Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Cybex

109

Cybex

Cybex - sikkerhedsudstyr og tilbehør til børn

Cybex er et førende brand inden for børns sikkerhed. De er et livsstilsbrand, som hjælper forældre med dagligdagen med børn ved hjælp af innovative produkter. 

Cybex tilbyder alt fra autostole og køreposer til myggenet og barnevogne som ikke blot er sikre, men også er tilpasset perfekt til det hektiske liv i byerne.

Cybex fungerer ud fra deres D.S.F.-princip (design, sikkerhed og funktionalitet). Denne strategi har gjort det muligt at udvikle prisvindende autostole, såsom den lækre Sirona-model og de har endda vundet hele femten Red Dot Design-priser.

Cybex blev stiftet i 2005 af Martin Pos i Tyskland. Han valgte at stifte firmaet efter mange frustrerende timer med installation af komplicerede autostole, da hans børn var små. Martin besluttede sig for at skabe bedre og innovative produkter. Han ville lave produkter, som var simple og innovative at bruge via smarte designs. Martin begyndte at skabe babyprodukter, som er sikre og super funktionelle, alt imens de har moderne designs og er innovative. Visionen var at gøre Cybex til en global producent af babyudstyr, som kombinerer sikkerhed, komfort, praktisk funktion og stil. 

Hvad der begyndte som et lille team i 2005 voksede hurtigt til 150 ansatte efter 3 år. I dag har virksomheden mere end 13.000 ansatte.

I 2014 sluttede det tyske firma Cybex sig sammen med Goodbaby International Holdings Limited. Goodbaby har hele 25 års erfaring inden for forskning, udvikling, design og tests i deres egne produktionsfaciliteter. Goodbaby har sat en ny global standard inden for sikkerhed, innovation, design og produktion.

Cybex autostole

Hos Kids-world er vi stolte af at præsentere vores udvalg af Cybex autostole. Vores mål er at sikre, at dit barn rejser sikkert og komfortabelt på vejen. Vi tilbyder et bredt udvalg af Cybex autostole, der passer til forskellige aldre og behov. Vores produkter er nøje udvalgt for at give dig den bedste kvalitet og sikkerhed til dit barn, uanset om det er en spædbarnsstol, en børnestol eller en klapvogn.

Cybex er et anerkendt brand kendt for at kombinere innovative teknologier, sikkerhed og stil i deres produkter. Brandet blev grundlagt med en vision om at skabe produkter, der ikke kun opfylder de højeste sikkerhedsstandarder, men også tilføjer en æstetisk dimension til børns produkter. Cybex autostole er et resultat af dette engagement og er blevet valget for mange forældre verden over.

Vi er stolte af at være en autoriseret forhandler af Cybex autostole og deler deres engagement i sikkerhed og stil. Med vores omfattende udvalg af Cybex autostole har du mulighed for at vælge den, der passer bedst til dit barns alder og dit personlige præference.

Uanset om du leder efter en Cybex Aton 5 til dit spædbarn eller en avanceret Cybex Pallas G i-Size til dit voksende barn, har vi det hele. Vi tilbyder også et bredt udvalg af farver, så du kan finde den autostol, der passer til din smag og stil.

Udforsk vores udvalg af Cybex autostole

Vi tilbyder en bred vifte af Cybex autostole, herunder populære modeller som Cybex Pallas, Cybex Sirona og Cybex Anton B2 i-Size. Uanset hvilken model du vælger, kan du være sikker på, at du får en autostol af høj kvalitet, der er designet til at beskytte dit barn på vejen.

Cybex Cybex Aton 5

En af vores mest populære Cybex autostole er Cybex Aton 5. Denne autostol er designet til spædbørn og leverer førsteklasses sikkerhed og komfort. Med sin lette vægt og nemme installation er det en favorit blandt forældre. Cybex Aton 5 giver dit spædbarn en tryg og beskyttet køreoplevelse, og du kan finde den i forskellige farver for at matche din stil.

