Vissevasse plakater og spil

172
40%
Vissevasse Plakat - 30x40 - Oslo Holmenkollbakken Vissevasse Plakat - 30x40 - Oslo Holmenkollbakken 147,57 DKK
Oprindeligt:  245,95 DKK  
40%
Vissevasse Plakat - 50x70 - Oslo Holmenkollbakken Vissevasse Plakat - 50x70 - Oslo Holmenkollbakken 237,57 DKK
Oprindeligt:  395,95 DKK  
40%
Vissevasse Plakat - 50x70 - Flying Elephant Vissevasse Plakat - 50x70 - Flying Elephant 237,57 DKK
Oprindeligt:  395,95 DKK  

Vissevasse plakater og spil

Flotte plakater og rammer til børneværelset fra Vissevasse

Vissevasse skaber plakater, som pynter, fortæller historier, og skaber en hyggelig stemning på børneværelset. Vissevasse er et design- og papirstudie, som skaber grafiske produkter. Mange af deres plakater er blevet klassikere i de danske hjem, eftersom de er tidløse og passer ind alle steder.

Vissevasse skaber ofte nye plakater og produkter - som alle fortæller deres helt egen historie. Firmaet er enormt populært i Danmark og oplever stigende efterspørgsel i udlandet.

Bag om Vissevasse

Vissevasse designer visuelle historier, som man selv kan knytte følelser. Mange af deres motiver forestiller bygninger, stemninger og oplevelser. Stilen er nordisk og der er mange pastelfarver.

Vissevasse er grundlagt af Dorthe Mathiesen og Karsten Noel Poulsen, som begge har mere end 20 års erfaring i branchen. Dorthe er designeren, og hun skaber produkterne fra start til slut. Karsten tager sig af salg og den daglige ledelse.

Vissevasse skaber alle deres produkter i papir - og er nok Danmarks mest kendte papir brand i dag. De skaber plakater, spil, kort, notesbøger, notesblokke og rammer.

Som en miljøbevidst virksomhed, produceres plakaterne og andre papirprodukter i Danmark. Der anvendes FSC papir, og plakaterne kan suppleres med Vissevasses egne rammer, så man undgår genskær i glasset.

Vissevasse danmarksmotiver - Se de flotte plakater

Vissevasses smukke plakater med danmarksmotiver er blevet et kæmpe hit herhjemme. Firmaet tilbyder i skrivende stund flere end 200 forskellige plakater - sortimentet udvides ofte. Alle plakaterne er tegnet af Dorthe Mathiesen, som også er den ene stifter af Vissevasse. 

Plakaterne med Vissevasse danmarksmotiver viser smukke illustrationer fra unikke steder rundt omkring i Danmark. Du kan sandsynligvis finde en plakat, som illustrerer noget du kender, fra en by du holder særligt af. Eksempelvis kan du finde plakater med motiver fra flere af de større byer. Du kan blandt andet finde Vissevasse by plakater for Aalborg, Esbjerg, København, Kolding, Bornholm, Randers, Århus, Roskilde, Odense, Amager, Herning, Helsingør, Horsens, Fredericia, Sønderborg, Frederiksberg, Sønderjylland, Frederikshavn, Holbæk, Ribe, Viborg, Hillerød, Silkeborg, Lolland. Svendborg, Vejle, og Dragør.

De smukke Vissevasse by plakater med danmarksmotiver har en nordisk og minimalistisk stil. Farverne er bløde, hvor der ofte er pastelfarver inkluderet. De rolige Vissevasse plakater vil altså passe perfekt ind i alle skandinaviske hjem. Forhåbentlig kan de også skabe en rolig følelse af nostalgi, idet de minder om en bestemt by.

Vissevasse kort

Vissevasse tilbyder også et skønt sæt spillekort - designet af Dorte Mathiesen. Kortsættet inkluderer smukke illustrationer af konge, dronning og knægt. Bagsiden er lyserød, mens stilen er minimalistisk. Vissevasses kort følger faktisk samme rolige, nordiske stil, som deres by plakater og andre papirprodukter også er kendt for. Spillekortene fra Vissevasse er af enormt god kvalitet med en smudsafvisende overflade. Har du brug for et sæt spillekort til kabaler eller hygge derhjemme, kan dette kortsæt fra Vissevasse bestemt anbefales.

