Favoritter
  • Din søgning

  • Se alle resultater ()

BLACK FRIDAY


OBS:Vores Black Friday-tilbud vil først være synlige d. 29/11-24.

Black Friday børnetøj & børnesko

Black Friday er lige om hjørnet og derfor vil vi gerne byde dig velkommen til den store dag, hvor du her på siden, kan finde stærke Black Friday tilbud på børnetøj og børnesko. Mange bruger dagen på at købe de første julegaver, og det er der en rigtig god grund til - for der er rigtig mange gode tilbud at hente.

Det kan også være, at der er en børnefødselsdag lige rundt om hjørnet eller at du bare gerne vil købe lidt stort ind af børnetøj og børnesko, når nu muligheden byder sig. Uanset hvad årsagen er, så kan du være sikker på, at vi her på Kids-world fejrer Black Friday 2024 med et brag af en tilbudsfest.

Vi glæder os til at se dig til tilbudsjagt her på siden. Forhåbentlig finder du et vildt tilbud eller to, som falder i din smag.

Black Friday - Børnetøj & børnesko 2024

Til Black Friday i år kan du spare en masse på børnetøj og tilbehør til både drenge og piger. Vi sætter priserne ned på masser af varer fra populære kategorier og mærker, og så giver vi ovenikøbet rabat på varegrupper, som vi normalt ikke giver rabat på.

Udvalget af børnetøj, børnesko og legetøj, som du finder på tilbud på Black Friday, kan ikke tælles på to hænder. Af børnetøj kan der eksempelvis nævnes badekåber, barnevognskæder, børnesko, fleecedragter, fleecejakker, flyverdragter, gummistøvler, hagesmække, hjemmesko, håndklæder, kasketter, køredragter, nattøj, regntøj, sandaler, sengetøj, skibukser, sneakers, stofbleer, strømpebukser, strømper, tasker, termotøj, træbogstaver, uld-styles, undertøj, vinterjakker og vinterstøvler på Black Friday tilbud.

Kort sagt bliver der masser af gode tilbud at vælge imellem, så gør dig klar til fredag den 29. november 2024, når Kids-world fejrer Black Friday.

Køb børnetøj på Black Friday som julegave 2024

En af de helt store fordele ved Black Friday i 2024 er, at det ligger tæt på julen, hvilket er helt perfekt ift. julegaver. Så hvis du allerede nu ved, at du vil give børnetøj eller børnesko til en af dine nærmeste i julegave, så kan du købe det til en god pris til Black Friday.

En af fordelene ved at lave sine julegaveindkøb til Black Friday, er at så er de ordnet, og du kan i stedet bruge december på at hygge dig med familie og venner.

Hos Kids-world kan du endda ordne dine Black Friday indkøb i ro og mag hjemme fra sofaen. Du behøver slet ikke stå i kø i regn og kulde, for at få fingrene i de gode tilbud. I stedet kan du lave dig en varm kop kaffe og ordne dine indkøb når børnene er lagt i seng, i frokostpausen eller hvornår det passer dig bedst. Det bliver næsten ikke nemmere.

Gør dig klar til Black Friday med Kids-world

Her hos Kids-world glæder vi os rigtig meget til Black Friday 2024, som i år falder den 29. november. Vi får webshoppen fyldt med gode tilbud på et hav af forskellige varer, så vi er sikre på, at der også vil være noget for dig.

Man kan sige meget om Black Friday, men en ting er sikkert hvert år: Der bliver handlet RIGTIG meget børnetøj. Derfor er vores bedste råd til dig, at være klar til at handle ind så snart det er muligt at se det nedsatte børnetøj og børnesko. Som du nok vil finde ud af, er der ikke 25% på hele butikken.

Når du skal finde det, du leder efter, så har du lidt forskellige muligheder. Du kan enten scrolle igennem siden og se, hvad du falder over. På den måde får du også øje på nedsatte varer, som du måske slet ikke havde tænkt over.

Hvis du derimod er på udkig efter noget helt særligt eller børnetøj og børnesko i en bestemt størrelse, kan du naturligvis også bruge filtrene øverst på siden. På den måde får du nemt og hurtigt et overblik over de varer, som du er interesseret i.

Gør årets scoop til Black Friday 2024

Black Friday er din chance for at gøre et rigtigt scoop. Både på julegaver og andre indkøb til familiens børn. I år kommer vi til at have et stort udvalg af tilbud på mange forskellige slags varer og endda på varer, som vi normalt ikke kører tilbud på. Derfor er der rigtig god mulighed for at spare penge.