Vi anbefaler at besøge produktbeskrivelsen for Cybex Aton 5, hvor du kan finde yderligere information om størrelse, vægtgrænser og kompatibilitet med din bilmodel. Hos Kids-world er sikkerhed afgørende, og vi er stolte af at tilbyde denne fremragende autostol til dit barn.

Uanset om du er på udkig efter den første autostol til din nyfødte eller en opgradering til en eksisterende autostol, er Cybex Aton 5 et fremragende valg, der giver dig ro i sindet under kørslen.

Cybex Anton B2 i-Size: Sikkerhed og Komfort i Perfekt Harmoni

Cybex Anton B2 i-Size er en autostol, der er designet til at levere enestående sikkerhed og komfort til dit barn på vejen. Denne autostol er en del af Cybex's imponerende sortiment af produkter, der har vundet tillid hos forældre over hele verden. Med Anton B2 i-Size får du en autostol, der opfylder de strengeste sikkerhedsstandarder og samtidig giver dit barn en behagelig rejseoplevelse.

En af de mest fremragende funktioner ved Cybex Anton B2 i-Size er dens overensstemmelse med den nyeste i-Size-regulering (UN R129). Dette betyder, at autostolen er blevet omhyggeligt testet og godkendt til at beskytte dit barn i tilfælde af en kollision fra alle vinkler. Med avanceret sidekollisionsbeskyttelse og en justerbar hovedstøtte med integreret selerem giver Anton B2 i-Size dig fred i sindet, da du ved, at dit barn er i gode hænder.

Men sikkerhed er ikke den eneste prioritet med Cybex Anton B2 i-Size. Autostolen er også designet med fokus på komfort og bekvemmelighed. Det ergonomiske design sikrer, at dit barn sidder korrekt og komfortabelt under hele rejsen. Autostolen har flere indstillingsmuligheder for nakkestøtten og selerne, hvilket gør det nemt at tilpasse autostolen til dit voksende barn.

Installationen af Anton B2 i-Size er også enkel takket være ISOFIX-monteringssystemet, der sikrer en stabil og korrekt placering i bilen. Autostolen kan justeres i flere hvilepositioner, så dit barn kan slappe af under længere køreture. Stoffet er ikke kun blødt og behageligt, men det er også nemt at fjerne og vaske, hvilket gør vedligeholdelse til en leg for forældrene.

Med Cybex Anton B2 i-Size får du den perfekte kombination af sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Denne autostol er velegnet til børn i alderen ca. 4 måneder til 4 år (op til 105 cm), hvilket gør den til en langsigtet investering i dit barns sikkerhed og komfort under alle køreture.

Udforsk vores udvalg af Cybex Anton B2 i-Size autostole og find den perfekte løsning for dit barn. Vi er stolte af at tilbyde dette imponerende produkt, der er skabt af et mærke, der har dedikeret årtier til at skabe innovative og pålidelige børneprodukter.

Cybex Pallas: Innovation og sikkerhed i et

Cybex Pallas-serien er synonym med avanceret sikkerhed og intelligent design, der vokser med dit barn. Denne serie af autostole repræsenterer en bemærkelsesværdig fusion af teknologi og komfort, og den inkluderer modeller som Cybex S-Fix, Cybex Pallas B2-Fix og Cybex Pallas G i-Size. Lad os udforske, hvad der gør disse autostole til en førsteklasses valg for forældre.

Cybex Pallas-serien er kendt for sin brug af den nyeste teknologi inden for børnesikkerhed. Alle modeller i serien opfylder de strenge sikkerhedsstandarder og er udstyret med Cybex's patenterede sikkerhedsfunktioner. En af de bemærkelsesværdige egenskaber er det lineære sidekollisionsbeskyttelsessystem (L.S.P. System), der absorberer energi ved en sidekollision og beskytter dit barns skuldre og hoved.

