Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Ogobolli

6

Ogobolli

OgoBolli

OgoBolli producerer sensoriske udviklingsbolde til børn og babyer som er rigtig gode at lege med. Boldene er multifunktionelle og dit barn kan både strække dem, manipulere deres form, kaste og gribe dem, og så er de herlige at tygge på, når dit barn får tænder og har ømme gummer.

OgoBolli startede med et ønske om, at producere den perfekte bold til babyer. Der findes utallige former for legetøj på markedet designet til, at forældre kan bruge dem interaktivt med deres nyfødte børn. Der findes dog ikke særlig mange, som en baby kan bruge selv. OgoBollis åbne celledesign blev udviklet for, at gøre det nemt for små børn at holde fast i og trække i alene med både hænder og fødder. 

Verden er helt ny og spændende for babyer, og de har meget travlt med at udforske den med deres sanser. OgoBolli er det ideelle første stykke legetøj til babyer.

Se vores udvalg OgoBolli

Her hos Kids-world kan du altid finde et stort udvalg af herligt sensorisk legetøj til babyer fra OgoBolli. OgoBollis bolde indeholder ingen giftstoffer og er fri for BPA og ftalater. De er fremstillet af silikone i den højeste kvalitet og er enormt bløde for små børn at røre ved. De kan vaskes i opvaskemaskinen og endda tåle fryser! OgoBollis bolde hjælper små børn med udviklingen af deres finmotorik, udforskning af forme samt hånd-og-øje koordination.

Køb OgoBolli med gratis fragt

Vi tilbyder gratis fragt, når du køber OgoBolli produkter her hos Kids-world, så længe din leveringsadresse er i Danmark. Du kan frit vælge mellem gratis levering til pakkeboks eller hjemmelevering.

Tilføjet kurv