Når det er sagt, så er der ikke uendelig af hver vare og derfor råder vi dig til at slå til, når du ser det, som du leder efter. Du er helt sikkert ikke den eneste, som er på tilbudsjagt den 29. november 2023.

Børnetøj til Black Friday 2024 i mange størrelser

Ligesom resten af året, så fører vi naturligvis også børnetøj og børnesko i mange forskellige størrelser til Black Friday. Det gør vi, fordi vi synes at du nemt skal kunne finde tøj, sko og tilbehør til alle familiens børn samme sted, og det gælder naturligvis også til Black Friday. Du kan være sikker på, at vi har noget i dit barns størrelse, uanset om dit barn er lille og nyfødt eller om hun eller hun er i gang med at lære ligninger og tyske gloser.

Derfor kan du være sikker på at finde gode tilbud på børnetøj og børnesko til både familiens ældste og yngste her hos Kids-world. Gå på opdagelse i vores mange tilbud og bliv inspireret eller brug filtrene øverst på siden, for kun at se ting i lige præcis den størrelse, som du leder efter.

Børnetøj og børnesko til drenge og piger til Black Friday

Til Black Friday 2024 den 29. november, vil du både kunne finde nedsat børnetøj og børnesko til drenge og piger. Uanset om du er på udkig efter praktisk overtøj eller måske et flot sæt tøj til jul eller nytår, så kan vi forsikre dig om, at der er noget at vælge imellem.

Derudover kommer vi naturligvis også til at have et udvalg af unisex børnetøj til nedsatte priser, så du ikke kommer til at gå forgæves, lige meget hvad du leder efter og hvem du skal give det til.

Nedsatte priser på kendte mærker til Black Friday

Her på Kids-world har vi altid et stort udvalg af kendte mærker og det har vi naturligvis også til Black Friday 2024. Vi går op i, at du har en masse forskellige varer at vælge imellem fra forskellige mærker og brands, så du nemt kan finde børnetøj og børnesko fra lige præcis det mærke, som allerbedst passer til dit og dit barns behov.

Vi kan ikke røbe alt for meget om hvilke mærker, som du vil kunne finde til Black Friday 2024, men hvis du kender Kids-world, så ved du, at det kommer til at blive godt.

Derudover så har vi et fif.

Hvis du gerne vil have et hurtigt overblik over, hvilke produkter vi har nedsat fra et bestemt mærke, så gå op i filteret øverst på siden og vælg det specifikke mærke. På den måde finder du hurtigt en komplet oversigt over alle de produkter fra det mærke, som er nedsat i forbindelse med Black Friday.

Køb Hummel til Black Friday

Et af de mærker, som du kommer til at kunne finde til Black Friday hos Kids-world er Hummel. Hummel har masser af flot og sejt sportstøj til børn og vi glæder os til at vise jer alle de lækre nedsatte varer. Hummel har tøj til børn i alle aldre, så uanset om hvilket alder dit barn har, kan du kigge efter de gode tilbud på Hummel.

Gode tilbud på MarMar til Black Friday

Marmar er et dansk børnetøjsmærke, som har fokus på kvalitet og hverdagsluksus. MarMar har børnetøj til børn i alle aldre og så er 70% af deres produkter ovenikøbet Oekotex 100- certificeret. Derfor kan du godt glæde dig til Black Friday, for der har vi nemlig stærke tilbud på flere af MarMars produkter.

Køb bObles møbler til Black Friday

Hvis du er på udkig efter lidt nyt til hjemmet eller børneværelser, så er der gode nyheder. Til Black Friday 2024 kommer vi nemlig til at have bObles møbler til nedsatte priser. bObles laver flotte og sjove tumlemøbler til børn, som træner deres motorik og opfordrer til leg og bevægelse.

Moncler til Black Friday

Moncler er et fransk luksusmærke til børn og unge, og er kendt for deres flotte og moderigtige designs. Med Moncler er du sikker på, at dit barn altid ser tjekket ud, uanset om det er i sparkedragt eller dunjakke.

Nedsat Mads Nørgaard til Black Friday

Mads Nørgaard er et kendt og elsket mærke både blandt børn og voksne. Mads Nørgaard står bag et utal af nyklassikere, og når man køber børnetøj fra Mads Nørgaard kan man være sikker på, at det kommer i en lækker og tidløs kvalitet. Så glæd dig til Black Friday med Kids-world, hvor du vil kunne finde nedsatte varer fra Mads Nørgaard.

