Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Grim Tout - Ansigtsmaling til børn

37

Grim Tout - Ansigtsmaling til børn

Vandbaseret ansigtsmaling fra Grim Tout

Grim Tout er fransk ansigtsmaling til børn, som er designet specielt med henblik på at være særligt skånsom på børns følsomme hud. Alle produkterne fra Grim Tout indeholder hverken parfume eller parabener, for at undgå risiko for allergi. Produkterne er fantastiske til fastelavn, Halloween og alle andre udklædnings lejligheder.

Grim Touts ansigtigsmaling til børn tørrer ikke ud under opbevaring, og er super nemt at bruge. Grim Tout har også et udvalg af skabeloner, som gør ansigtsmalingen endnu nemmere, samt penselsæt til anvendelse med de øvrige produkter. Ansigtsmalingen fra Grim Tout kan anvendes både i ansigtet og på kroppen, og er desuden super nem at fjerne igen med lidt vand og sæbe. Produkterne er CE certificeret.

Hvordan Grim Tout blev til

Grim Tout blev stiftet i 2006 af den franske kvinde Natalie Rozenberg. Da hendes datter var lille og havde haft make-up på i skolen, skulle hun hjem og have det taget af igen. Det var vanskeligt at få af, og der skulle både en del olie og skrubben til at komme af med det. Det var her Natalie fik ideen til at markedsføre vandbaseret ansigtsmakeup til børn. Hun ville skabe produkter, som ikke sved i huden og var svær at fjerne. 

I dag er Grim Tout ansigtsmaling til alle - de små, de lidt større, til fødselsdage, udklædning, karneval, fodboldkampe, og hvad som helst andet der kræver lidt fest og farver.

Tilføjet kurv