Vissevasse forhandler - Køb Vissevasse hos Kids-world

Her hos Kids-world forhandler vi mange af Vissevasses produkter. På den måde bliver det nemt for dig at få fat i netop de produkter, som du ønsker fra Vissevasse. Uanset hvor i Danmark du befinder dig - Esbjerg, Århus, Odense, Aalberg eller Kolding - så leverer vi de ønskede Vissevasse produkter til din adresse i Danmark - med gratis forsendelse.

Vissevasse bøger

Bøger er en evig kilde til læring, viden og fantasi. Det er slet ikke en dum idé, at lade jeres barn tidligt at få øjnene op for bøgernes verden. Han eller hun vil helt sikkert elske det. Her hos Kids-world har vi et godt udvalg af børnebøger fra Vissevasse og bøger fra mange andre.

Mange forskellige bøger fra Vissevasse og andre brands

Hvis I er på jagt efter skønne træbøger, malebøger, stofbøger, badebøger eller billedbøger fra bl.a. Vissevasse, er I kommet det rette sted.

Børnebøgerne fra Vissevasse i vores sortiment laves specielt til børn, og er således af en god kvalitet og slidstærkt. Børn, særligt de mindste, vil gerne putte ting i munden og bide i dem, dét kan Vissevasse bøgerne naturligvis holde til.

Vissevasse puslespil

Vi tilbyder et pænt sortiment af puslespil fra mærker som Vissevasse med flere. Uanset dine børns alder, er Kids-world stedet hvor du kan finde lige nøjagtigt det, du leder efter.

Vi har et stort sortiment af puslespil mærker - inklusive Vissevasse. Vissevasse puslespil er et perfekt valg.

Vi er overbeviste om, at vores filter kan støtte dig i din søgning på de puslespil du søger efter.

Find Vissevasse puslespil i dag

Hvis du beslutter at købe din drengs eller piges nye Vissevasse puslespil hos Kids-world, bliver vi meget glade og vi sikre dig, at du ikke vil fortryde det.

Vi tilbyder fine Vissevasse puslespil. Derfor tror vi, at du opdage lige nøjagtig hvad du søger.

Få leveret Vissevasse ganske gratis

Når du handler her hos Kids-world.dk, kan du vælge at betale med børnepenge og få leveret ordren ganske gratis - så længe at denne skal leveres i Danmark. Du kan dermed kigge dig om efter nogle nye ting fra Vissevasse, uden at bekymre dig om fragtpriserne.

Med dét sagt, håber vi på, at du finder et eller andet i vores sortiment, så matcher hvad end du leder efter. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind på vores Vissevasse-kategori - sortimentet er i hvert fald stort, og indeholder rigtig mange smarte plakater. Derfor skal du endelig klikke dig videre til udvalget i de andre kategorier med alt fra børnetøj, børnesko og interiør til børneværelset.

Vissevasse nyheder - Lad nyhederne komme til dig

Vissevasse udgiver jævnligt nye og spændende produkter. Er du fan af brandet og deres sortiment, kan du med stor fordel følge os på de forskellige sociale medier. På den måde kan du hurtigt få Vissevasse nyheder. Vi har både Instagram og Facebook, som du er mere end velkommen til at følge os på. Vi opdaterer ofte med info om nye brands og produkter. Hvis du gerne vil være en af de første til at modtage nyheder om Vissevasse, bør du absolut tilmelde dig vores nyhedsbrev. På denne måde bliver du også en af de første til, at modtage info om kommende tilbud og udsalg, så du får mulighed for, at finde lækre produkter til de bedste priser.

Vissevasse plakat tilbud

Du kan til tider finde de smukke Vissevasse by plakater med kendte danmarksmotiver på tilbud og udsalg. Det er altid en god idé at tjekke vores udsalgskategori, for at finde billige Vissevasse plakater.

Desuden kan du med garanti finde utrolige tilbud på Vissevasses produkter til Black Friday, der er kendt som årets helt store udsalgsdag, så sørg endelig for at holde øje med Kids-world på Black Friday, hvis du vil finde Vissevasse plakater til helt utrolige priser.

Tilføjet kurv