Tilbud på Dr. Martens

Dr. Martens står bag de klassiske støvler, som bare bliver ved med at være moderne. Udover et cool look kommer Dr. Martens støvler nemlig også i en upåklagelig kvalitet. Når du køber et par Dr. Martens til dit barn, så kan du være sikker på, at du har anskaffet et par støvler, som holder i længden. Derfor er vi super glade for at kunne sige, at du til Black Friday 2024 kommer til at kunne finde tilbud på Dr. Martens produkter her hos Kids-world.

Mange andre mærker til Black Friday 2024

Udover de mærker, som vi allerede har nævnt, så finder du selvfølgelig også nedsatte priser og stærke tilbud på en række andre mærker og produkter til baby, børn og teenagere.

Du kan bl.a. finde nedsatte produkter fra Peak Performance, som er kendt for deres flotte og sporty overtøj.

Du vil også kunne finde tilbud på børnetøj fra Name It, som har fokus på lækre designs og ofte er lavet i økologisk bomuld. Derudover vil der også være nedsatte priser på udvalgte varer fra børnetøjsmærket Joha, som er kendte for deres lækre børnetøj i uld og bomuld produceret under bæredygtige forhold. Sidst men ikke mindst vil du også kunne finde tilbud på legetøj fra Brio. Brio har lavet højt elsket legetøj i årtier og de er kendt for deres kvalitet og opfindsomhed.

Kort sagt kommer der til at være prisfest hos Kids-world til Black Friday 2024, så gør dig klar til jagten.

Black Friday Legetøj

Køb masser legetøj til nedsat på Black Friday. Vi giver rabatter på en masse populære varer i vores legetøjskategori. Så hvis du er på udkig efter legetøj på Black Friday, er der en god chance for, at du er kommet til den rigtige side på vores shop.

Når vi nedsætter legetøj på Black Friday kigger vi selvfølgelig på at nedsætte varer fra forskellige brands, også dem som normalt aldrig sættes ned. Men vi sørger også for at give godt rabatter på legetøj, tilbehør og udstyr til både drenge og piger i alle aldre.

Så hvad enten du er på udkig efter dukker, dukketilbehør, babylegetøj, sutteklude, strand og sandlegetøj, løbecykler, legemad, rulleskøjter, takser, børneservice, termoflasker, musikuroer, opbevaring eller andet, er der en god chance for, at du finder det du leder efter i vores Black Friday kategori her på shoppen. 

Det er altid en super god ide at købe julegaver på Black Friday, da der er mange penge at spare. Så har du allerede nu styr på, at dine børn, børnebørn, familiemedlemmer eller andre af dine bekendtskaber skal ave legetøj, tilbehør eller udstyr i julegave, finder du mange gode muligheder på denne tide til Black Friday.

Hvis blot du krydser af i ”Julegavebyt” i vores check out, så er du også sikret, at julegaverne kan byttes efter jul, hvis det skulle blive nødvendigt. Det forventer vi dog ikke, da vores store udvalg gør det nemt at finde den helt rigtige gave til dine nærmeste.

Betal børnetøj med kredit på Black Friday

Black Friday 2023 ligger sidst på måneden og for nogle børnefamilier kan det betyde, at der desværre er lidt mindre at gøre godt med rent økonomisk. Vi synes dog ikke, at det skal afholde jer fra alle de gode tilbud. Derfor kan I naturligvis også betale med børnepengebetaling til Black Friday. Børnepengebetaling er vores kreditordning her hos Kids-world. Med børnepengebetaling modtager du din ordre med det samme, men pengene bliver først trukket, næste gang børnepengene bliver udbetalt.

Du kan læse mere om børnepengebetaling inde på betalingssiden. Hvis du har nogen spørgsmål, kan du selvfølgelig også kontakte vores kundeserviceafdeling, som sidder klar til at hjælpe.

Få leveret din ordre med gratis fragt på Black Friday 2024

Black Friday 2024 er en særlig dag og samtidig så er den ligesom alle andre dage. Du får nemlig stadig gratis fragt, på alt hvad du bestiller her på Kids-world.dk. Sådan har det været i rigtig lang tid og sådan bliver det ved med at være i fremtiden.

Det eneste krav er, at leveringsadressen på din ordre er i Danmark. Derudover bestemmer du helt selv, om du vil have din ordre med gratis fragt leveret direkte til hoveddøren eller om du foretrækker at afhente den i en pakkeboks eller på et posthus, når det passer dig.

Så gå bare amok i alle vores gode tilbud, vi betaler for leveringen.

Produkterne i denne kategori er allerede nedsat.

Tilføjet kurv