Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

Educa spil

83
30%
Educa Puslespil - 2x100 Brikker - Disney Stich Educa Puslespil - 2x100 Brikker - Disney Stich 90,97 DKK
Oprindeligt:  129,95 DKK  
30%
Educa Puslespil - 500 Brikker - Disney Stitch Educa Puslespil - 500 Brikker - Disney Stitch 76,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
30%
Educa Sorteringsbakker Educa Sorteringsbakker 174,97 DKK
Oprindeligt:  249,95 DKK  
30%
Educa Puslespil - 2x500 - Stitch Educa Puslespil - 2x500 - Stitch 111,97 DKK
Oprindeligt:  159,95 DKK  
35%
Educa Puslespil - Marvel Spider-Man - 500 Brikker Educa Puslespil - Marvel Spider-Man - 500 Brikker 74,72 DKK
Oprindeligt:  114,95 DKK  
35%
Educa Puslespil - 2 x 48 Brikker - Lightyear Educa Puslespil - 2 x 48 Brikker - Lightyear 64,97 DKK
Oprindeligt:  99,95 DKK  
30%
Educa Puslespil - 500 Brikker - Solarsystem Educa Puslespil - 500 Brikker - Solarsystem 83,97 DKK
Oprindeligt:  119,95 DKK  
30%
Educa Puslespil - 150 Brikker - Dinosaurs World Map Educa Puslespil - 150 Brikker - Dinosaurs World Map 76,97 DKK
Oprindeligt:  109,95 DKK  
30%
Educa 3D-Puslespil - Triceratops - 67 Brikker Educa 3D-Puslespil - Triceratops - 67 Brikker 132,97 DKK
Oprindeligt:  189,95 DKK  
30%
Educa Puslespil - Barbie - 1000 Brikker Educa Puslespil - Barbie - 1000 Brikker 118,97 DKK
Oprindeligt:  169,95 DKK  
30%
Educa Puslespil - Pebbles - 500 Brikker Educa Puslespil - Pebbles - 500 Brikker 87,47 DKK
Oprindeligt:  124,95 DKK  

Hyggelige og lærerige brætspil og puslespil til børn fra Educa

Educa stammer helt tilbage fra 1894, da Borras Plana S.A. blev grundlagt. Educa er førende indenfor lærerige spil og puslespil, og Borras kendt for magi-baserede spil, som elsket af familier verden over. I dag distribueres spillene i mere end 75 lande.

I 2011 var Educa det bedst-kendte legetøjsmærke blandt spanske familier med børn under 12 år, ifølge en undersøgelse foretaget af det spanske ministerie for industri, turisme og handel.

Educa spil produceret i Barcelona

Educas spil er af den bedste kvalitet, og 90% af produkterne bliver produceres i Sant Quirze de Valli i Barcelona. De undergår strenge kvalitetskontroller, og der anvendes genanvendelige og bæredygtige rå materialer til produktionen.

Educa ved, at den bedste måde at gøre børn glade på er ved at genopfinde sig selv og deres produkter. De udvikler konstant og gør produkterne endnu bedre.

Educa puslespil

I denne kategori du kan se alle puslespil fra Educa til drenge og piger. Uanset dine børns alder, får du gode muligheder for at finde de bedste Educa puslespil til din dreng eller pige.

Vi har et godt udvalg af puslespil mærker - inklusive Educa. puslespil fra Educa er et perfekt valg.

Vi er overbeviste om, at vores filter kan hjælpe dig i din jagt på de perfekte Educa puslespil.

Find puslespil fra Educa her

Hvis du beslutter at købe dit barns næste puslespil fra Educa hos Kids-world, bliver vi enormt glade og vi lover dig, at du ikke fortryder det.

Vi har flotte puslespil fra Educa. Derfor stoler vi på, at du finder lige nøjagtig hvad du ønsker.

Educa Vildkatten Spil

Udover puslespil tilbyder vi også Educa Vildkatten spil, der bringer brætspillets sjov og strategi ind i dit hjem. Vildkatten er perfekte til familiespilaftener og vil underholde både børn og voksne med deres unikke udfordringer og taktik.

Vildkatten Mystery

Oplev spændingen ved Vildkatten Mystery, hvor gåder og mysterier kombineres med det elskede Vildkatten univers. Dette spil vil udfordre dine færdigheder og logiske tænkning, mens du jagter svar på de spændende mysterier.

Vildkatten GO

Tag Vildkatten med på farten med Educa Vildkatten GO! Dette kompakte og bærbare spil giver dig mulighed for at nyde Vildkatten sjov overalt. Uanset om det er på bilrejsen eller i venteværelset, vil Vildkatten GO holde dig underholdt.

Hvordan spiller man Vildkatten?

Er du ny til Vildkatten? Vi guider dig gennem reglerne og Vildkattens regler, så du kan se, hvordan man spiller Vildkatten. Lær at mestre dette populære spil og skab sjove stunder med familie og venner.

I Vildkatten spillet udfordres du til at lokalisere et specifikt billede på spillepladen. Alle billederne er spredt ud i en skøn uorden, hvilket giver en betydelig udfordring i at identificere det korrekte billede. Vildkatten har flere end 300 forskellige billeder, så det kan godt virke som en vanskelig opgave at bevare overblikket og finde de rette brikker og billeder i Vildkatten.

Denne kombination af sjov og udfordring udgør kernen i Vildkatten spillets tiltrækningskraft. En bemærkelsesværdig detalje ved Vildkatten spillet er, at spillepladen sammensættes af adskilte sektioner, der kan kombineres på forskellige måder. Dette resulterer i, at placeringen af billederne aldrig er forudsigelig i hvert spil. Evnen til hurtigt at identificere de korrekte billeder er nøglen til succes i Vildkatten spillet.

Tilbud på Educa puslespil og Vildkatten

Ønsker du at få tilbud på Educa puslespil eller Vildkatten? Der er flere måder at spare penge på. Besøg vores udsalgskategori, hvor du kan finde nedsatte priser på udvalgte Educa puslespil - måske endda også det populære børnespil, Vildkatten. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at modtage eksklusive tilbud og rabatter direkte i din indbakke.

Følg os også på sociale medier, hvor vi løbende deler særlige tilbud og kampagner med vores følgere.

Gratis fragt når du køber spil fra Educa

Hver gang du handler hos os, kan du, når den skal leveres i Danmark, vælge at få leveret dine spil og puslespil fra Educa helt uden beregning.

Børnepengebetaling: På betalingssiden finder kan du se hvilke muligheder du har, for at vente med at betale for ordren til den 1. i en given måned, eller til når børnepengene lander hos jer.

Kiggede du forbi shoppen for at finde et bestemt produkt fra Educa, som du måtte lede forgæves efter, skal du endelig ikke tøve med sende dit ønske til vores kundeservice.

Tilføjet kurv