Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Scoot and Ride

53

Scoot and Ride

Scoot and Ride - helt fantastiske løbehjul og hjelme specielt til børn

Scoot and Ride er måske et af de mest innovative mærker hvad angår løbehjul i verden. Holdet bag består af østrigerne Christian, Wolfgang, Stefan, Ive, Viktoria og Robert, og de har udlevet deres drømme om at designe produkter til børn siden 2010.

I dag sælges produkterne i mere end 40 lande til børn i alderen 1-12 år. De er faktisk blevet så populære, at de ofte kopieres. Kopierne kan dog ikke hamle op med de originale Scoot and Ride løbehjul til børn!

Kvalitet og produktion

Alle Scoot and Ride produkter er testet af alle lovkrævede test-institutioner og imødekommer alle krav. Derudover anvendes der ikke PVC, og der stræbes efter kun at benytte materialer fra certificerede leverandører.

Scoot and Ride har produceret løbehjul i det sydlige Kina i ni år, og siden 2018 har de også produceret hjelmene i Kina. Fremover vil de også producere i Vietnam. Der foretages altid kvalitetskontrol i Kina inden produkterne sendes afsted, og alle parter i produktionsprocessen følger international lovgivning.

Ansvar

Scoot and Ride er bevidste om, at de produkter der holder længst er mindst skadelige overfor miljøet. Derfor anvendes kun de bedste materialer og designs, så produkterne kan repareres. Når det er muligt, anvendes der genanvendte materialer.

En optimeret forsyningskæde er også vigtig, derfor sendes der 4 produkter i en pakke i stedet for kun 2, og alle pakker er så store som muligt for at minimere CO2. Scoot and Ride vil arbejde på fortsat at reducere transportruter i fremtiden.

Historien bag Scoot and Ride

Scoot and Ride - en sand pioner inden for innovativ børnetransport. Historien om Scoot and Ride starter i Østrig, hvor mærkets grundlæggere satte sig for at skabe det ultimative køretøj til de små opdagelsesrejsende.

Med en passion for design og sikkerhed, satte de sig for at lave et løbehjul, der var både sjovt, sikkert og praktisk. Resultatet blev Scoot and Ride løbehjulet, der kombinerer det bedste fra et løbehjul og en løbecykel.

Med sit unikke 2-i-1 design kan Scoot and Ride løbehjulet transformeres mellem to indstillinger - alt efter barnets alder, færdigheder eller humør. Det er ingen overraskelse, at Scoot and Ride hurtigt er blevet en favorit blandt både børn og deres forældre.

Med Scoot and Ride i garagen er der ingen grænser for, hvor eventyret kan føre de små eventyrere hen. Klar til en køretur?

Stort udvalg af Scoot and Ride løbehjul

Hos Kids-world er vi stolte af at have et bredt udvalg af Scoot and Ride løbehjul, der kan passe til ethvert barn, uanset alder eller færdighedsniveau. Løbehjulene fra Scoot and Ride er designet med barnets udvikling i tankerne, så der er en model for hvert trin på vejen - fra de første forsøg på at bevæge sig selvstændigt til de mere erfarne børn, der elsker at suse rundt.

Scoot and Ride Highwaykick 1 er perfekt til de mindste, der lige er begyndt at udforske verden på egen hånd. Scoot and Ride Highwaykick 2 er ideel til de lidt større børn, der ønsker mere frihed og mobilitet, mens Scoot and Ride Highwaykick 3 og 5 er fantastiske for de mere erfarne børn, der søger mere fart og fleksibilitet.

Med et Scoot and Ride Highwaykick 3 eller et Scoot and Ride Highwaykick 5 kan nemlig også de ældste børn udforske verden med en fornyet følelse af uafhængighed og eventyrlyst.

Uanset dine børns alder og færdigheder, vil et Scoot and Ride løbehjule give dem masser af timer med leg, sjov og udvikling. Så kig her på siden, og find det perfekte Scoot and Ride løbehjul til dit barns næste eventyr. Lad os sætte hjulene i gang.

Scoot and Ride Highwaykick 1

Scoot and Ride Highwaykick 1 er den ideelle introduktion til glæden ved mobilitet for de mindste. Denne smarte model er designet til at give de yngste børn den sikkerhed og stabilitet, de har brug for, når de begynder at udforske verden på hjul.

