Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

K2 rulleskøjter og udstyr

48
Skostørrelse

K2 rulleskøjter og udstyr

K2 - rulleskøjter og tilbehør til børn

K2 producerer innovative sportsprodukter. Deres in-line rulleskøjter til børn er kendte og populære, og garanterer børnenes sikkerhed samt masser af sjov og underholdning udendørs.

Alt om K2

K2 Sports skaber innovative produkter, så deres kunder kan få den bedste sportsoplevelse. Mærket blev grundlagt i 1962 og hed dengang "America's ski company". I 2003 fik mærket det nye navn K2 Sports, og har i dag hovedkontor i Seattle.

De har i dag et internationalt portfolio med mange innovative mærker. Med en passion for sport og sportsentusiaster, skaber K2 ski, snowboards, snesko, in-line rulleskøjter og nordisk skiudstyr, tøj og tilbehør.

Innovation fra K2 i mere end 50 år

K2 har fokuseret på innovation i mere end 50 år. De går op i bæredygtigt ansvar og produktion i fremtiden. Formålet er, at udvikle produkter af høj kvalitet som holder i mange år. Der anvendes kun de bedste materialer, som sikre holdbarheden. De reducerer spild, bruger renere energi og reducerer generelt deres CO2-udslip så meget som muligt.

Direktøren John Colonna står for salg, marketing og produkter. Han har tidligere haft lederpositioner hos Nike, Levi's og Converse. For mange år siden arbejdede han med skiprodukter, så han har også erfaring indenfor dette.

Stort udvalg af K2 rulleskøjter

K2 er et anerkendt brand inden for sportsprodukter, der har specialiseret sig i at producere innovative og kvalitetsprodukter til udendørsaktiviteter.

Vores sortiment omfatter et bredt udvalg af sportsprodukter, herunder K2 rulleskøjter, skøjter og hjelme.

K2 rulleskøjter er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed og er designet til både begyndere og erfarne rulleskøjteløbere.

K2 skøjter til børn er også populære blandt forældre, da de er sikre og pålidelige og giver børnene masser af sjov og underholdning.

K2 er et brand, der er dedikeret til at producere sportsprodukter af høj kvalitet, der er sikre og sjove at bruge.

Deres produkter er designet til at imødekomme behovene hos alle typer af sportsentusiaster fra begyndere til professionelle.

Hvis man leder efter pålidelige og innovative sportsprodukter, er K2 et brand, der er værd at overveje.

K2 rulleskøjter i mange forskellige farver

K2 er kendt for at producere nogle af de bedste rulleskøjter på markedet. Deres sortiment omfatter mange forskellige farver og designs.

Uanset om man er på udkig efter et par K2 rulleskøjter til begyndere eller til mere erfarne rulleskøjteløbere, vil man kunne finde et passende par fra K2.

Nogle af de populære farver, som K2 rulleskøjter kommer i, omfatter sort, blå, grøn, lilla, pink og mange flere.

Derudover er K2 rulleskøjter kendt for at være af høj kvalitet og komfortable at bruge, hvilket gør dem til et godt valg for enhver, der ønsker at tage del i denne sjove og spændende sport.

K2 rulleskøjter størrelsesguide

Normalt vil din rulleskøjtestørrelse svare til din normale skostørrelse, hvilket betyder, at hvis dit barn bærer størrelse 35 i dine hverdagssko, vil størrelse 35 på rulleskøjter sandsynligvis passe, når der skal vælges et par K2 rulleskøjter.

Selvom det kan føles som om, at rulleskøjten sidder lidt for stramt, når de først prøver den, er der et par tips, som du kan følge for at sikre, at skøjten passer korrekt.

For eksempel kan du mærke efter, hvor langt tæerne kommer frem i støvlen. Hvis de lige akkurat rører spidsen, er størrelsen passende.

Hvis tæerne er klemt sammen, eller ikke kan strækkes, er skøjten for lille.

Når det kommer til børnestørrelser, er det en god idé at få dit barn til at sparke deres fod frem i støvlen, inden de strammer den, for at give lidt plads ved hælen.

Hvis der er en kuglepensbredde mellem hælen og skøjten, passer størrelsen perfekt, mens en fingerspids bredde vil give lidt plads til at vokse.

Det er vigtigt at undgå at have mere plads end en fingerspids til en kuglepensbredde, da det indikerer, at K2 skøjten er for stor.

Justerbare K2 rulleskøjter er en god mulighed for at tilpasse skøjten, så den passer perfekt uden at skulle stramme den for meget.

Det er også vigtigt at huske på, at K2 rulleskøjter skal gås til, hvilket betyder, at støvlens materiale vil blive mere fleksibelt og tilpasse sig fødders kurver efter et par ture på skøjterne.

Sådan får du de bedste K2 rulleskøjter på tilbud

Hos Kids-world kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev samt følge os på Instagram og Facebook for at holde dig opdateret på de seneste tilbud og rabatter på vores populære K2 rulleskøjter.

Ved at du abonnerer på nyhedsbrevet og følge os på sociale medier, kan du sikre dig, at du er en af de første til at få besked om vores aktuelle tilbud og rabatter på blandt andet K2 rulleskøjter.

Så tøv ikke med at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på sociale medier, hvis du vil være opdateret på de seneste tilbud og rabatter.

Gratis levering af rulleskøjter fra K2

Hver gang I shopper her hos Kids-world.dk, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med rulleskøjter og/eller udstyr fra K2 ganske gratis.

Kreditordning: Inde på betalingssiden har I mulighed for at tilvælge en gratis kreditordning, hvor I kan vente med at betale for ordren til den første i en given måned, eller til når børnepengene bliver udbetalt.

Tilføjet kurv