Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Matchstick Monkey

12

Matchstick Monkey

Matchstick Monkey - prisvindende bideringe til baby

Matchstick Monkeys bideringe hjælper med at lindre små børns ømme gummer - produkterne er sjove, fleksible og kan også anvendes til at placere smertelindrende tandgel alle de rigtige steder i barnets mund.

Bideringene fra Matchstick Monkey kommer i mange modeller og sjove farver.

De er sjove, fleksible og passer perfekt til bitte små hænder, så babyer kan tygge alt de har lyst til problemfrit.

Matchstick Monkeys bideringe har en speciel tekstur med små knopper, som gør at bideringene når ind alle de rigtige steder og der slet ikke er brug for fingre.

Missionen bag Matchstick Monkey

Matchstick Monkey designer produkterne, som hjælper dig som forælder igennem din babys periode med ømme gummer, fra lige før den første tand kommer til den sidste.

Alle produkter fra Matchstick Monkey gennemtestes og anmeldes af rigtige forældre. Firmaet har vundet flere priser i 2019 og 2020.

Matchstick Monkey blev stiftet da den nybagte mor, Katie Windridge ikke kunne finde noget der lindrede hendes datter Minnies ømme gummer.

Hun ville ikke tage imod noget bidelegetøj, og Katies fingre gjorde ondt af at blive bidt i når hun prøvede at putte tandgel i munden på Minnie. Hendes datter var vild med aber, så sådan blev Katie inspireret til at skabe de originale designs for Matchstick Monkey.

I dag er Matchstick Monkey et utroligt populært produkt blandt mange forældre i hele verden. Produkterne til baby sælges nu i mere end 40 lande, og der udvikles hele tiden nye innovative babyprodukter.

Matchstick Monkey bideringe: Brugervenligt design til småbørn

Matchstick Monkey bideringe er en smart og hygiejnisk løsning til småbørns tandsmerter og tandkødsirritation. Disse bideringe skiller sig ud med deres unikke og brugervenlige design, der kombinerer effektiv lindring af tandkødsproblemer med en legende og farverig tilgang.

Bideringens form ligner en nuttet aber, hvilket gør den ikke kun praktisk, men også sjov for babyer at lege med. Den bløde og strukturerede overflade er skånsom mod babyens følsomme tandkød. De forskellige teksturer på bideringen giver en beroligende massageeffekt under tygning.

Et af de bemærkelsesværdige træk ved Matchstick Monkey bideringe er, at de har små, grebvenlige arme, der gør det let for små hænder at håndtere og udforske. Dette fremmer ikke kun babyens finmotoriske færdigheder, men gør det også lettere for dem at finde lindring fra ubehaget ved tandfrembrud.

Matchstick Monkey bideringene er lavet af blødt og sikkert materiale, der er fri for skadelige stoffer som BPA og phthalater. Den praktiske størrelse gør det nemt at have med sig på farten, så babyen altid har adgang til lindring, når det er nødvendigt.

Matchstick Monkey bideringe er derfor ikke kun en nyttig lindring for småbørn under tandfrembruddet, men de inkorporerer også en legende element, der gør det til en fornøjelig oplevelse for både forældre og babyer.

Vælg mellem Matchstick Monkey bideringe i flere forskellige farver

Farvevalget kan have stor betydning for, hvor vild et barn er med sin Matchstick Monkey bidering. Derfor har vi et varieret udvalg af Matchstick Monkey bideringe i forskellige farver. Du kan altid anvende vores filter til at få vist de Matchstick Monkey produkter i den farve, som du ønsker.

Matchstick Monkey bideringenes farve understøtter som regel det tema, som figuren på den enkelte bidering har. På den måde giver det de et godt helhedsindtryk, som kan få smilene frem hos de fleste børn.

Matchstick Monkey tilbud - Få dem her

Du kan få gode Matchstick Monkey tilbud på flere måder her hos Kids-world. Du kan få aktuelle Matchstick Monkey tilbud ved at følge os på sociale medier, hvor vi løbende opdaterer med forskellige tilbud og nyheder.

Du kan også følge med i vores Matchstick Monkey tilbud ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev. Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev får du vores tilbud og nyheder direkte i din indbakke. På den måde går du ikke glip af det, hvis vi har et godt Matchstick Monkey tilbud.

Shop Matchstick Monkey med gratis fragt

Udover at vi sender din ordre hurtigt, så kan du også gælde dig over, at du får gratis fragt på din Matchstick Monkey bidering eller andre produkter fra Matchstick Monkey, når du shopper hos Kids-world. Vi tilbyder gratis levering på alle ordre med dansk leveringsadresse.

Tilføjet kurv