Highwaykick 1 har en lav siddehøjde og et bredt sæde, som gør det nemt for de små at komme op og ned, og den stabile konstruktion hjælper dem med at finde balancen.

Når dit barn bliver ældre og mere selvsikker, kan dette Scoot and Ride løbehjul nemt omdannes til et stå-løbehjul uden brug af værktøj. Dette gør Scoot and Ride Highwaykick 1 til en varig investering i dit barns leg og udvikling. Så lad eventyret begynde hos Kids-world med en Scoot and Ride Highwaykick 1.

Scoot and Ride Highwaykick 2

Hvis du er på udkig efter det perfekte løbehjul til dit barn, der kan vokse med ham eller hende og støtte ham eller hende på sin rejse, så er Scoot and Ride Highwaykick 2 løsningen. Denne model er designet til børn fra omkring 3 til 5 år og er lige så unik og fleksibel som dens forgænger, Highwaykick 1.

Highwaykick 2 har justerbare håndtag, hvilket betyder, at dit barn kan vokse sammen med det. Dette Scoot and Ride løbehjul er således en investering, der vil give glæde i mange år. Den stabile konstruktion af Highwaykick 2 giver sikkerhed og støtte, mens dit barn udforsker verden på hjul.

En særlig funktion ved Scoot and Ride Highwaykick 2 er den smarte lille opbevaringsboks foran på løbehjulet. Dette giver dit barn mulighed for at tage yndlingslegetøjet med på tur eller måske gemme en lille snack til senere.

Hjulene på Highwaykick 2 er støjfrie og efterlader ikke mærker på gulvet, hvilket gør dette løbehjul velegnet til både indendørs og udendørs brug. Med Scoot and Ride Highwaykick 2 er dit barn klar til at opleve glæden ved bevægelse her hos Kids-world.

Scoot and Ride Highwaykick 3

Børn elsker at udforske verden, og med Scoot and Ride Highwaykick 3 kan de gøre det med stil og selvsikkerhed. Dette løbehjul er skræddersyet til børn fra 3 til 6 år og er designet med børns voksende fysiske evner i tankerne.

Det justerbare håndtag giver en optimal pasform, der kan tilpasses efterhånden som dit barn vokser, og dette Scoot and Ride Løbehjul er desuden udstyret med de sejeste LED hjul, som får dit barns rullende verden til at lyse op.

Friheden og glæden ved at køre rundt på deres eget løbehjul vil uden tvivl gøre Scoot and Ride Highwaykick 3 til dit barns favorit legetøj.

Scoot and Ride Highwaykick 5

Scoot and Ride Highwaykick 5 er skræddersyet til de ældre, eventyrlystne børn. Designet til aldersgruppen 5 til 12 år, er dette løbehjul mere end bare et transportmiddel - det er et redskab til frihed, uafhængighed og sjove eventyr.

De robuste, brede hjul sikrer en glat og sikker tur på alle typer underlag, mens det justerbare styr betyder, at dette Scoot and Ride løbehjul, ligesom de andre modeller i serien, kan vokse sammen med dit barn.

Det tilbyder en perfekt balance mellem sikkerhed og spænding, og med et bredt udvalg af levende farver at vælge imellem, vil dit barn kunne gøre deres Highwaykick 5 helt unikt.

Lad dit barn opleve den frihed og glæde, der kommer med at udforske verden på deres egne vilkår med Scoot and Ride Highwaykick 5.

Scoot and Ride My First

Scoot and Ride My First er indbegrebet af en sjov og sikker introduktion til verdenen af Scoot and Ride løbehjul for de yngste eventyrere. Designet specielt til børn i alderen 1 til 3 år, er dette løbehjul det perfekte køretøj for de små til at tage deres første skridt ind i verdenen af selvstændig mobilitet.

Med dens robuste design og brede hjul tilbyder Scoot and Ride My First en stabilitet, der opbygger tillid og opmuntrer til fysisk aktivitet. Med sit ergonomiske design, letvægt og glatte overgange mellem scooter og ride-on-funktion, er det både let og sjovt for småbørn at bruge.

Scoot and Ride 3 in 1

My First kaldes også Scoot and Ride 3 in 1, og er, som det første Scoot and Ride løbehjul, en sand fejring af barnets leg og udvikling, idet det smarte design tillader tre separate funktioner, der kan tilpasses dit barns voksende færdigheder.