Cybex Pallas autostole er også kendt for deres unikke evne til at vokse med dit barn. De er designet til at være brugbare i flere år, hvilket gør dem til en langsigtet investering. Det justerbare hovedstøttesystem og selerne tilpasser sig dit voksende barns størrelse og behov, og det er nemt at foretage justeringer for at sikre en optimal pasform.

En af de mest populære varianter i Cybex Pallas-serien er Cybex S-Fix, der tilbyder den samme høje sikkerhed og komfort som resten af ​​serien, men med ekstra funktioner som en justerbar nakkestøtte og et ergonomisk siddeområde. Cybex Pallas B2-Fix er kendt for sin lette installation takket være ISOFIX-montering og kan bruges i flere positioner for at tilpasse sig dit barns alder og størrelse.

Cybex Pallas G i-Size er endnu en imponerende model i serien, der overholder de strenge i-Size-reguleringer. Denne autostol giver ekstra beskyttelse og komfort takket være det integrerede sidestødsbeskyttelsessystem og Justerbar Lineær Sidekollisionsbeskyttelse Plus (L.S.P. Plus). Cybex Pallas G i-Size er velegnet til børn fra ca. 9 måneder til 12 år, hvilket gør det til en langvarig følgesvend på rejsen.

Uanset om du vælger Cybex S-Fix, Cybex Pallas B2-Fix eller Cybex Pallas G i-Size, kan du stole på, at du giver dit barn en autostol, der opfylder de højeste standarder for sikkerhed og komfort. Cybex Pallas-serien er kendt for at levere pålidelig beskyttelse og praktiske funktioner, der gør det til et fremragende valg for enhver forælder.

Cybex Sirona autostole: Sikkerhed til småbørn

Cybex Sirona autostolene er kendetegnet ved deres fremragende sikkerhedsstandarder og banebrydende teknologi, der tilbyder ultimativ beskyttelse og komfort til dit spædbarn eller småbarn. Denne produktlinje inkluderer populære modeller som Cybex Sirona, Cybex Sirona SX2 i-Size og Cybex S2 i-Size, der alle er skabt med fokus på sikkerhed, ergonomi og brugervenlighed.

Cybex Sirona-serien er designet til at følge dit barns vækst og alder. Det er en alsidig løsning, der giver dig mulighed for at rotere autostolen 360 grader, hvilket gør det let at placere dit barn i og ud af autostolen. Denne funktion er praktisk og giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige kørepositioner afhængigt af dit barns behov.

En af de mest populære valg inden for Cybex Sirona-serien er Cybex Sirona SX2 i-Size. Denne autostol er udviklet i overensstemmelse med de seneste i-Size-reguleringer og overgår strenge sikkerhedskrav. Den er udstyret med Cybex's innovative teknologi, såsom Linear Side Impact Protection (L.S.P. System), der absorberer energi ved sidekollisioner og beskytter dit barns skuldre og hoved. Cybex Sirona SX2 i-Size giver dig ro i sindet, da du ved, at dit barn er i sikre hænder under rejsen.

For forældre, der søger et mere prisbevidst alternativ uden at gå på kompromis med sikkerhed og komfort, er Cybex S2 i-Size et fremragende valg. Denne autostol tilbyder stadig avanceret sikkerhed og brugervenlighed, mens den passer til de mere begrænsede budgetter.

Alle Cybex Sirona autostole er lette at installere takket være ISOFIX-monteringssystemet og leveres med justerbare nakkestøtter og seler for at sikre en optimal pasform, når dit barn vokser. Stoffet er blødt og behageligt, og det er nemt at fjerne og vaske, hvilket gør vedligeholdelsen enkel for forældrene.

