Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Banwood til børn

43
Anbefalet Alder (Legetøj)

Banwood til børn

Tidløse Banwood løbecykler til børn

Banwood skaber tidløse børnecykler og cykelhjelme inspireret af et vintage look og skandinavisk design. De er simple, minimalistiske, og enormt funktionelle. Børnecyklerne er designet i rustikke og robuste materialer. Stellet er fremstillet i stål og styret i aluminium. Sadlen og håndtagene består af kunstlæder, som er et holdbart materialer der let kan rengøres.

Kurven kan let tages af og på til dagens eventyr. Der er taget højde for alle detaljer og måden børn anvender en løbecykel på, så de altid kan få den bedst mulige oplevelse. Løbecyklerne er naturligvis testet efter alle lovpligtige sikkerhedsstandarder, og Banwoods egne høje forventninger til deres produkter.

Banwoods løbecykler til børn er sikre træningscykler uden pedaler, kæde og støttehjul. De understøtter dit barns naturlige udvikling af motorikken, da de skal bruge deres egen balanceevne og krop for at bevæge sig.

At starte med cykeltræning tidligt styrker alle børn til hurtigt at tilpasse sig en cykel med pedaler, uden at skulle bruge støttehjul.

Om Banwood

Banwood er en familieejet virksomhed med en passion for at lave cykelprodukter til børn. Produkterne er altid sikre, af høj kvalitet og med et virkelig lækkert design.

De to grundlæggere, Juan Manuel Torralvo Castro og Frida Jonsby mødtes i Tyskland.

Her opdagede de hinandens talent for designet og erfaring med produktion. De var begge interesserede i cykler, og ville gerne skabe noget nyt og anderledes sammen.

Vi leverer også Banwood helt gratis

Hver gang du shopper her hos Kids-world.dk, kan du, når leveringsadressen er i Danmark, vælge at få leveret dine produkter fra Banwood helt gratis. Dette er noget vi har tilbudt vores kunder i lang tid, og som vi vil fortsætte med at gøre.

Vi håber på, at du finder et eller flere varer fra Banwood i sortimentet, du kan lide. Uanset om det lige er bevidst, at du har klikket dig ind i kategorien med produkter fra Banwood - så er udvalget af varer i hvert fald godt, og indeholder rigtig mange flotte produkter. Benyt endelig vores søgefunktion hvis du leder efter noget særligt.

Har du bestemte ønsker, måske et bestemt produkt fra Banwood, som du godt kunne tænke dig i shoppen, skal du endelig ikke tøve med at kontakte vores support.

Tilføjet kurv