Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Reversal Protection cykelhjelme

5

Reversal Protection

Det er super vigtigt at sikkerheden er i orden, når dit barn er ude på skateboardet eller løbehjulet. Reversal Protection skaber sikkerhedsudstyr specielt udviklet til børn i alle aldre. Reversal Protections Lux Skaterhjelme er certificeret til den europæiske standard EN 1078. De er blevet testet og opfylder alle sikkerhedskravene til cykel-, skater- og rulleskøjte hjelme. 

Denne alsidighed gør altså Reversal Protection hjelmene ideelle at have i hjemmet, da de er så alsidige i brug. De fås i 11 forskellige farver, så du kan med sikkerhed finde en, dit barn vil synes om. Der er flere ventilationshuller i hjelmene, så de er meget åndbare. Desuden vejer de heller ikke særlig meget. 

Skallen på Reversal Protections skaterhjelme er formstøbt af EPS. Der er skum og ekstra polstring inkluderet. Hjelmene fås i to størrelser: S/M (212 g) og L/XL (243 g).

Om Scootworld

Scootworld er et dansk brand som specialiserer sig i løbehjul, skateboards og udstyr. De har i alt 8 andre brands under koncernen med forskellige produkter til børn og voksne.

Scootworld blev startet i 2012 at brødrene Alexander og Frederik. Dengang var de kun 17- og 13 år men med lidt hjælp fra deres forældre og børneopsparing kunne de købe produkter, og dermed fylde deres butik op. Scootworld blev langsomt bygget op i det endte med at de skabte deres allerførste brand ‘’Striker Scooters’’ og produkter fra bunden. 

Man kan i dag finde flere af Scootworlds brands i skatebutikker verden over. Når Scootworld skaber nye brands, prioriteres kvalitet, holdbarhed og pris. På denne måde kan begyndere såvel som professionelle få fat i godt sportsudstyr til gode priser.

Gratis fragt på Reversal Protection

Du får gratis hjemmelevering, når du køber en Reversal Protection cykelhjelm her hos Kids-world. Vi tilbyder gratis hjemmelevering på alle ordre, uanset om du køber en Reversal Protection cykelhjelm eller noget andet, så længe din leveringsadresse er dansk.

Tilføjet kurv