Uanset om du vælger Cybex Sirona, Cybex Sirona SX2 i-Size eller Cybex S2 i-Size, kan du have tillid til, at du giver dit barn den bedst mulige beskyttelse under kørslen. Cybex Sirona-autostolene kombinerer sikkerhed og innovation og gør rejsen mere behagelig og tryg for dit lille barn.

Cybex Libelle klapvogn: Smidig, let og ideel til rejsen

Cybex Libelle klapvognen er en sand mester, når det kommer til at kombinere praktisk design og funktionalitet. Denne klapvogn er en del af Cybex's imponerende sortiment af klapvogne, der er skabt med henblik på at gøre forældres liv lettere og mere bekvemt. Lad os udforske, hvad der gør Cybex Libelle til den perfekte følgesvend til dig og dit barn.

Cybex klapvogne er kendt for deres letvægt og smidighed, og Cybex Libelle er ingen undtagelse. Den er designet til at være let at manøvrere, hvilket gør den ideel til rejser og byliv. Med sin kompakte størrelse kan du nemt navigere gennem travle gader, indsnævre fortove og offentlig transport uden besvær.

En af de mest imponerende egenskaber ved Cybex Libelle er dens sammenklappelige design. Den kan foldes sammen med lethed og passer nemt ind i bagagerummet på en bil eller opbevares i et skab derhjemme. Denne klapvogn er det perfekte valg, når pladsen er trang, eller når du er på farten.

Cybex Libelle er også designet med barnets komfort i tankerne. Den har en justerbar ryglæn og fodstøtte, der giver dit barn mulighed for at sidde eller ligge i den mest behagelige position. Med en beskyttende kaleche kan du beskytte dit barn mod sollys eller let regn, mens de nyder turen.

Forældre vil også sætte pris på de praktiske funktioner ved Cybex Libelle, herunder det rummelige opbevaringsnet under klapvognen, hvor du kan opbevare dine vigtige ejendele eller din indkøbspose. Klapvognens håndtag er ergonomisk designet for at sikre en behagelig og skridsikker greb, mens bremserne giver dig fuld kontrol over klapvognen, når det er nødvendigt.

Cybex Libelle klapvognen kombinerer stil, funktionalitet og bekvemmelighed i ét enkelt produkt. Uanset om du er på en weekendtur, besøger byen eller bare går en tur i parken, er Cybex Libelle den ideelle følgesvend til forældre, der ønsker det bedste for deres barn uden at gå på kompromis med komfort og praktisk anvendelighed.

Cybex baser til autostole

Cybex baseer er en afgørende del af Cybex' autostolsystem, der tilføjer ekstra bekvemmelighed og sikkerhed til din rejseoplevelse. Cybex baserne er designet til nemt at montere Cybex autostole i bilen og sikre, at de er korrekt placeret hver gang.

Med Cybex basen kan du hurtigt klikke autostolen på plads og være sikker på, at den er sikkert fastgjort. Dette giver dig ikke kun en bekvem måde at installere Cybex autostolen på, men det giver også øget sikkerhed ved at minimere risikoen for installationsfejl. Cybex baser er kompatible med forskellige Cybex autostole og er et uundværligt tilbehør for forældre, der ønsker at sikre en sikker og nem rejse for deres barn.

Stort udvalg af Cybex tilbehør

Cybex er dedikeret til at skabe en omfattende oplevelse af sikkerhed, komfort og bekvemmelighed for både forældre og børn. Udover vores innovative autostole og klapvogne tilbyder vi et udvalg af praktiske tilbehør, der supplerer din Cybex-oplevelse. Vores Cybex myggenet er afgørende for at beskytte dit barn mod irriterende insekter, hvilket giver dem en behagelig rejse uden ubehagelige afbrydelser.

For korrekt installation af din Cybex autostol tilbyder vi også Cybex isofixguide, der giver tydelige trin-for-trin instruktioner og vejledning for at sikre, at autostolen er fastgjort korrekt og sikkert i bilen. Dette tilbehør øger både sikkerheden og brugervenligheden og giver dig fred i sindet på rejsen.