For det første fungerer det som en gåvogn, der hjælper de yngste børn med at tage deres første skridt i verdenen af mobilitet, samtidig med at de udvikler balance og koordination.

Når dit barn er klar, kan Scoot and Ride 3 in 1 nemt transformeres til en scooter. Denne funktion styrker dit barns motoriske færdigheder og selvtillid, samtidig med at han eller hun har en fest.Den sidste funktion er balancebrættet, der kan bruges separat for endnu mere sjov og udfordring.

Scoot and Ride 3 in 1 tilbyder en fantastisk fleksibilitet, hvor barnets leg og læring står i centrum. Den vokser med dit barn og hans eller hendes udvikling, så eventyret kan fortsætte i mange år.

Vælg mellem Scoot and Ride løbehjul i mange forskellige farver

På Kids-world tror vi på, at der er en farve for enhver smag og ethvert temperament. Det er derfor, at vi er stolte af at tilbyde et bredt udvalg af Scoot and Ride løbehjul i forskellige farver. Du kan vælge mellem alt fra den kølige Scoot and Ride blå farve til den roligt elegante Scoot and Ride ash grå, der er både stilfuld og alsidig.

Men det er ikke alt. For de, der elsker varme i deres farvepalet, er Scoot and Ride peach og Scoot and Ride rose helt perfekte valg. Disse livlige og glade farver bringer en sjov, sommerlig følelse til ethvert eventyr. Og hvis du leder efter noget lidt mere moderne, så er Scoot and Ride steel en farve for dig, der tilbyder et smart, nutidigt twist.

Sidst men ikke mindst, har vi Scoot and Ride blueberry. Denne lækre blå lilla farve er en unik og spændende tilføjelse til vores farveudvalg. Uanset dit barns stil og præference, vil du finde den perfekte farve, der passer til hans eller hendes personlighed i vores Scoot and Ride udvalg.

Så dyk ind i vores farverige verden og find den perfekte Scoot and Ride løbehjul i dag.

Scoot and Ride hjelm størrelse

Sikkerhed er lige så vigtig som sjov, når det kommer til at køre på et Scoot and Ride løbehjul, og derfor er det essentielt at have en veltilpasset hjelm. Men hvordan finder du den rigtige størrelse? Det er faktisk ret enkelt.

Vi har Scoot and Ride cykelhjelm størrelse til både små og større hoveder for at sikre, at alle børn kan få den optimale pasform. For at finde den rette Scoot and Ride hjelm størrelse, skal du blot måle omkredsen af dit barns hoved, lige over øjenbrynene, og vælge en hjelm med det mål der passer.

På denne måde er du sikker på at få en hjelm, der både er behagelig og sikker, og som dit barn vil være glad for at bære. Så hop på dit Scoot and Ride løbehjul, og kør sikkert mod nye eventyr.

Sådan får du Scoot and Ride tilbud

Er du klar til at få fat på nogle fantastiske tilbud på Scoot and Ride? Her er din chance. Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på vores sociale medier, kan du være den første til at få besked om vores spændende Scoot and Ride tilbud.

Vores nyhedsbrev bringer alle de nyeste tilbud, nyheder og produkter lige til din indbakke, så du kan handle, før alle andre gør. Og vores sociale medier? De er fyldt med sjove opdateringer, kreative ideer og endnu flere tilbud.

Desuden handler det at være en del af vores community ikke kun om at få gode tilbud. Det er også en fantastisk måde at blive inspireret på og opdage nye måder at glæde dine børn på. Så tilmeld dig nu, og bliv en del af vores familie.

Få leveret Scoot and Ride helt gratis

Når I shopper hos os, kan I kvit og frit få leveret jeres bestilling med produkter fra Scoot and Ride ganske gratis til en adresse i Danmark.

Kreditordning: I forbindelse med placeringen af ordren har I mulighed for at tilmelde dig vores ordning med børnepengebetaling. Inde på betalingssiden kan I se og læse mere om, hvilke specifikke datoer I kan få gratis kredit til.

Sidst men ikke mindst håber vi, at I finder et eller flere produkter fra Scoot and Ride i vores sortiment, som I kan lide.

Kiggede I forgæves efter et bestemt produkt fra Scoot and Ride, skal I endelig bare sende jeres ønske til vores support.

Tilføjet kurv