Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Rastar fjernstyrede biler

19
Anbefalet Alder (Legetøj)
35%
Rastar Fjernstyret Bil - BMW Z4 - 1:12 Rastar Fjernstyret Bil - BMW Z4 - 1:12 389,97 DKK
Oprindeligt:  599,95 DKK  

Fjernstyrede biler fra Rastar

Rastar er et brand som producerer et kæmpestort udvalg af fjernstyrede biler som både børn og voksne er helt vilde med verden over. De fås til en super god pris og der er mange kendte bilmodeller fra de største bilmærker at vælge imellem. Rastar har officiel licens for mere end 300 forskellige køretøjer fra mere end 20 af verdens mest velkendte bilmærker, bl.a. BMW, Mercedes-Benz, Audi og Lamborghini.

Rastars fjernstyrede biler er utroligt nøjagtige modeller af nogle af de største og mest kendte bilmodeller i verden. Rastar er et førende brand i branchen og har produceret modelbiler og fjernstyrede biler i mere end 10 år. 

Hvis dit barn er helt vild med fart over feltet og fede biler, vil de helt sikkert blive meget imponerede over Rastars kollektion af fjernstyrede biler. Lad dit barn gribe fjernbetjeningen og mærke farten når de styrer deres yndlingsbil rundt på vejen!

Fjernstyrede biler fra kendte bilmærker

Rastar er et brand som blev stiftet i år 2000, og Rastar Group er fabrikant af plastikprodukter med særligt fokus på produktion af licenserede fjernstyrede biler. Rastar er et førende brand på grund af den høje kvalitet og de autentiske biler. De har produktions- og distributions licenser for mere end 300 biler fra mere end 28 verdensberømte bilmærker, inklusiv Ferrari, Lamborghini, Bugatti, Porsche, BMW, Mercedes-Benz, osv.

Rastar Ferrari - Den legendariske røde racerbil

Rastars Ferrari er nok noget af det tætteste man kommer på den ægte vare. Den røde farve og de perfekte detaljer vil imponere enhver bilfan. Denne fjernstyrede bil er en tro kopi af en Ferrari 458 Italia. Rastars Ferrari kan køre frem, bagud, til højre og venstre og fjernbetjeningen er selvfølgelig trådløs.

Bildækkene i ægte gummi bidrager til bilens realistiske look, sammen med den røde lak.

Vilde Rastar Lamborghini og McLaren

Lad dit barn styre deres drømmebil med Rastars Lamborghini. De finde detaljer og gummidæk, metalliske finish og bakspejl giver den et super autentisk look. Lad dit barn race som en professionel og have en masse sjov imens.

Hvis dit barn er mere til en McLaren, er dette også et ideelt valg. Rastars McLaren. Med de orange og sorte farver, samt bildøre der kan åbnes manuelt og lys i bag- og forlygter, er dette en tro kopi af en ægte McLaren Senna.

Rastar BMW og Mercedes

Rastars elegante BMW vil glæde både børn og forældre at lege med. Det samme gælder den luksuriøse Rastar Mercedes. Uanset hvad dit barns favoritbil er, har Rastar sikkert en model der ligner og lever op til alle dit barns forventninger.

Autentiske Rastar Jeep

Den rå Rastar Jeep er en favorit blandt mange bilentusiaster. Den sorte lak og det autentiske look gør den til en ren fornøjelse for børn at styre rundt i stuen eller udenfor. De store hjul, bildøre der kan åbnes og en fjernbetjening der ligner en ægte Jeeps bilrat, bidrager alt sammen til at skabe en autentisk og sjov oplevelse for dit barn.

Tilføjet kurv