Når solen skinner, og du vil beskytte dit barn mod de skarpe solstråler, har vi Cybex solsejl, der giver effektiv skygge og beskyttelse mod UV-stråler. Vores solsejl er designet til at passe perfekt til Cybex autostole og klapvogne og giver dit barn en komfortabel og skyggefuld oplevelse under udendørs eventyr.

Endelig, når vejret tager en uventet drejning, er vores Cybex regnslag det ideelle tilbehør. Det holder dit barn tørt og beskyttet mod regn og vinden, så de fortsat kan nyde turen i komfort og tørhed.

Uanset om du er på en solrig udflugt, beskytter dit barn mod myggestik eller forbereder dig på uforudset vejr, er Cybex tilbehør det perfekte supplement til dine Cybex produkter og gør rejsen endnu mere behagelig og sikker for dig og dit barn.

Cybex autostol størrelsesguide

Vores Cybex autostole leveres med en omfattende størrelsesguide. Denne guide hjælper dig med at vælge den rigtige autostol, der passer perfekt til dit barns alder og størrelse. Du kan finde størrelsesoplysninger i produktbeskrivelserne, hvor vi også deler vigtige oplysninger om pasformen for hvert produkt.

Når du vælger en Cybex autostol, er det vigtigt, at du ser på, hvilken højde den enkelte Cybex autostol er beregnet til. Her ses der på barnets højde i forhold til i-Size, der er den nye størrelsesstandard, når det gælder autostole.

Sådan vasker du din Cybex autostol

Vi anbefaler altid at følge de vaskeanvisninger, der følger med din Cybex autostol. Hvis du skulle miste dem, er vores kundeservice altid klar til at hjælpe dig med at få de nødvendige oplysninger. Det er vigtigt at holde din autostol ren og vedligeholdt for at sikre den bedst mulige sikkerhed og komfort til dit barn.

Tilbehør til Cybex autostole

For at fuldende din Cybex autostoloplevelse tilbyder vi også et udvalg af tilbehør, herunder Cybex køreposer, myggenet, isofixguider, solsejl og regnslag. Disse tilbehør hjælper med at forbedre sikkerheden og komforten for dit barn under rejsen.

Cybex base

For at sikre korrekt installation og brug af din Cybex autostol tilbyder vi også Cybex baser. Disse baser gør det nemt at montere autostolen korrekt i din bil og sikre, at den sidder sikkert på plads under kørslen.

Vi håber, at denne information har hjulpet dig med at lære mere om vores udvalg af Cybex autostole og tilbehør. Hos Kids-world er vi dedikerede til at give dig de bedste produkter til dit barns sikkerhed og komfort. Udforsk vores sortiment i dag og vælg den bedste autostol til dit barn.

Sådan får du tilbud på Cybex autostole

Vi ved, at forældre altid leder efter gode tilbud. Hos Kids-world kan du spare på dine Cybex autostole ved at besøge vores udsalgskategori, tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på sociale medier. Hold øje med vores kampagner og specialtilbud for at sikre dig de bedste priser.

Køb Cybex autostole med børnepengekredit hos Kids-world

Hos Kids-world tilbyder vi en unik mulighed for vores kunder. Du kan betale for din Cybex autostol med vores børnepengekredit. Dette er en gratis kreditordning, der er tilgængelig for vores kunder. Kontakt vores kundeservice for at få flere oplysninger om, hvordan du kan drage fordel af denne mulighed.

Gratis fragt på Cybex autostole

Vi gør det nemt og bekvemt for dig at handle hos Kids-world. Når du shopper Cybex autostole hos os, tilbyder vi gratis fragt til danske leveringsadresser. Det betyder, at du kan spare endnu mere, når du køber din nye Cybex autostol hos os. Vi stræber efter at give den bedste shoppingoplevelse for vores kunder.

Tilføjet kurv